Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A mojego wysyłam na L4.. pierdziele firma ich w chujcyka robi .. przyszedl dzis i d mnie z tekstem Ania zapisz mnie do tego psychologa.. ja juz w tej firmie nie daje rady ..
wiecie co im powiedzialjak zapytali sie o pensje .. tu cytuje " a co nie macie oszczednosci??" chuje jenbane.. sry zaprzeklenstwo ale szlag mnie trafia jak slysze cos takiego ;/ -
eh Aniu teraz tak wszedzie... moj misiek dostał wypłate i co sie okazało w chujcyka go zrobili i mało wyplacili
w poniedziałek idzie po odcinek i bedzie sie upominal o swoje..
A Twój męzu nie szuka czegos "normalniejszego"??? bo faktycznie sie wykonczy -
bedzie szukal ale poki co ..ma wysoka srednia z ostatniego roku ..wiec niech idzie na l4 i w ty czasie bedzie szukal ..nalezy mu sie przez 7 lat ani jednego dnia na zwolnieniu .. ;/ nawet jakbyl chory to łazil do pracy..urlop wtedy keidy mieli najniszsze srednie..
-
jak obliczylam z siostra to ze redniej wychodzi mu na l4 okolo 2300 wiec jak ma teraz brac 1000za caly misiac jeszcze jezdzic do pracy to nie ma co sie zastanawiac ..
-
byłam dzis w pracy na chwile podpisac wniosek zeby kase na świeta dali i oczywiscie usmiałam sie z mojego kierownika durnoty takie gadał hahaha mowi do mnie ze jak wroce z macierzynskiego to on idzie na emeryture bo nerwowo nie wyrabia i teraz sie nie dziwi, że ja kurwami rzucałam bo mi współczuje tego co robie hahahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 22:57
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
to dobrze ze docenil Twoja prace
my jutro idziemy odwiedzi bratanka M ,, i kochana szwagierke wiec pewnie nas czyms wkurwi ;/ -
tak bo zawsze maja cos "madrego" do powiedzenia np za malo sie staracie ze dziecka nie macie ';/
A sami kurde rok robili ;/ ze juz ta brzydko powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 23:09
-
zreszta to jest ten brat Michala co mu zawsz ecos madrego powie . i ten co to wszytskim pokazal filmik jak zona rodzi..centralnie wsztytsko pokaal ...
-
noo tylko ona jeszcze o tym nie wie.. bedzie sajgon jak sie dowie ..a napewno ktorys z "pijanych" kolegow szczesliwego tatusia sie wygada.. moj powiedzial ze on niechce ogladac tego fimu bo oto jest ich intymna sprawa.. a reszta ogladala ..