Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelus widzialam ze sa takie specjalne gumki z guziczkiem do poszerzania spodni wlasnie. Na to zakladasz dluzsza bluzke i nic nie widac spr na allergo
No wlasnie probuje sobie cos z kosmetykow przypomniec. Ale nie chce takich sklepowych tylko cos powazniejszego...
Mam juz peeling gruboziarnisty z bielendy arbuzowy. Do tego przydalo by sie jakies serum i balsam... Musze cos poszukac.
Ostatnio kupilam w polsce peeling do twarzy i maske z ziaja pro i zobaczymy jakie beda efekty...Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:http://mamygadzety.pl/wstawka-do-spodni-flexi-belt/
ale tutaj na forum piszą, że to bubel...nie znam się -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja mam identyko spodnice ta mietowa
Powiem wam tak... Przymierzylam 3 kolory. I jak sie dobierze dobry kolor to syglada super!!'
Ja w czarnym i koralowym wygladalam wlasnie jak szafa a w tym zielonym mysle ze spoko.Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
ewelniko a nie ma jakiegos owoca lub warzywa po ktorym mala bardziej sie ruszala bo wiem ze siostra jak tylko zjadla czekolade to maly sie budzil
-
Ewelus pamietasz??? Tez bzikowalam...i to wlasnie tak po 20 tyg bylo. Za to teraz moje dziecko za chiny nie da o sobie zapomniec...
Ale teraz tez czasem ma taki czas ze ani drgnie i wtedy zaczynam sie martwic a tu buchEweloka84 lubi tę wiadomość
-
faktycznei cos w tym 20 tyyg jest to norma bo moja przyjaciolka tez ostatnio mi mowila ze mala sie nie ruszala i dopeiro w nocy jej dala popalic
Eweloka84 lubi tę wiadomość