Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
To pewnie macie ladna pogode co???
U nas jakos tak ńijak jak zawsze:/ az sie nic nie chce...
Ja sie powoli ogarniam i czekam na miska.
Nie moge sie doczekac az bede w pl bo wczoraj dziadek T mowil na skypie ze wszystko kwitnie i jest zielonoale porobimy zdjecia
bo tu w taka pogode nie ma jak aparatu nowego wyprobowac
A chce takie zdjecia u nas w sadzie wsrod kwitnacych drzew
Aniu to z waga pieknieja w koncu jestem 0,5 kg na plusie
bo juz sie martwilam ze cos jest nie tak :p
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula dopeior dzis jest łądna pogoda od kilku dni ;/ale faktcznie wszytsk zaczyna kwitnac
uwielbiam ta pore
moja kicia odlatuje na sloneczku lezac na parapecie..jedza ni polozy sie na parapecie tylko czeka az jej poloze na nim kocyk
Bo w dupke bylo by za twiardo
Paula Ty i tak od poczaku mialas spory brzusioja serio obstawialam blizniaki:)
wiec spokojnie przeciez nie przez cala ciaze sie tyje..moja szwagierka sporo schudla
a ja sie ciesze..bo mam zamiar pieknie wygladac na chrzciny siostrzenca i slub sostry Michala -
matko czytam na interii o wypadku.. 7 dzieci nie zyje.. jeschalo ich 9 w jednym samochodzi zedne nie mialo wiecej niz 17 lat.. nawet prawka nie mialy ..
-
Ale spryciula ta kwoja kotka
wygodnicka
Za to moja mama mowi ze moj pies sie udzieciowilnon stop by chcial zeby go na rekach nosic, rulic, glaskac... Spi z mama co noc
zlosci sie jak cos jest nie po jego mysli
masakra
Noo brzuchol rosnie!! Wczoraj z tesciowa gadalismy na skypie to mowi pokaz brzuszek. I doznala szoku hahha. Mowi o kurka ale moj wnuk rosnie hahaha. A dziadek mowi ze babcia to taki na koncowce ciazy miala... No zalamalam sie
Ejj o tym wypadku wlasnie cos slyszalam dzis w tvjejuu jakie to straszne... Ale ja wiem ze na wsiach tak sie dzieje. U mnie bylo to samo... Kupowali na lewo starego malucha i tak sie wozili po wsi ile fabryka dala. Czasem strach bylo isc poboczem.
A jeden kolega to przerabial samochody na takie pojazdy bez karoserii z sama klatka jak w terenowce i szalalmasakra...
-
Hehhe ..
noo trzeba bylo powiedziec ze dbacie o wnuka
i dlatego taki duzy
nasza tez ostatnio ma takie fazy ze tylko na rece
Paula to bedziesz miala zajecie nosic psiaka -
Czesc Ewelcia
Noo Aniu nawet mi nie mow... Ja bede ryczec jak nie wiem za kazdym razem jak bed z domu wychodzic
Bo on tak robi ze jak juz mnie zobaczy a potem gdzies musze wyjsc to ma taka smutna minke ze ja mam lzy w oczach.
Kladzie sie pod narozńikiem w kuchni i patrzy tymi smutnymi oczami a mi sie serce kraja...
Czasem nawet placze!!! Bez kitu! Kiedys zauwazylam jak go wzielam spod naroznika ze ma mokre oczy normalnie!!!
A ja teraz tak sie wzruszam!!
A ta wasza kicia fajna
Ja narazie was zostawiam bo zaraz moj T przyjdzie z pracy, szybki prysznic i jedziemyale pozńiej mapewńo bede
-
nick nieaktualny
-
Na drugie kupilismy dwa rodzaje ryb
jedna to jakas rainbow ( nie wiem co to ale poszukam na necie) mieso ma jak losos norweski takie pomaranczowe... A druga to nie pamietam juz nawet
Kazde z nas ma po jednej z rodzajuw srodek koper swiezy, cytryna, czosnek, cebula, maselko i przyprawy
zapiekana w folii. Frytki oczywiscie nie z oleju tylko piekarnika
salatka