Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to teraz żałuję, że jak łazienkę zrobiłam to tylko wannę i to dość wysoko nogę trzeba podnieść, żeby wejść...bo już dwa razy A. pomagał mi wyjść, bo po myciu strasznie w głowie mi się kręciło....a na przeróbki za późno, bo byłoby trzeba kuć i rury przestawiać....
człowiek zapomina, że teraz musi uważać jeszcze bardziej...
ale bidulka, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia...i będzie już tylko dobrze....Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:A jakie plany na dzis macie myszoki??
następnie skończyłam kosić...zjadłam II śniadanie, siedzę sobie przed lapkiem, ziewam hehehe a później obiadek trzeba zrobić, małą drzemkę zaliczyć...i modlić się żeby ból głowy się nie rozkręcił...popracowałabym, teraz jest długi weekend i tęsknię za pracą...pracowałam w turystyce i teraz jest największy ruch, wiele się dzieje, pełno ludzi, mnóstwo obcokrajowców z którymi miło się rozmawia...
a reszta jakieś palny???
-
Olga bo bede miec wyrzuty sumienia hehe :p
A u mnie dalej ladna pogoda wiec po pracy pewnie znow sie wybierzmy na kocyk do parku bo Misiek tak cos wczoraj wspominal wiec jak przyjdzie to musze byc gotowa a tak mi sie dupy nie chce z kanapy ruszyc
Nie wiem czy wam sie ostatnio pochwalilam ale w tych upalach wpadlo mi do glowy zeby moze zalozyc krotkie spodenki, ale mysle: durna babo gdzie ty na dupe wcisniesz gacie sprzed ciazy... Ale wyjelam z szafy... Wkladam... Weszly idealnie
Szok przezylam hahaCzarnula87, Malenq, Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Taaa dupeczka wczoraj moj nawet podszedl do mnie, zlapal za udo i mowi: ale masz Misia cellulit
No kurde mam ale co ja poradze nigdy w zyciu nie mialam a teraz mam galarete na nogach buu.
Chociaz tyle ze mi dupa nie uroslaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
ja nie mam celu ale mam rozstepy na biodrach! i u mnie akurat ja sie tym bardziej przejmuje niż moj, On twierdzi ze nie widzi a jakbym byla cała w rozstępach to i tak mnie bedzie kochał i prasował zebym była gładka jhahhahah
Eweloka84 lubi tę wiadomość