Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje kochane dziewczynki!!! Jak dawno Was nie podczytywałam, stęskniłam się Co u Was?
Paula, Daria jak się czujecie?
I co nowego na wątku? Wywnioskowałam, że są nowe ciężaróweczki?
Pozdrawiamy wraz z Maluszkiem wszystkie ciocie :*Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Inusia ale ten czas leci juz 19 tydzien wow
Paula niezla jestes, ja z wyprawkowej listy nie mam prawie nic lozeczko, reczniki i ubranka
Ale teraz bede kupowwc takie rzeczy pielgmwcyjne i higiniczne, juz mam wiekszosc chociaz upatrzone
Olga niezle ze jeszcze nie ma @... Co zamierzasz?
Ania jak nastroj? -
Juz lepiej .. własnie wysyłam CV i list motywacyjny do Novum poszalalam
Ruda27, Paula55 lubią tę wiadomość
-
zoaczcie jak ładnie pisza o tym pajacu co ostatnio do mnie dzownil zebym im prowadzila rozliczenia z NFZ
http://forum.echodnia.eu/centrum-zdrowia-promedica-t177689/ -
Ruda27 wrote:Hej Inusia ale ten czas leci juz 19 tydzien wow
Paula niezla jestes, ja z wyprawkowej listy nie mam prawie nic lozeczko, reczniki i ubranka
Ale teraz bede kupowwc takie rzeczy pielgmwcyjne i higiniczne, juz mam wiekszosc chociaz upatrzone
Olga niezle ze jeszcze nie ma @... Co zamierzasz?
Ania jak nastroj?
Daria, no leci jak szalony, sama uwierzyć nie mogę. A u Ciebie już 28. tydzień! Jak się czujesz? Brzusio duży???Ruda27 lubi tę wiadomość
-
U nas ok maluch coraz bardziej daje sie we znaki ale tak pozytywnie w srode mamy wazne badanie serduszka ale jestem dobrej mysli
No Daria kiedys musialam zaczac a czasu mam malo bo w sob juz wylatuje
Poza tym to co kupilam to tylko kropla w morzu gdzie cala reszta???
Pomalu biore sie za allegro i zaczynam reszte zamawiac
Aniu super ze dzialasz. Zawsze trzeba probowac
Powiem wam cos... Wkurzylam sie teoche byl teraz u mnie chrzesniak z rodzina... Pytam sie czy zadowolony z komuńi itd...
A on jak to dziecko ze tak ze zebral tyle kasy... Sporo bo mowil ze 4 tys... To pytam sie co kupuje za te pieniazki...
A on ze dzis kupil rower i skuter!!! A ja sie pytam jak to skuter? Kto bedzie na nim jezdzil. A on ze siostra i tata i beda go czasem wozic ńosz kur*** i mowi mi ze chca zamowic laptopa i do tego urzadzenie wielofunkcyjne ale ten nowy laptop bedzie rodzicow a on dostanie tego co rodzice maja. No czasem pozwola mu kozystac z nowego!!!
No nerwa mam niesamowicie!!! Dziecko dostalo kase, wmowili mu ze tak bedzie sprawiedliwie a on sie biedny cieszy bo mysli ze to ok.
Zamiast mu kase odlozyc (kupic rower poki co). Poczekac az podrosnie i sam zdecyduje co mu potrzeba to oni wydali kase i zadowoleni
-
Uu Paula no faktycznie tez bym się wkurzyla.. człowiek daje pieniądze chce jak najlepiej a wychodzi na to że rodzice i bliscy mają z tego korzyść a nie samo dziecko;/
Uspokoiłaś mnie że ty tez tak miałaś, gdybym wiedziała ze na pewno nic zlego się nie dzieje u mnie to poczekalabym z wizyta przynajmniej gdzies do piątku, a tak to pewnie pojde jutro a gin i tak nic widzieć tam nie będzie.. -
Ejj ja nie wiem... Teraz taka moda czy co na zabieranie dzieciom kasy strasznie jestem zla!
Gdybym wiedziala to wolala bym mu prezent kupic
No ale co teraz poradze...
Stokrotka lepiej isc i sie skonsultowac! Powaznie.
Mi gin w 5 tyg zrobila usg i bylo widac pecherzyk. Przynajmniej wiedzialam ze jest i jest tam gdzie trzeba...
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:INusia a jak Ty sie czujesz no i jak tam starszy braciszek
Ja ostatnio mam jakieś gorsze dni, może przez pogodę. Chodzę zmęczona, jakoś brak mi energii A powinnam przecież mieć w II trymestrze już full wypas sił hehe Poza tym ok, młody mało się rusza, leniwy jest kurcze A starszy brat kochany, podchodzi czasem do brzuszka i krzyczy " mamo, dzidzia!" Wieczorami tak się nauczył, że podaje mi detektor tętna, żeby posłuchać serduszka małego szkraba a jak razem zasypiamy to kładzie na brzuszku grającą maskotkę, żeby dzidzia posłuchała. To chyba znak, że zaczyna coraz więcej rozumiećRuda27, Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziś będzie dobry dzień słońce plus kobieta zaspokojona z rana to kobieta szczęśliwa na dodatek mąż ma wolnePaula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
U nas same dobroci hehe
Maly tak mi daje popalic ze w szoku jestem. Zachowuje sie jak na dopalaczach i caly czas jak siedze lub leze to go czuje!!!
Moze jest kilka min przerwy i znowu
Ide teraz do babci z drugiej strony domku na kawe
Potem przychodze i robie porzadki w szafach i co troche zmieniam czesci wozka ktore sie wietrza. Aktualnie na tarasie jest wersja fotelikowa
Stawiam sie za jakies pol godz spowrotem chyba ze babci nie ma to za 5 minPaula_29, Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość