Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Olga dziekize zwrocilas na to uwage na pewno sie dopytam zanim pojdziemy ..choc moim zdaniem nie powinno to byc odnotowywane w aktach..bo jak ktos np stracil kogos z rodziny i mial lekka depresje to chyba logicznym jest ze ni ejest psychopata a po porstu potrzebuje pscyhologa... wiec nie wiem.. ale wgmnie jakby startowal do policji , ochony, itp to moga sie czepiac..ale tam M nie bedzie startowal.. moj kolega ma zolte papiery ( zalatwione) i byl na pscyhotropach i co teraz jezdzi tirami..
Kolezanka ze wzgl zna strate pracy wziela l4 jak dostala wypowiedzenie ze ma depresje..teraz pracuje w jublerze.. i nikt nigdy nie patrzyl na to ze miala przez 3 miesiace zwolnieneiod psychologa.. -
Zreszta najpierw pojdziemy ogolnie do psycholog.bo tak postanowilismyze chcemy isc razem ze wzgl na nasze problemy.. i na to ze bierzemy pod uwage dawce.. wiec poki co po porstu idziemy pogadac z lekarzem.. a czy sie zdecydujemy na l4 to juz inna sprawa..
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:czesc Aniu!! jak tam wyspałaś sie???
i tak jak myslalam owu srowu mi walnelo owulacje na 9 dc <hahaha>
ale swoja droga poszlam do kuchni i zlapal mnie taki bol.. takie ciagniecie od pepka w dól. kurde chyba jedak pojde do gina..bo maialm isc w piatek i nie poszlm.. zeby spr co i jak -
Czesc Aniu.
Skoro i tak idziecie to pewnie ze mozna zapytac jak to wyglada. Ja sie tak naprawde na tym nie znam...
Ja jak zalatwialam l4 to wogole na innych zasadach
Ale oby sie udalo bo z tego co wczoraj pisalas jesli ma wiecej dostac na chorobowym to trzeba to wykozystac tak jak firma jego wykozystala
-
Noo zobaczymy jak to wszytsko sie ulozy..poki co M wyslala kilka cv..jak sie odezwiea to mzoe L4 nie bedzie potrzebne
co osobiscie M by wolal
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja już po śniadanku
trzeba niedługo iść obiadek zrobić i powoli do pracy się szykować
Kurka ale fajnie z tymi krótkimi włosami - wszystkim się bardoz podoba, każdy mówi że dużo lepiejno i po umyciu schną polowe szybciej
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelciu ale u mnie jest godz wczesniej niz u was
A ze dojadalam pizze z wczoraj to musialam ja podgrzac. Poza tym ja jak wstaje to biore tyroxyne i po tym musze odczekac od 30-40 min zeby cos zjesc...dlatego teraz
Olgus fajnie wygladasz naprawde. Ale ja jestem milosńiczka dlugich wlosowale ty mi sie bardzo podobasz...
zawsze chcialam miesc albo takie krecone jak ty albo calkiem proste a mam ni w pi* ni w oko
Ja tez sie szykuje do zmiany od dluzeszego czasu i zobaczymy co z tego wyjdzieCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
juz jestem .
bylismy kocicy ociac pazurki przyokazji srawdzila jej uszka
bo strasznie telepie nimi i dostala na pchelki
bo ma konakt z psem wiec na wszelki wypadek