Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha Paula55, dzisiaj Ty jesteś zakręcona
dziewczyny musimy Naszym Paulinkom dać jakieś ksywy, żeby się nie myliły
Weszłam do łóżka właśnie, herbatka jest, ciasteczko jest, obiad zrobiony (upiekłam szynkę, foto w temacie: jedzonko)
i mogę z Wami poplotkować. troche mnie głowa boi. Ciągle biegam do kibelka bo mam wrażenie że się leje ze mnie, a tu...sucho.Ruda27 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:No chyba faktycznie je wywiało Ja dzisiaj cały czas zaglądam co raz, ale nie ma z kim pisać praktycznie bo prawie nikogo nie ma
Ja już jestem, nie ruszam się. Podkręciłam kaloryfer, chlop idzie na trening a ja już do rana w łóżeczku mam zamiar zostać.Czarnula87 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ooo Czarnulko, a po jakich stronach, TiTiTi niegrzeczna dziewczynko ?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Asia widzialam to twoja szyne. Meeeega!!!
Co do ksywek to jestem za zeby sie nie mylilo. Licze na wasza inwencje bo nigdy nie mialam ksywy
Ja tez zostaje w lozeczku bede wstawac jedynie po cos do jedzonka wiec czeka nas wspolny wieczor
Asia to dobry znak ze tam jeszcze nic ńie ma moze juz tak zostanie!Saramago lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote::P od razu niegrzeczna :)głównie allegro ostatnio,bo szukam prezentów, pierdół do domku itp czytam sobie o cyklach, testach, itd.
Ja juz prezent mikolajowy mam dla mojego tomaszka. Tzn zamowiony ale czekam na dostawe
A co kupijesz do domku Olga? Uwielbiam kupowac rozne pierdoly do domku. Teraz chce zakupic jakies maty na stol albo podkladki bo stol szklany i jak sie stawia to sie boje... I chce kupic firanke sznurkowa biala. Bo mam fioletowa tylko
-
Dzięki Paulka. Co do udanego cyklu już się nie wypowiadam, czuję że nie tym razem. Brzucho pobolewa, mam wrażenie mokrości w srodku, głowa mnie zaczyna boleć, pryszczy dostałam.... no i tempka spadła. Jutro lub pojutrze. Czas zacząć nowy cykl...
Zaraz napisze Ci obiecany przepisLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalo halo ja wracam ze sklepu z moim.
Mowi ze jestem uzalezniona od tel bo wszedzie z tym laze, wiec musze przy nim przynajmniej na zakupach ograniczyc :p
I tak wolny dzien zlecial.. Zaraz cos do jedzenia zrobic trzeba i moze jakis film zobaczymy;)
Za ksywkami dla Paul jestem, mysli sie :p
Asia jak palmienie? Nic a nic? -
Ty znasz najlepej swoj organizm i skoro uwazasz ze juz nic z tego to bedziem trzymac kciuki za nastepny!!!
Na przepis czekam jak najbardziej
Ja posciel kupowalam jakis tydz temu i swiezutka zalozymy sobie za tydz w weekend. Wtedy tez bedziemy ubierac choinke bedzie juz tak milo i swiateczńie
-
Krem z cukinii z białą czekoladą, płatkami parmezanu lub płatkami migdałowymi
Składniki na 4 osoby:
300g cukinii
50g cebuli
250ml bulionu drobiowego
50g masła
100g śmietany
150g mlecznej białej czekolady
Prażone migdały do dekoracji lub parmezan
Przyprawy: sól, pieprz, itp.
W rondlu rozpuszczasz masło, dodać pokrojoną w drobną kostkę cukinię i cebulę, dusić do miękkości. następnie dajesz bulion i gotować ok. 10 min.
Zupę zmiksować, dodać śmietanę i czekoladę, doprawić do smaku, doprowadzić do wrzenia. Podawać z płatkami i np. listkami miętyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Daria ja to samo slysze od kilku dni. Ze sie uzaleznilam od tego Ipada, ze mam nowe kolezanki to moge nic wiecej nie meic i takie tam meskie gadanie
Wczoraj pytal czy te moje kolezanki to juz maja dzieci czy tez sie staraja, o czym gadamy itp. I ze musza byc fajne jak tyle czasu z nimi tu siedzeSaramago, Paula_29, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Halo halo ja wracam ze sklepu z moim.
:p
Asia jak palmienie? Nic a nic?
Nic. Jakaś tylko taka mega mikroskopijna kropeczka, no może ze 3.
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Krem z cukinii z białą czekoladą, płatkami parmezanu lub płatkami migdałowymi
Składniki na 4 osoby:
300g cukinii
50g cebuli
250ml bulionu drobiowego
50g masła
100g śmietany
150g mlecznej białej czekolady
Prażone migdały do dekoracji lub parmezan
Przyprawy: sól, pieprz, itp.
W rondlu rozpuszczasz masło, dodać pokrojoną w drobną kostkę cukinię i cebulę, dusić do miękkości. następnie dajesz bulion i gotować ok. 10 min.
Zupę zmiksować, dodać śmietanę i czekoladę, doprawić do smaku, doprowadzić do wrzenia. Podawać z płatkami i np. listkami mięty
Super. Daikuje ci bardzo kochana.
A ta czekolade to osobno jakos rozpuscic czy poprostu wraucic do gotujacej sie zupki. I jesli tak to dodawac kostki czy juz np starta na wiorki?
-
Paula55 wrote:Daria ja to samo slysze od kilku dni. Ze sie uzaleznilam od tego Ipada, ze mam nowe kolezanki to moge nic wiecej nie meic i takie tam meskie gadanie
Wczoraj pytal czy te moje kolezanki to juz maja dzieci czy tez sie staraja, o czym gadamy itp. I ze musza byc fajne jak tyle czasu z nimi tu siedze
Mądrego masz chłopaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Super. Daikuje ci bardzo kochana.
A ta czekolade to osobno jakos rozpuscic czy poprostu wraucic do gotujacej sie zupki. I jesli tak to dodawac kostki czy juz np starta na wiorki?
Połam w kosteczki i się sama rozpuści w zupce smak nietuzinkowy, jestem ciekawa czy Wam posmakuje
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Chlopa mam madrego haha ale chyba troche zazdrosny sie robi hehe
Odrobine zazdrości jeszcze nikomu nie zaszkodziłoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają