Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
własnie sie dowiedziałam ze jestesmy z M pasozytami.. kretyn pojebany !!!!!!!!
http://natemat.pl/101815,terlikowski-bezdzietne-pary-to-pasozyci-trzeba-im-podniesc-podatki?fb
-
nick nieaktualny
-
Juz mi lepiej opisalam sie o tym kretynie .. i mi ulzylo
jej jak ja bym z checia takiemu zadala kilka pytan na wizji .. zeby nie mogl si eprzytgotowac..i zeby musial na wszystko dopowiedziec..
-
nick nieaktualnyAniu trzymaj sie kochana :** oby szybko sie humor poprawil..
My wlasnie zjedlismy obiad pojedzeni lezymy z tabletami
Ide na wizyte w sobote jupi w czw wyjazd do polski
Paula masz super myslenie i podejscie, tak trzymac!Ania_84, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
noo a ja juz wiem ze to skzolenie co mamprzeprowadzic bede w piatek od 13-19 i w soboe od 9-19 (23-24 maja )
-
własnie siedze i czytam o tym Zespół Klinefeltera - ktory jest podejrzewany u meza i sie dobijam niech juz te 8 tyg minie..bo ja sie wykoncze psychicznie
-
Ojj Daria ty przyjedziesz a ja bede wylatywac
Musze miec takie podejscie bo nie ma opcji zeby bylo cos nie tak
Poza tym moj syneczek tak sie daje mamie we znaki ze ciezko myslec ze moze byc zle
Ty Aniu tez sie nie doluj ja sobie powiedzialam ze poki ńic mie wiem na 100% to znaczy ze jest ok!!! U was powinno byc tak samo. Dopoki ktos na 100% powie wam ze jest zle musisz myslec ze jest okAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
ehh Paula wiem.. ale potrzebuje jedego dnia na uzalanie sie nad soba.. jutro juz bedzie ok..
U Was na ewo wsyztko bezie dobrze Tiago daje sobie rade i daje niezle pewnie znac o tym
mezus wlasnie poprawia mi humor robi kielbaske smazona z duszona cebulka i majeranikiemPaula55 lubi tę wiadomość
-
Cichutko tu dzisiaj?
Co porabiacie dziewczynki?
Ja prawie caly dzień lez, teraz się wykapalam i dalej leze i ogladamtv,jutro do gina
To dzisiejsze jednorazowe plamienie przy podcieraniu moglo być przez to ze wczoraj się poprzytulalismy z mezem, i czytałam ze po stosunku na początkach ciąży takie plamienie może się zdarzać i ze raczej to nic groznego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka ja tez tak mialam. I to dosc dlugo ze po przytulankach byl troche plamienia. Nie byla to czysta krew a raczej takie delikatne ale czerwone lub rozowe plamienie. Potem czysciutko. Teraz jest ok.
Czesc Olgus pracusiu ty jeden. Urobisz sie za nas wszystkie chyba
Aneczko jasne ze kazdy moze miec gorszy dzien. Grunt zeby potem bylo lepiej
A ja dzis w koncu zaczelam zakupy apteczne. Nakupilam podklady, majty, kosmetyki dla malego, gaziki, sole fizjologiczne, spray do noska i peeeelno innych rzeczy wiekszosc z listy porodowej mam. Doslownie kilka rzeczy zostalo.
A od mojej babci Tiagus dostal dwa kocyki i koszuleRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość