Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas wigilia zawsze na wariackich papierach najpierw 3 tygodnie planów strategicznych u kogona którą, do kogo w który dzień świąt potem, sporąrodzinkę mam więc dlatego
Najpierw idziemy do jednej babci, potem do drugiej-obie mieszkają praktycnzie obok siebie Od dwóch lat mam jeszcze 3 wigilię u teściów- 25 km od naszej miejscowości na zadupiu gdzie cięzko dojechać. W sumie od dwoch lat najpierw jechaliśmy z mężem do teśćiów, apotem do mojej babci, jedną wigilię odpuszczaliśmy. Bo by trzeba było zacząc ok 14 żeby się wyrobić
A jedzonko rózne, u babć podobne, u teściów inne bo oni są z nad morza, więc swoje specjały serwują za dużo się rozpisywać, ale standardzik u babć to : kluski z makiem i rodzynkami, karp smazony, śledzie, kompot z suszu, pierogi z kapusta i grzybami, kapusta z grzybami, barszcz z uszkami itp. itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 18:50
-
U mnie podobnie oprócz karpia w galarecie ale za to żurek i pierogi z kapustą i grzybami, czasem łazanki z kapustą i grzybami
A prezenty mimo, że nie ma w rodzinie małych dzieci to tak w najbliższym gronie każdy każdemu, i ja tak lubię, zarówno dawać jak i dostawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 18:51
-
U nas w tym roku bedzie ok 20 os bo mamy "nowych" gosci
A do jedzonka: smazone rybki ale nie karp bo nikt nie lubi, kompot z suszu, barszczyk z uszkami, grzybowa, ryba po grecku, ptysie faszerowane grzybami, pieczarki faszerowane, surowka z czerwonej i bialej kapusty, krokiety, pierogi... Kurcze nie pamietam juz wszystkiego
No i oczywiscie pelno ciast
W zeszlym roku bylismy na wigilii u narzeczonego w tym roku kolej na wigilie u mnie w rodzinie
Po kolacji pewnie pojedziemy do mojego taty i babci od taty strony wiec bede objedzina za wszystkie czasy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane tak zmieniając temat, to właśnie czytam o tej MACY, na początku nie wiedziałam o co chodzi (myślalam, że o takie pieczywo) ale doszukałam się i powiem Wam brzmi interesująco:
http://maca-polska.pl
Macie jakieś doswiadczenie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-