Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasku zmykaj sie wylezec
niech malz zrobi masazyk stop
uff ale nam dobrze zorbil ten basenik odrazu mam wiecej energii:)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
ja od 2 w nocy do 10 mialam ochote powybijac okna sasiadom..pojechali na weekend alarm sie wlaczyl.. a ochorona laskawie po 8 h przyjechala .. a alram wyl i wyl i wyl ;/ -
nie nawet spoko tylko malzyk spi i kocica włąsnie na FB wstawilam jej focie jak sobie spiochala na parapecie
-
U Nas tez ładna pogoda ale chyba nietak cieplo jak wczoraj ide zaraz myc gary obiore zeimniaczki i zrobie salatke a pozniej wypadaloby ogarnac chłupe
-
Hej dziewczyny nie mam czasu wogole niestety
Rudasku bardzo polecam dr serafin mlody lekarz moze po 30 ale super gosciu,kompetentny nie olewa wyslucha wszystko spokojnie wytlumaczy i mozna gadac na luzie jak ze zwyklym czlowiekiem pracuje w starym szpitalu w tarnowie i przyjmuje tez w vivamedzie na wprost stokrotki. Polecam naprawde mozesz isc prywatnie raz a pozniej poprosic to bedzie cie w poradni przyjmowal
Krzysztof serafin, jesli uda mi sie zajsc znowu w ciaze to napewno do niego wroce -
nick nieaktualnyDzień dobry:)
U mnie dzisiaj zimno, i jakoś tak kichająco....heh....
w poniedziałek do endo z wynikami, a w środę udało mi się wcisnąć do innego gina, muszę się go popytać o te bóle głowy i krzyża, i o duphaston, bo kończy mi się 5 lipca, a 7 lipca wylatuję i boję się czy mój organizm nie zwariuje i nie będzie jakiś problemów, więc chcę się dowiedzieć, czy nie zaszkodzi, aby przepisał mi jeszcze jedno opakowanie, wystarczy na pobyt we Włoszech, jakoś im bliżej wylotu tym więcej się stresuję... -
Dzien dobrykochane wczorajj zniknelam nagle bo poszlam myc gary, pozniej na obiad do tesciow a nastepnie stwierdzilsimy ze jedziemy odwiedzic rodzinke na wsi wiec zabralismy mamaz e i pojechalismy wrocilismy o 23 komary nam dupska schlaly ale byl grill i o malo co a wzielibysmy kotka malego ale ze mbyla moja mam o odpuscilismy bo zaraz by bylo gadania
mezu wcoraj mnie wymeczyl oczywiscie tak milo wiec az mam wiecej energi nna ten dzien
A no i Michal dosal od mojego szwagra propozycje ze jakby stracil prace to ze moze u nich by sie w firmieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 08:32
-
Cześć DZiewczynki
Stokrotko słyszałam o nim, ale zapisałam sie juz do Kowalewskiego! zobaczymy jak bedzie u niego, ale podobno super gość dla mamusiek i nie tylko!
Aniu super z ta propozycja pracy..oby sie udało!
Ja wczoraj przespałam pół dnia, mam takiego spiocha ze szok! a i na procesji (2h) spaliło mi ramiona...ha ha ha
a dzis w pracy...buuuuuuuuuuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek w koncu sie ktos odezwal haha
Ania to fajnie ze maz w razie czego ma alternatywe od razu sie lzej zrobilo, co?
Super ze wam sie swieto udalo u nas to byl zwykly dzien brakuje mi tu wlasnie takich swiat ktore mozna z rodzinka soedziec
Za to my jutro jedziemy ogladac domek oby tylko decyzja przyszla w tym tyg.... A w niedziele na kabarety jeee
-
No nie powem jeslli by sie dobrze zgadali to mialby michu dobrze bo to bardzo dorbzy ludzie i normalnie podchodzacy dopracownikow .
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
ja wykończona, bo wczoraj support 80 km od domu, wyjechałam po 10 rano wróciłam po 23 do domku
jeszcze się wczoraj dowiedziałam, że mojej byłej psiapsióły a obecnie koleżanki tato zmarł.... jutro rano pogrzeb więc chyba się przejdę na samą mszę, tylko się zastanawiam czy kupić jakiś kwiatek czy nie, bo na cmentarz nie pojadę bo do pracy idę