Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula ja w pierwszej ciąży prze pierwszy trymestr tylko chleb z dżemem truskawkowym ale tylko Łowicza mogłam jeść. Schudłam też 3 kilogramy ale w 4 miesiącu nadrobiłam tyjąc 6
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Dorotka dobrze, ze masz termin tak szybko
Napewno cos wywnioskuje po Twoich wykresach i Ci pomoze
Oby ten cykl byl udanyRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dorotko to mam nadzieję ze bedzie oko wszysto i w końcu będa upragnione krechy!!
Paula no robiłam ale cały czas mi negatywne wychodzą i jeszcze bardziej się denerwuję ehh wkurza mnie to wszystko no ale cóż ...nic nie przyspiesze ani nie poradzę jak @ przyjdzie 12 grudnia to po niej pójdę na przegląd do gienka niech tam popatrzy czy wszystko gra, bo jak byłam ostatnio to powiedział, że nie ma się do czego doczepić jest wszystko git i nie ma przeciwskazań do zachodzenia tyle że trudniej bo nie mam jednego jajowdu no ale co ma być to będzieDorotucha lubi tę wiadomość
-
robiłam w sumie to mi powiedziała gienka ze jest ok i byłam jeszcze u dwóch na konsultacjach to tez powiedzeli ze w porządku , no zobaczymy co mi powie teraz bo zmieniłam lekarza i do tamtego roku od grudnia chodzę już do obecnego, no ale znając moję szczęście to napewno się cos pozmienialo haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 09:37
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ja się właśnie umówiłam na piątek na 12:50 pierwszy numerek pasuje bo w piątek na zakupy jadę na cały tydzień więc idealnie zobaczymy co wyjdzie.
Ewela nie zakładaj że zaraz coś się pozmieniało pewnie wszystko jest ok tylko masz mieć niespodziankę na Święta ja z pierwszą Dzidzią zaszłam w cyklu rozpoczętym 26 grudnia a z drugą pod koniec listopada więc potwierdza się fakt że zimowe wieczory dają najwięcej poczęćEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej. Matko, leeeeeeeeeeń!!!!!! Nawet śniadania mi się nie chciało robić Później musze poodkurzać, pozmywać, nastawić zupkę, no i pranie wywiesić, ale tak mi się nie chce
Uchuch uch własnie looknęłam na swój wykres iii..... test/@ 24 grudnia!!Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny