Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz po zakupach
Ale jest upal!!!! 27 stopni.
To tak jak w pl ponad 30 kocham lato!!!!
Aniu super ze dzis basenik kozystajcie. Ehh czyli oczekiwanie sie wydluza???
Rudasek jak sie tylko cos dowiesz to pisz!! Czekam z ńiecierpliwosciaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki jestem po badaniu i jestem zła itd...szłam z nadzieją , że mnie wybada,że da zestaw badań a tu dupa....
po 1. Dziadek miał z 70 lat!
Jak usłyszał ze na cytologii wyszło CIN1 to zaczał coś na swojej karteczce pisać i pisać a ja nie wiem o co chodzi bo tak bazgrolił ze głowa mała. Zrobił mi cytologie raz jeszcze, ale mnie tak bolało wszystko ze szok, przyciskał mi tez strasznie brzuch itd!!! grzebał mi tam i grzebał! Wyczaił nadżerkę i ilość wydzieliny mu sie nie podobała, wiec dał mi tylko badanie na bicenoze pochwy bo twierdzi ze moze tam byc jakas bakteria czy cos.....nie zrobił mi usg ani nic! a i jeszcze sie doczepił do pochwy ze wydaje mu sie przodozgęcie! a kilka lat temu i dwa m-ce temu robiłam usg dowcipne i wyszła pochwa i wszystko ksiązkowa....
to tak w skrócie...
bardzo sie denerwuję...ide do "papa" w środę za tydzien, mam nadzieje ze nie wpedzi mnie w taki nastrój jak ten dziś -
Kochana spokoj!!!! Wycisz sie troszke odetchnij..... Uhhh uhh uhhh... Oddychamy!
Doskonale cie rozumiem ze jestes wzburzona... Tez bym sie wsciekla.
Dziad byl pewnie starej daty i masz tu babo placek.... Zrob te badania ktore zlecil a zobaczysz co ci ten drugi powie.
Do niego idziesz prywatnie,tak? To cisnij go o usg!
Juz niedlugo do srody wiec dasz rade,
Mnie na pierwszej wizycie tez baba w Pl wymuldała po brzuchu...wiec to norma.
-
siemanoooo ciotki!!! dopiero przylazłamz ogródka i od rrazu sie pochwale ( wiemw iem chwalipieta jestem) ale nie mogłam sie powstrzymac i w aldiku były juz przecenione na 7 zł hahaahhaha nawet nie wiedziałam, ze w ogole były hmm
Ruda27, Paula55, Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wrocilismy
ehh no przedluzy sie ;/
ale teraz nie wiem jak uslyszalam ze sa juz te mutacje to teraz jestem ciekawa co tam wyszlo... nie wiem czy nie zadzwonie moze cos mi podadza przez tel..a z drugej strony boje siee ze cos zle uslyysze ze.. ze cos poprkrecam wyszukam w google i bede sie stresowac..
Rudasku wspolczuje akiego gin ;/ łajza jedna ;/
Ewelinko sliczne ubranka
my kpilismy buty do biegania moze jutro z rana meza wyciagne
tone warzyw i owocow, kasze jecmienna i gryczana serek bialy
po baseniku super pozniej pojechalismy obejrzec deski do WC i plytki na przedpokoj ja kupilam nozyce do trawy mezu jakis obcinak do rur, teraz siedzi w piwnicy i segreguje zlom bo chce czesc wywiesc na skupEweloka84, Malenq, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Ehh wiem.. dlatego chyba nie bede dzwonic i spokojnie juz poczekamy
choc zzera mnie ciekawosc.. nie wiem le boje sie -
Malenq wrote:rudasku buuuuu współczuję zawodu jakiego doznałaś...i nie dziwię się Twojemu rozgoryczeniu....
Ewelko ale śliczne...
Dziewczynki Kochane nie był najgprszy chyba lepszy od tej babki co byłam kiedys! pisałam WAm..pewnie wróce do niego bo widać ze jest specjalista w tym co robi tylko malomówny, nic sie nie dowiedziałam..no i wprowadził taka atmosfere jakby juz było bardzo zle i nic sie nie dało zrobic ....ale najgorzej nie było...a cytologia do teraz czuje -
niunia spokojnie wiesz lekarzae starszej daty sa bardzo ostrozni i dokladni wie pewnie woli wszytsko wiedziec najpierw a to malomowmny wiekszosc tak ma trzeba od nich wyciagnac info
Bedzi dobrze zobaczysz -
Dziewczynki ide do łożeczka..połoze sie troche bo dość mam na dziś wrażen i emocji
Czekamy ąz Tatuś z meczu wróci
buziaczki i dziekuje ze jestescie!!! :*Eweloka84, Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dziewczynki ide do łożeczka..połoze sie troche bo dość mam na dziś wrażen i emocji
Czekamy ąz Tatuś z meczu wróci
buziaczki i dziekuje ze jestescie!!! :*