Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulka, głowa do góry bo musisz być silna za dwoje. Najważniejsze jest Twoje samopoczucie i pozytywne myślenie, wtedy fasolince będzie ok. Nie martw się na zapas, bierz luteine i myśl dobrze. Wypoczywaj.
Dobrej nocy dziewczynkiPaula_29 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
I takie ma byc twoje mastawienie - pozytywne. Wszystko bedzie dobrze.
A teraz zmykaj do meza. Przytul go mocno. Powiedzcie dzidzi dobranoc i zakonczcie ten dzien pozytywnie.
A jutro nowy dzien przyniesie nowe nadzieje
Trzymajcie sie cieplutko i dobrej, spokojnej nocki :*Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
CZeść Kochane, sytuacja się kształtuje. Tempka spadła, widok tyćka w tyćkę jak poprzedni cykl, a więc game over
Cóż do 3 razy sztuka
Miłego dnia złotkaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczynki!!
Paula bierze leki, dbaj o siebie , odpoczywaj i będzie wszystko dobrze, fasolka niech sobie tam siedzi i rosnie
wczoraj miałam wpaść do Was ale wiecie musiałam mężem się zając haha
niespodzianka wyszła ze ohohoh mina mojegoDawida bezcenna hahaha był w szoku az mu mowe odjeło haha
moja temka stoi w miejscu wrr coś się ociąga wredotka jedna
a teraz czas na kawusię buziolkiRuda27, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja jeszcze leze w lozku, dzisiaj wolne juuuupii
Paula kochana niczym sie nie martw. Lekarze czasami tak mowia, bo niestety to prawda, ale tak byc nie musi tego sie trzymaj i badz spokojna pamieraj bez stresow! :p
Zazdroszcze Ci ze serduszko juz widzialas ja chyba pojde wczesniej niz 19 grudnia, nie wytrzymam :p
Sie wczoraj napisalyscie laseczki :p
Asia jest spadek ale nie ma @! Wiec tego sie trzymamy
Ewelinka ciesze sie ze prezent mezowi sie podibaln:) chyba zgapiie i tez jakich torr zamowie aki extra, moze z jego durna gra :p
Jakie plany dzisiaj dziolszki?Eweloka84, Paula_29, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha no to czekanie na tempke masakra, skas to znam :p
Ja czekam zeby czekoladki z kalendarza adwentowego jesc, czas moze szybciej poleci :p i za tydzien na 2 dni do polski jade strasznie sie ciesze,bo tesknie okropnie.. Akurat mikolaj bedzie, wiec bedziemy mogli z chrzesniakami byc
Niech mnie ktos wyciagnie z lozka :p
Zaraz wstane kawke zrobicEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Witam po przerwie net nam szwankuje i cholera mnie bierze przez tą radiówkę chyba trzeba zmienić dostawcę netu idzie zima więc kable im nawalają. Jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam z czytaniem ale postaram się
Widzę że Darunia sukces na całej lini bo suwaczek wstawiłaś trzymam kciuki żeby było wszystko ok
Biorę się za czytanie mam ponad 40 stron zaległości pozdrawiam:)Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Dorotko noo dawno Cię nie było a jak tam u Ciebie kochana?
-
Ewelka a może zrobisz test owulacyjny bo widziałam, że robiłaś, może to Cię trochę uspokoi
Tak w ogóle to cześć wszystkim
Ja się boję rano wstać, żeby się nie powtórzyła akcja z wczorajszego
Takie miałam mdłości prawie cały dzień, nie mogłam patrzeć ani myśleć o jedzeniu ale byłam głodna i też mi było niedobrze. W końcu pomogły mi frytki, nie wiem dlaczego, tylko je mogłam zjeść
Mam nadzieję, że nie będzie tak na co dzień, bo nie chciałabym maleństwa frytkami karmić -
nick nieaktualny