Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
niestety na jego głupote ..a niby pan mgr inz nie ma rady .. ;/
OKi lece spaciu bo mi sie oczka kleja
Buziaki dobranoc
nie siedz za dlugEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziendoberek
jestem pierwsza.
W weekend jak zawsze spiochy spia
Troche was z wczoraj podczytalam i urzekla mnie opowiesc slubna Anii tak sie wzruszylam ze to wszystko dopiero przedemna i T
Aniu macie super wspomnienia i to musialo byc fantastyczne przezycie
Ewelcia ciekawe czy wylicytowalas spodenki?!
Daria z siostra to sie pewnie nie bedzie ozdywac a Olgus w pracy???
A reszta spiocha
A ja mialam wczoraj dobry dzien w pracy ale bylam mega zmeczonana kolacje mezus kupil mi pizze hawajska (kawalek zostal na sniadanko) a sobie kupil kebaba ale takiego nie jak w pl :p
Ja dzis zaczelam 18 tydz a weg belly 19ale to leci szybko
zaraz bedzie polowka
Lece sie zwazyc z tej okazjiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Olga czesc Ewelcia
Ja tez wczoraj przeczytalam ale ńic nie pisalam bo padlam
No wlasnie ja tez sie tak zastanawialam nad tym zwolnieniem Olga... I chyba masz racje.
Choc tu w uk jak ktos chce dlugie zwolnienie to wlasnie od psychologa bierze. Bo tu wystarczy powiedziec ze madz problemy w pracy, ze psychicznie ci ciezko, ze cos tam sie stalo, ze bariera jezykowa i siedzisz w domu bo nikt tak naprawde ńie jest w stanie zweryfikowac czy to prawda czy ńie...
A tak.. Teraz chodza kontrole w pl do tych co na zwolnieniach siedza....
-
No prosze
maniaczka
Ale ja od kad mam konto na ebayu to jest masakrahahaha
Pozamawialam ostatnio rzeczy ja ta kartke dla mamy i co dzien listonosz przynosil po kilka paczekaz sam sie smial ze codzien sie widzimy
A tu wczoraj zamowilam jeszcze kolczyk do pepka dla ciezarnych na wymiane bo moj sie robi za krotki
Jak zdrowko Ewelinko? Ty juz 13 tydz!!!! SzokEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula źle mi w pisali grafik :] bo wpisali mi godziny na środę którą mam wyłączoną z dyspozycyjności. I musieli mi przełożyć, więc na dzisiaj. I personalna zapytała czy mogłabym na support skoczyć od Igań, więc powiedziałam oki. Jeden dzień mnie nie zbawi :] jakoś 9 godzin wytrzymam
A co do tych zwolnień. u nas wystarczy powiedzieć że się człowiek czuje tłamszony w pracy, że mobbing i tez na zwolnieniu jesteś. Ale to potem w papierach siedzi, ze zwolnienie od psychologa/psychiatry i pracodawcy przyszli na to naprawdę krzywo patrzą. Mi lekarz mogła dac w każdej chwili takie zwolnienie jak na iganiach pracowałam, ale nie chciałam. Pogadałam z wujkiem który jest dyrektorem w jednej warszawskiej firmie i on powiedział, że takich ludzi się nie bierze pod uwagę, bo nie wiadomo czy ci nie wyskocza potem z czymś, znowu tkaie zwolnienie albo sąd pracy itp. Nie ważne, że taka osoba poszła na zwolnienie żeby siebie chronić, tak na to patrzą pracodawcy.
Czasami lepiej iść do rodzinnego i powiedzieć, że jest się totalnie wymecoznym robotą i potrzebuje isę kilku dni odpoczynku, niektórzy lekarze dają zwolnienie wtedy. -
Czarnula87 wrote:Aniu a Twój mąż jest świaodmy, że zwolnienie od psychologa/psychiatry jest w aktach? i potem pracodawcy krzywo patrzą na to? ja dlatego nie poszłam na takie zwolnienie... wolałam zwykłe l4 od rodzinnego
szereg moich znajomch je ma i wszyscy maja raca
pozatym.. nawet ojciec mojej kolezanki mial takie zwolnienie- a jestlekarem anestezjologiem.. i po 3 miesiacach znowu pracuje wiec luzik
jakby mial wydane zółte papiery to by mial to w aktach.. a tak jak go sprawdza ?? przecez w swiadectwie pracy nie masz napisne ze byl na l4 na depresje czy ogolnie na podlamane zdrowie sychiczne..niektrozy zalatwiaja zwolnienia od sexuologow.. zreszta rozmawialam z ciocia ktora jest kadrowa i ksiegow..nigdzie tego nie ma odnotowanego.. kazdemu moze przeciez sie zdarzyc ze w ych czasach chodzi do psychologa..
-
Ewelka ja za tydzien jad na zakupy na komunie wlasnie..
Bede musiala kupic kiecke, moze buty torebke...
A ja ogolnie to mam teraz tyle energii i tyle sily ze masakra
Martwi mnie tylko to twardnienie macicykurde biore ten magnez ale dalej sie to zdaza... Wlasnie teraz tak mialam. Robi sie twarda jak kamien doslownie...
musze o tym pogadac na nast wizycie...
Olgus ja doskonale rozumiem o czym piszesz... Teraz o wszystko sa sie w stanie przyczepic. Wiec moze lepiej nie ryzykowac...
Poza tym mozna sprobowac u ogolnego albo kazdego innego.... Lekarze teraz sa ws tanie wszystko wypisac. Kwestja tylko tego czy zaplacisz czy nie
-
A ja obojetnie czy chodze czy stoje.... Czuje jak si ten "skurcz" zaczyna... I jak poloze reke i lekko przycisne to normalnie czuje gdzie sie macica zaczyna gdzie konczy.. Wogole czuje caly zarys...
i za chwile puszcza....
I taka gulke tez mam ale to podobńo dzidzia...
A wczoraj w pracy dopadl mnie po prawej stronie taki bol ze az do nogi promieniowalo.... Cala noga az mnie bolala. Tak sie wystraszylam ze chcialam sie zwolnic ale potem przeszlo i bylo ok. Moze jakis ucisk to byl...
Dobrze ze maluszek daje znac o sobie bo bym sie bardzi martwila...
-
no to mogł byc ucisk bo też mialam tak ostatnio hahaba ze isc nie mogłam
a wczoraj mnie kluło okropnie w lewej strony
ze wstac nie mogłam boziuu zwariuje do tej wizyty aaa!!!!
u mnie dzidzia malusia jeszcze wiec watpie, zeby ak gulka była nią