Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
zadzwoniłam u umowilam się na jutro, tak czy tak miałam isc prywatnie , tyle ze chciałam poczekać jeszcze około tygodnia..
myslalam ze to @ ze już się rozkręci, ale znowu było tylko raz przy podcieraniu jak siku robiłam a teraz już ze 3 razy bylam i nic nie ma -
nick nieaktualny
-
Aaa.. nieraz tak mnie odpada szczegolnie jak jest okres okolowulacji..i zdaje sobie sprawe ze coz z tego ze sie odbywa .. jak wszytsko gdzies tam przepada z kazdym miesiace.. kiedys ryczalam jak dostawalam@ teraz jak wiem ze moglby byc sznase ..ehh.. wiem toprzejdzie ale tak nie raz mi sie to udziela
-
nick nieaktualnyAniu :-* ja ostatnio to płakałam tylko przy owulkach, a jak @ przychodziła to znowu miałam uśmiech...wiem, że to marne pocieszenie Ciebie...ale nie smutkaj się już, prosimy...zobaczysz jeszcze wszystko się ułoży....
a ja znowu drzemkę "zaliczyłam"Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tak Ewelinko. W srode jedziemy na badanka.
Ale jestem optymistycznie nastawiona i czuje ze synus jest zdrowiutki. to dzielny chlopak jak tatus i wiem ze bedzie ok
Czuje ze ktos tam nad nami czuwa....
Ojj Aniu domyslam sie ze czasem mozna miec gorszy humor... Ostatnio wiele przeszliscie a jeszcże wiele przed wami...
Ale lepiej myslec optymistycznie... Wtedy przyciagamy te dobre rzeczyEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
A ja nie czytalam i sie nie stresowalam tak przez to
Poza tym wczoraj w wiadomosciach mowili ze takie operacje na serduszko robia juz w 25 tyg ciazy
Wczoraj bylo nawet o kobiecie ktora mieszka w uk jak ja i tam jej doradzili usunac ciaze (debile) a tu juz w pl jest po operacji i z dzidzia ok
Aniu kazdy ma prawo do gorszego dnia grunt to sie nie zalamywacEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
22 maja w lidlu beda body bawełniane z długim i krótkim rękawkiem i spodenki niemowlęce mam nadzieje, ze 19 na wizycie niunia pokaze dokladnie co tam ma bo bym juz na zakupy poszła hahhaa
http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-lidl-19-05-2014,6281/11/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:00
Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
U nas bylo brzudko wiec siedzialam w domu .. dzis chyba po pray pojde do ogrodu troche podłube.. moze czyms zajme mysli