Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No mam zamiar coś takiego powiedzieć, mam nadzieję że ten ginek ogarnięty bedzieAnia_84 wrote:wstyd mi za takich lekarzy ;/
mówie Wamm jak cos takiego powie to ja bym powiedziala... a co to pana obchodzi ile mam lat chce zajsc w cize a Pan jako lekarz ma mi zapewnic opieke jak nie ide do innego ;P
Ania_84 lubi tę wiadomość

-
I prawidłowo.. bo wkura mnei ze uwazaja sie za mega waznych gosci..tak naprade gdyby nie my to nie mieliby z czego zy c;/Madziuszka wrote:No mam zamiar coś takiego powiedzieć, mam nadzieję że ten ginek ogarnięty bedzie

-
to jest nasza Fasolka
spała smacznie na brzuszku i miała nas w nosie hahaha lekarz musiał ją pozaczepiać więc łaskawie machneła rączką i powierzgałą nóżkami i poszła dalej lulac
niunia moja ma 48 mm
juz , serduszko bilo łoo szybciutko
przeziernosć karkwą robił i powiedział, że wszystko jest ok
badania mam ok, wiec mam brac dupka juz tylko 2xdziennie i jak skoncze 3 opakowania to juz nie bede brała
iii moge chodzic na spacerki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 20:18
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czyli dziewczynka

Super ze wszytsko ok
a fasolunia super..noo juz nie fasoleczka 
To sie nie dziwie dlczego mówisz ze cera sie popsuła ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 20:22
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uff ja tez
11/12 tydzien wg usg i wg OM wiec pieknie się pokrywa jak na razie
gienek powiedział, że wkraczamy w 2 trymestr i teraz bedzie tylko sielanka przez 3 miesiace hahaha
wiec mogę isc do dentysty
ale z tych złych wiesci to znowu mam grzybka kur.. dał mi mocniejsze leki bo już mogę oby pomogły..
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ewelinciu gratki kochana. Piekna fasoleczka
i ciesze sie bardzo ze lek ci zmniejszaja 
I specerkowac mozesz
tylko bez przegiec 
Ciesze sie waszym szcżesciem
A ja mam dzis jakis podly humor
taka jestem zmeczona a nie moglam sie wyspac po poludniu 
Na dodatek zeby mi sie krusza na potege
jeden za drugim. Jak tak pojdzie to do porodu że sztuczna szcżeka pojde 
Do dentysty pojade dopiero w przyszlym tyg najwczesniej bo teraz caly tydz jakies inne wizyty.... Ew w pl napewno pojde...
Sadam zeby ńie smecic.
Dobrej nocki

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo na szybko:
- Aniu super z tym że tak szybko się odezwali
- Paula mi tez żeby sie mega kruszą
ale do sztucnej szczęki jesszcze daleko
- Ewelko śliczna Fasolka - ja też miałam dupne włosy i cerę w ciązy, aole paznokcie pięnie mi rosły
-Daria poklep synka ode mnie
-Czekaja szkoda, ale wróc jkak zatęsknisz!!
-Kierzynko Ania jest nasza ale możemy się podzielić
- Madziuszka też bym się wkurzyła
mi kiedyś lekarz powiedziała że nie kwalifikuję sie wiekowo na chorobę- serio? powiedzcie to malutkim dzieciom chorym na raka np.
Byłam dzisiaj cały dzień w pracy w galerii - super!! Całkiem fajna atmosfera, całkiem fajni ludzie. Większośc spraw na lajcie :] zobaczymy jak to będzie jak pojadą ci wszyscy z supportów i zostaniemy tylko my galeryjni :]
Dzisiaj dałam se dyspensę na jedzonko
mniam mniam
A od jutra znowu porzadnie isę pilnuję
pewnie będzie waga na plus w tym tygodniu no ale cóż 
I dzisiaj ostatni odcinek mojego serialu
będę do 2 w nocy siedzieć zęby obejrzeć na bieżąco jak w usa będa puszczać
taki mini prezent urodzinowy dla mnie samej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry słonecznie:-)
Czarnula to sobie obie "smacznie" podjadłyśmy:D:D:D u mnie zwyżka na wadze gwarantowana, bo dzisiaj śniadaniem się "doprawiłam" hihihihi.....
super, że miałaś taki fajny dzień w pracy, życzę takich kolejnych:-)
Ruda27 a jak tam synuś??? nadal wiercipięta?
Czarnula a jakiego serialu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDupnie totalnie się skończyło. 9 sezonów główny bohater opowiadał jak wazn ejest przeznaczenie bla bla bla, żę gdzieś tam jest miłość jego zycia, któą pokazali w 9 sezonie, pokazywali sceny jak między nimi jest super tylko po to żeby na sam koniec pokazać że tak naprawdę to 9 sezonów była opowiadana historia jego miłosci do piperwszej laski - jego kumpeli, a jego żonę uśmiercili
na forum ludzie po odcinku całą noc piszą jak są wściekli..... twóry odwalili kawał paskudnej roboty
Malenq lubi tę wiadomość