Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Za 6 tygodni mogę już rodzić, mam nadzieję że dotrwam, bo niestety dalej w nocy budzą mnie te skurcze miesiączkowe, wczoraj chyba sąsiadów pobudziłam tak bolało, jak takie są bóle porodowe to masakra
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Za 6 tygodni mogę już rodzić, mam nadzieję że dotrwam, bo niestety dalej w nocy budzą mnie te skurcze miesiączkowe, wczoraj chyba sąsiadów pobudziłam tak bolało, jak takie są bóle porodowe to masakra
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny witam się
Ja już wykapana , wydepilowana hihi
zaraz się musze wymalować wlosy zrobić , zjeść cos i będziemy jechać do tego gina trochę wcześniej bo mamy 20 km dojazdu a nie wiemy dokładnie gdzie to jest tzn mamy adres i pojedziemy z nawigacją, a z racji ze dzownilam do tej lekarki i chciałam się umowic a ona mowi ze ona nie umawia na wizyty , tylko żeby być 40 minut wcześniej, wiec lepiej być jeszcze wcześniej może będę pierwsza
Milego dnia dziewczyny i trzymajie mocno kciuki żeby naprawdę się okazało że będzie dzidziuś..Ania_84, Eweloka84, Ruda27, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka trzymam kciuki kochana wracaj z dobrymi wiesciami
Ehh siedze na tym allegro pol dnia zeby zaczac rszta zamawiac i plakac mi sie chce jest tyle tego wszystkiego....
Ceny, rodzaje, firmy... Ja juz nic nie wiem czy oplaca sie faktycznie zamawiac wszystko firmowe i drozsze. Czy zaczac od tanszych...
Jaki smoczek, jaka butelka... Pomocyyyyyyy!!!!!!Eweloka84 lubi tę wiadomość