Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas Aniu w porzadeczku. Nic sie nie zmienilo przez ten jeden dzien hehe ide zaraz zrobic sobie sniadanKo
Kurcze to cudownie ze tak fajnie wam sie uklada to wszystko
Olgus ty to zapierniczasz co do pogrzebu... U nad jak jest ktos bliski to kupuje a jak tylko taki znajomy to poprostu idzie na msze i/lub cmentarz... Ale jesli dobrze znalas tego pana to jakas mala wiazanke mozna kupic.
-
nick nieaktualny
-
a i jesczze znalezlismy z Michalem oferyte kursu z UE na C, CE i D dla pracujacych i chyba misko zrobi
Malenq, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas tez pogoda do bani...mnie sie tez sniły głupoty i wogole wstałam w nocy siku i normalnie jakby mnie ktos czyms w leb walnął...i do tej pory taka przytrzymana jestem...
a w pracy siedze, ehhhhhhhhhh chce do domku! -
Olga Ty sie zachareujesz cholera ;/
Ewellinko wiesz moze to przez pogode mala soie spicocha
Paula wlasnie dlatego chcemy zeby zrobil..bo i to bylbyplus jakby chcial u mojego szwagra robic wiecie ile powiedzial miochalowi..bo pytal sie ile michal teraz zarabia jak uslyszal ze ma stawke godz 6,50 brutto to sie za glowe zlapal to to co Michal teraz zarabia to by zarabial w tyg 1300 ...i dodatko szwagier mowi ze nie zawsze jezdza nie raz chlopaki prauja 3 dni a 2 sa w domu .. dla nas bylo by super bo i na leczenie bylby czasEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam zla wiadomosc wlasnie doCzytalam ze nasza Paulinka wychodzac z wanny przerwocila sie i poobijala!!!
Z mala na szczescie ok ale ona bardzo cierpi ma zalozony kolnierz ortopedyczny i uraz kregoslupa (zrobili jej rentgen)...
Oby tylko dotrwala z mala jeszcze teroszke!!! Trzymajmy kciuki!!!Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Takze baboki musimy baaardzo na siebe uwazac!
Ja juz dwa razy wydzwonilam pod prysznicem raz na poczatku ciazy i raz niedawno jak sprzatalam lazienke...
Nic przyjemnego...
Najgorsze jest to ze ja bardzo boli a nic oprocz paracetamolu nie moze wziac
Wiec Paulus jak nas kiedys doczytasz to jestesmy z toba i trzymaj sie dzielnieEweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość