Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No i sie narobiłam ;/ pojechalam i pocałowałam klamke dyrektorka zapomniala zadzwonic ze uczniowie wogole nie przyszli od rana ;/
-
my wrocilismy.. Boniu jaki malec jest podobny do Michala ... Misiek prawie cale 4h przesiedzial przy małym gaworzyl kołyał go. a maly wlepiel w niego slepka i tylko sie usmiechal
i tylko co jakis czas łapał mnie za reke i patrzyl sie.. ..ogólnie bylo spoko
-
Noo to widze ze wizyta udana
super
A my dzis odpoczywamy... Szukamy czegos na ten prezent dla malucha od brata T i znalazlam hustawke z fisher price
Kurde tak mi sie ta macica spina ze w tym tyg umawiam wizyte z polozna.... Martwi mnie to bardzo bo to sie nasilaszczegolnie jak na plecach leze
Ania ile maly juz ma???
-
Paula to odpoczywaj jak najwięcej
Wszystko bylo ok tyle ze jak widzieliśmy to podobieństwo to jakos byli bardzo trudni. -
Mojemu sie znowu chyba cos sniło bo ok 3 sie przebuzil..albo i nie przebudzil podnisol sie do siadu
ja sie pytam cos sie stalo nie nei.. polozyl se i zaraz znowu sipodniosl i tak jakby czegos szukal.. i dotkanla szafy cos pomruczal i poszedl spac .. kurde nie wiem cyz on ten stres w racy tak przechodzi.. bo pozniej cos adal wlasne zwiazanego z praca..no i z dzieckiem
-
Ja tez jestem
zaraz jem sniadanko, potem sie ogarniam, mezus przyjdzie z pracy i na zakupy jedziemy.
A reszta moze w kosciolku wlasńietak mi tu brak normalnych swiat
Aniu moze stres tak dziala... Choc ja kedys czesto gadalam przez senmoj brat wstawal w nocy i chodzil spac pod kwietnik w kuchni hahaha
wiec luzik. Przemeczenie tez roznie dziala na ludzi
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
widac pizza była smaczna
chyba wezmiemy psiaka i pojedziemy na jakis wypadzik wwezme fotoi popstrykam pare zdjec