Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja pamiętam jak w styczniu się dowiedziałam że będą bliźniaki to jak wyszłam z gabinetu kobiety w poczekalni powiedziały że wyglądam jakbym diabła zobaczyła dla mnie to był szok największy jaki chyba w życiu miałam. Ale oswoiłam się szybko niestety Aniołki poleciał do nieba i tam grandzą
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Paula a biszkopt i herbatniki probowalas??
Ciesz sie ze sa mdlosci to znak ze wszystko dobrze
Powiem Ci ze ja czekam na to :p
Jeszcze nie, nie wpadłam na to, na razie frytki a dziś śledzie:)
Spróbuje te biszkopty, dziewczyny też na innym forum pisały że paluszki albo krakersy, więc muszę się zaopatrzyć, ale dziś jest dużo lepiej niż wczoraj
ja robiłam testy owu między 17 a 19, ważne tylko by nie pić 2 h przedDorotucha lubi tę wiadomość
-
Znajomy który ma bliźniaki po kilku miesiącach powiedział że nie mając porównania nie wiesz jak to jest mieć dwa a jedno. Poczuł różnicę dopiero gdy urodziło im się trzecie dziecko i tak jakoś brakowało im tego czwartego bo mieli już swój opracowany system opieki dla bliźniąt i tak jakoś czegoś im brakowało. Po prostu przy pierwszej ciąży z bliźniakami jest prościej niż mając już dziecko a urodzą się bliźniaki z drugiej ciąży bo wiesz ile to kosztowało pracy i siły a teraz masz to podwójnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, zaglądam i pozdrawiam Was dziewczyny wszystkie...
Miłego popołudniaEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Co tu taka cisza?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Eeeeeee to lipa. a już myślałam, że Wam sprzedam Newsa i zrobi się zamieszanie, że zobaczyłam II, ale widzę że dupa blada, każda zajeta swoimi sprawami
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczyny -ja wlasnie wrocilam i musze sie chyba napic.. bo mnie rozniesie - mam 14dc - a lekarz nawet nie zrobil mi usg bo powiedzial ze nie ma sesnu skoro nie podchodzimy do inseminacji <sciana>
Mówie mu ze czuje od jakiegos czasu ucsk na krtan - a ten do mnie ze trezba zrobic usg czy tarczyca sie nie powiekszyla albo nie ma guzków ale on jko gin-endo nie moze takiego skierowania dac - musze isc do endokrynologa - najblizsza wizyta - wrzesien 2014 rok - nozesz Qwa.....stwierdzilam ze pojde prywatnie
zobaczyl ze posiew meza jest ok - to stwierdzil ze nie bedziemy powtarzac badania nasienia bo pewnie sie polepszyly - ale dal probki leku ProFertil i powiedial ze dobrze by bylo zeby przez miesiac pobral ... nie no trzymajcie mnie bo nie zniese..
wiecie co - pier****** odpuszczam ten cykla calkowicie - wali juz mnie to ... a i jeszcze co najlepsze dowalił przydało by sie zrobic AMH - ale nie dal skierowania i musze zrobic prywatnie <sciana> -
Saramago wrote:Eeeeeee to lipa. a już myślałam, że Wam sprzedam Newsa i zrobi się zamieszanie, że zobaczyłam II, ale widzę że dupa blada, każda zajeta swoimi sprawami
Saramago lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:
Ania spokojnie!!! Oddychaj. SPrawdź w swojej przychodni czy nie ma w niej usg tarczycy, u nas teraz jest akcja. Dowiedziałam się z plakatu jak byłam w swojej przychodni, że mozna za darmo zrobić usg tarczycy. Idąc po L4 zapytałam swojego lekarza, czy może mi zrobić a on na to, kładź się i zrobił. Jeśli nie macie takiej akcji to idź do swojego rodzinnego i da Ci skierowanie. Pytaj w różnych miejscach bo są rozne terminy. :*
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny