Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:Ania spokojnie!!! Oddychaj. SPrawdź w swojej przychodni czy nie ma w niej usg tarczycy, u nas teraz jest akcja. Dowiedziałam się z plakatu jak byłam w swojej przychodni, że mozna za darmo zrobić usg tarczycy. Idąc po L4 zapytałam swojego lekarza, czy może mi zrobić a on na to, kładź się i zrobił. Jeśli nie macie takiej akcji to idź do swojego rodzinnego i da Ci skierowanie. Pytaj w różnych miejscach bo są rozne terminy. :*
Co do zmiany lekarza - to do tej pory nie narzekalam - naparwde o wszystko dbał- moze mial taki dzien nie wiem - ale zastanawiam sie zeby isc do innego tak skonsultowac- jedyne co mnie [rzy tym trzyma to to ze w arzei potrzeby inseminacji - tam mam refundowane -
Ruda27 wrote:Asia Ty zartownisio :p
Czekam az naprawde tak napiszesz
Gdzie się szlajasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 14:04
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:
Aniu a skąd jesteś?Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Z Kielc Chodze do poradni leczenia nieplodnosci z mezem - i jesli oni tak dbaja o tych ktorzy sie lecza na nieplodnosc to gratuluje wynikow ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 14:07
-
Ania_84 wrote:Z Kielc Chodze do poradni leczenia nieplodnosci z mezem - i jesli oni tak dbaja o tych ktorzy sie lecza na nieplodnosc to gratuluje wynikow ;/
Fiu Fiu... Kielce. Mam sentyment. Znasz Hotel-365 Restauracja Siedem Pokus? Pod stokiem narciarskim Stadion ?
Anyway w Przychodni na Jagiellonskiej robią USG,
w ARtimedzie 59zł ale mają też umowę z NFZAnia_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Fiu Fiu... Kielce. Mam sentyment. Znasz Hotel-365 Restauracja Siedem Pokus? Pod stokiem narciarskim Stadion ?
Anyway w Przychodni na Jagiellonskiej robią USG,
w ARtimedzie 59zł ale mają też umowę z NFZ
wiem jutro bede na stoku w swojej rodzinnej to sie dopytam czy czasem nie robia niedalekoSaramago lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Pewnie ze znam ten Hotel - daleko do niego nie mam bo ja mieszkam prawie w lesie hehe
wiem jutro bede na stoku w swojej rodzinnej to sie dopytam czy czasem nie robia niedaleko
No to popytaj Trzymam kciuki
A hotel otwierałam, byłam tam na samym początku managerem. I nazwy są moje ach... wspomnienia. Fajne czasy.Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia ja caly czas w domu :p seriale i posprzatalam w koncu :p
Maz wrocil i za niedlugo na male zakupy :p
A wy co porabiacie?
Trochę ogarniam mieszkanie, kumpela ma wpaść. Piekę szynkę. Coś mnie natchnęło dzisiaj
A ogólnie to smęcę i czekam, wyczekuje... Św. Mikołaja ehheLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:No to popytaj Trzymam kciuki
A hotel otwierałam, byłam tam na samym początku managerem. I nazwy są moje ach... wspomnienia. Fajne czasy. -
Ja dzis planuje isc do psiapsiółki pogadac sobie ae to za 3 h pozniej ok 20 Małzyk wraca i ma mnie odebrac odwiedzimy tesciow a pozniej mam nadzieje sie odstresuje z małzykiem
Saramago lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nawet sie zastanawialismy czy tam nie brac slubu - ale za pozno sie skapnelismy
Jak na samym początku od otwarcia to pewnie ze mną byście rozmawialiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Chyba sobie film obejrzę, ewentualnie pójdę spać bo kiepską nockę miałam. Buziaki, do później
CmokiCzarnula87 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnynosz kur!!!!! zamawiałam w niedzielę u dwóch sprzedawców na allegro, u jednego termometr u drugiego testy,w poniedziałek jeden i drugi miał mieć zaksięgowaną kasę, w poniedziałek ten od testów napisał, że kasa jest paczka wysłana -doszło dzisiaj, a drugi? wczoraj dopiero napisał że kasa doszła, a dzisiaj że wysłane :/czy pewnie termoemtr koło piątku dostane:/ szlak by to jasny trafił
-
Hello
Jestem moje laseczki popracowalam, obiad zjedzony, teraz siedzimy i pijemy kawke wypatruje was tu i wyczekuje
Taka bylam spiaca caly dzien ze gdyby do mnie ludzie nie mowili to byla bym wstanie zasnac na stojaco. Do tego mogla bym jesc noc stop. Tyle co zjem a juz czuje jak bym mjala w brzuchu pusto chyba idzie sroga zima ze organizm tak zbiera zapasy
Asiek... Skreslimy ten cykl jak @ praylezie. Poki co nie ma
Dorotka, .Ania fajńie ze jestescie spowrotem
Daria tak to jest z kupowaniem przez neta ja bardzo duzo kupuje ale czasem faktycznie sie zdazy ze cos nie dojdzie na czas. Moj T zamowil ostatnio tableta i nie doszedl na czas. Wiec wystawil negatywa i napisal o zwrot kasy. Koles od razu przeprosil. Tablet byl na nastepny dzien i w ramach rekompensaty oddal 20£ i dal dodatkowy rok gwarancji
A moje olany na wieczor to kocyk + dobre jedzonko + tv.... Chyba ze po drodze sie cos wykluje. No i oczywiscie czas z wami jak sie uda bo widze ze sie kazda gdzies ulatnia
-
nick nieaktualnyPaula jesli o tych zakupach przez neta do mnie to... Olga :D
Ja czekam na męża, ma jakieś jedzonko przywieźć I pewnie leniwy wieczór dzisiaj będzie.
Też od wczoraj mam jakiś mega wilczy głód,non stop mi w brzuchu burczy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 17:03
-
Paula55 wrote:Hello
Jestem moje laseczki popracowalam, obiad zjedzony, teraz siedzimy i pijemy kawke wypatruje was tu i wyczekuje
Taka bylam spiaca caly dzien ze gdyby do mnie ludzie nie mowili to byla bym wstanie zasnac na stojaco. Do tego mogla bym jesc noc stop. Tyle co zjem a juz czuje jak bym mjala w brzuchu pusto chyba idzie sroga zima ze organizm tak zbiera zapasy
Asiek... Skreslimy ten cykl jak @ praylezie. Poki co nie ma
Dorotka, .Ania fajńie ze jestescie spowrotem
Daria tak to jest z kupowaniem przez neta ja bardzo duzo kupuje ale czasem faktycznie sie zdazy ze cos nie dojdzie na czas. Moj T zamowil ostatnio tableta i nie doszedl na czas. Wiec wystawil negatywa i napisal o zwrot kasy. Koles od razu przeprosil. Tablet byl na nastepny dzien i w ramach rekompensaty oddal 20£ i dal dodatkowy rok gwarancji
A moje olany na wieczor to kocyk + dobre jedzonko + tv.... Chyba ze po drodze sie cos wykluje. No i oczywiscie czas z wami jak sie uda bo widze ze sie kazda gdzies ulatnia
Jest też jedno wytłumaczenie, ja też tak miałam, może to już maluszek się zagnieździł, w końcu to 5dpo -
Hahaha ja nie wiem czemu napisalam Daria
A pewnie dlatego ze czytalam wszystk hurtek i mi sie pokoćkało sorka.
To odpoczywamy ja na kolacje musze zrobic bulki z jajkiem sadzonym i bekonem bo caly dzien dzis o tym mysle i za mna to chodzi
A reszte to gdzies wywialo chybaSaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość