Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia ojjj tam
jestes piekna bo szczesliwa a nie ;P
Madzioszku - ja nie wiem..bo nigdy w zyciu nawet nie łyknełam jednej antyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
mi lekarz odradził tabletki anty, skoro staram sie o dziecko to jaki jest sens brania tak mi powiedział a jak mi sie zaczął piekneggo razu piperzyc cykl to powiedział, ze innymi metodami sobie poradzimy ale mi sie zaczaŁ pieprzyc bo miałam mega torbiel , zapytaj najlepiej lekarza on Ci najlepiej doradzi
-
Ania_84 wrote:Ewelcia ojjj tam
jestes piekna bo szczesliwa a nie ;P
Madzioszku - ja nie wiem..bo nigdy w zyciu nawet nie łyknełam jednej anty
-
nick nieaktualny
-
szczerze mówiąc ja się bałam pic tych ziółek bo bałam sie, że zadziuałają na mnie odwrotnie
Madziuszka pójdziesz na wizyte to umówisz się na monitoring, może ovu masz poźno albo wczesnie bedzie dobrzesprawdzicie czy w ogole wystepuje, ewentualnie badania zrób na hormony sobie. Gienek na pewno Ci wszystko powie
-
Eweloka84 wrote:szczerze mówiąc ja się bałam pic tych ziółek bo bałam sie, że zadziuałają na mnie odwrotnie
Madziuszka pójdziesz na wizyte to umówisz się na monitoring, może ovu masz poźno albo wczesnie bedzie dobrzesprawdzicie czy w ogole wystepuje, ewentualnie badania zrób na hormony sobie. Gienek na pewno Ci wszystko powie