Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:wstyd mi za takich lekarzy ;/
mówie Wamm jak cos takiego powie to ja bym powiedziala... a co to pana obchodzi ile mam lat chce zajsc w cize a Pan jako lekarz ma mi zapewnic opieke jak nie ide do innego ;P
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:No mam zamiar coś takiego powiedzieć, mam nadzieję że ten ginek ogarnięty bedzie
-
to jest nasza Fasolka
spała smacznie na brzuszku i miała nas w nosie hahaha lekarz musiał ją pozaczepiać więc łaskawie machneła rączką i powierzgałą nóżkami i poszła dalej lulac
niunia moja ma 48 mm
juz , serduszko bilo łoo szybciutko
przeziernosć karkwą robił i powiedział, że wszystko jest ok
badania mam ok, wiec mam brac dupka juz tylko 2xdziennie i jak skoncze 3 opakowania to juz nie bede brała
iii moge chodzic na spacerki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 20:18
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czyli dziewczynka
Super ze wszytsko oka fasolunia super..noo juz nie fasoleczka
To sie nie dziwie dlczego mówisz ze cera sie popsuła ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 20:22
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uff ja tez
11/12 tydzien wg usg i wg OM wiec pieknie się pokrywa jak na razie
gienek powiedział, że wkraczamy w 2 trymestr i teraz bedzie tylko sielanka przez 3 miesiace hahaha
wiec mogę isc do dentysty
ale z tych złych wiesci to znowu mam grzybka kur.. dał mi mocniejsze leki bo już mogę oby pomogły..
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ewelinciu gratki kochana. Piekna fasoleczka
i ciesze sie bardzo ze lek ci zmniejszaja
I specerkowac mozesztylko bez przegiec
Ciesze sie waszym szcżesciem
A ja mam dzis jakis podly humortaka jestem zmeczona a nie moglam sie wyspac po poludniu
Na dodatek zeby mi sie krusza na potegejeden za drugim. Jak tak pojdzie to do porodu że sztuczna szcżeka pojde
Do dentysty pojade dopiero w przyszlym tyg najwczesniej bo teraz caly tydz jakies inne wizyty.... Ew w pl napewno pojde...
Sadam zeby ńie smecic.
Dobrej nockiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo na szybko:
- Aniu super z tym że tak szybko się odezwali
- Paula mi tez żeby sie mega krusząale do sztucnej szczęki jesszcze daleko
- Ewelko śliczna Fasolka - ja też miałam dupne włosy i cerę w ciązy, aole paznokcie pięnie mi rosły
-Daria poklep synka ode mnie
-Czekaja szkoda, ale wróc jkak zatęsknisz!!
-Kierzynko Ania jest nasza ale możemy się podzielić
- Madziuszka też bym się wkurzyłami kiedyś lekarz powiedziała że nie kwalifikuję sie wiekowo na chorobę- serio? powiedzcie to malutkim dzieciom chorym na raka np.
Byłam dzisiaj cały dzień w pracy w galerii - super!! Całkiem fajna atmosfera, całkiem fajni ludzie. Większośc spraw na lajcie :] zobaczymy jak to będzie jak pojadą ci wszyscy z supportów i zostaniemy tylko my galeryjni :]
Dzisiaj dałam se dyspensę na jedzonkomniam mniam
A od jutra znowu porzadnie isę pilnuję
pewnie będzie waga na plus w tym tygodniu no ale cóż
I dzisiaj ostatni odcinek mojego serialubędę do 2 w nocy siedzieć zęby obejrzeć na bieżąco jak w usa będa puszczać
taki mini prezent urodzinowy dla mnie samej
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry słonecznie:-)
Czarnula to sobie obie "smacznie" podjadłyśmy:D:D:D u mnie zwyżka na wadze gwarantowana, bo dzisiaj śniadaniem się "doprawiłam" hihihihi.....
super, że miałaś taki fajny dzień w pracy, życzę takich kolejnych:-)
Ruda27 a jak tam synuś??? nadal wiercipięta?
Czarnula a jakiego serialu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDupnie totalnie się skończyło. 9 sezonów główny bohater opowiadał jak wazn ejest przeznaczenie bla bla bla, żę gdzieś tam jest miłość jego zycia, któą pokazali w 9 sezonie, pokazywali sceny jak między nimi jest super tylko po to żeby na sam koniec pokazać że tak naprawdę to 9 sezonów była opowiadana historia jego miłosci do piperwszej laski - jego kumpeli, a jego żonę uśmiercili
na forum ludzie po odcinku całą noc piszą jak są wściekli..... twóry odwalili kawał paskudnej roboty
Malenq lubi tę wiadomość