Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:
A tak zmieniajac troszke temat... Asia jak ty sie bedziesz udzielac na tym watku jedzonkowym to bede tam czesto zagladac
Oj to może być zgubne, bo jak wpadne w rytm to mnie odciągnąc nie będzie możnaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Mój grozi, że mi neta odetnie, bo więcej czasu tu spędzam niż z nim czasami:)
Możecie wymyślać ksywki, jestem za
A ja dziś znowu na frytkach i śledziach, moja dziecko niewiele wie o zdrowym odżywianiu:)
A co do Mikołaja i Gwiazdki ja mam spokój bo mój zażyczył sobie zestaw głośników do kina domowego, więc zamiast prezentów mam mu się dokładać
Choć to i tak śmieszne bo mamy wspólną kasę, ale jak tak mu lepiej to niech będzie:)Saramago, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
To ja proponuję dla Pauli29 - Frycia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 18:01
Paula55 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hahaha Asiu to my tylko na tym skozystamy
Paula poczekaj az sobie zazyczy jakis nietypowy mix haha np lody w polewie z musztardy
Powiem ci ze my myslelismy nad kupnem tv do sypialni ale jakos to zeszlo na drugi plan... Wiec zostalismy przy prezentach. Poza tym moj pierwszy sie wychylil wiec i ja mu juz cos zamowilam.
Pozostaje mi tylko cos dla rodzicow jednych i drugich ( dla tesciowej juz mam torebke z river island bo moja jej sie bardzo podobala wiec mamy z glowy). Dla mojej mamy tez juz wiemy co. To tylko zostanie tesc i moj tata. Ale myslimy nad alkoholem...koneserzy dobrych trunkow
Chrzesniak dostanie kase bo zbiera na gre
-
Myślę Paulka myślę, intensywnieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Nie denerwujcie kobiety w ciąży;) hehe
Ale lepsza frycia niż śledzik chyba?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Daria ja to samo slysze od kilku dni. Ze sie uzaleznilam od tego Ipada, ze mam nowe kolezanki to moge nic wiecej nie meic i takie tam meskie gadanie
Wczoraj pytal czy te moje kolezanki to juz maja dzieci czy tez sie staraja, o czym gadamy itp. I ze musza byc fajne jak tyle czasu z nimi tu siedze
Hehe moj to samo wszystkiego ciekawy, a jak kuka to nir wie co ja pisze :p albo akurat cos o sluzie itd to od razu ucieka :p
Ja wrocilam juz jedzenie robie i od razu na ipada do was a maz cos tam na kompie
Ahhh jaki spokojSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahah fryzica dobre, ale mi tez kojarzy sie z ta z big brothera :p
Paula29 to jakie bys wolala? Dawajcie jakis pomysl
Ja nad prezentami mysle dalej. Wlasnie tez tv ogladalismy i kupimy w swieta, mam nadzieje promocje beda :p
Dla dzieci na mikolaja sie skladamy, a pod choinke kupimy cos pewnie lego chodzi mi o naszych chrzesniakow :p
Dla meza nie wiem co i mam problem, bo nie dosc ze poczatek grudnia nasza rocznica pozniej swieta to poczatek stycznia jego urodziny... A ciezko mu dogodzic wiec pewnie jakies drobiazgi kupimy, zwlaszcza ze auto planujemy :p
Ja tez poczytam chetnie przepisy, ale nie jakies skomplikowane i wymyslne, bo moj to jakis mega experymentow nie zje :p -
Ooo Paula... To swietujesz na calego
Ja urodzinki mam w styczniu
A swiat tez sie nie moge doczkekac. Ale jeszcze tydzien i chineczke ubierzemy to juz bedzie inaczej
U nas pod choinke robimy paczke rodzina rodzinie. Ja wylosowalam moja mame a mama nas
A paczki maja si skladac Z kawy, winka i czegos slodkiego. A wspolnie wszyscy kupujemy cos tylko dla gospodarzy czyli dziadkowPaula_29, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas na świeta robi sie tylko dzieciom prezenty Mąż dostał części do komputera na konto prezentu, bo mu się popsuł. A ja zażyczyłam sobie kalendarz na kolejny rok Bo ja bez kalendarza nie mogę
Na Mikołajki Michasiowi zrobimy jakąs słodką mini-paczuszkę, ana święta za to chcemy wydac trochę więcej na prezenty dla niego - upatrzyłam fajną książkę, domino ze zwierzątkami i z takich większych rzeczy to garaż na resoraki z torem
A jeśli chodzi o mężów- macie pozdrowionka od mojegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 18:35
-
U nas tez sie zawsze dzieciom robilo ale nie ma juz malch dzieci ( najmlodszy moj chrzesniak ma juz 8 lat) a nowe pokolenie sie jeszcże nie pojawilo... choc moze juz wkrotce....
Wiec robimy paczki ogolne.
A jak wygladaja u was swieta? Tzn bardziej mi chodzi o wigilie... Ile os co dobrego jecie itp?
-
U mnie zawsze był karp smażony/pieczony, grzybowa, kapusta z grochem, kompot z suszu, karp w galarecie, czasem karp po żydowsku, mnóstwo słodkości... odkąd jestem z J. doszły jeszcze pierogi z makiem, z jabłkami, z grzybami, barszcz i także mnóstwo słodkości. A prezenty to jakoś zawsze się czekało na ten moment.Ale pomysłów jeszcze nie mam. Sobie chyba kupimy jakąś wieżę, a reszcie? Nie wymyśliłamLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają