Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:A mi sie w koncu udalo mojego cudaka uchwycic na zdjeciu jak potem zgram na kompa to wam wrzuce akrobate.
To jak dzis szaleje to jest niemozliwe -
Aniu dodam jak bede w domciu bo teraz wypoczywamy w parku kozystamy z pieknej pogody. Moj sie opala a ja z Tiagusiem lapiemy delikatnie promienie sloneczka i naturalna wit D zyc nie umierac
Rudasek udanego weekendu jak cosAnia_84, Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
pewnie łap wit D dla siebie malucha i T
a ja na deser moje drogie wymysliłam cos dla mojego mezusia
w pucharku na dole mus truskawkowy,lody waniliowe, truskawki, bita smieana posypka z czekolady i polane musem truskawkowymEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Aniu dodam jak bede w domciu bo teraz wypoczywamy w parku kozystamy z pieknej pogody. Moj sie opala a ja z Tiagusiem lapiemy delikatnie promienie sloneczka i naturalna wit D zyc nie umierac
Rudasek udanego weekendu jak cos
Jeśli tak to jest mi szalenie miło -
Czesc Anastazja!!! O rany myslalam ze juz tu wogole nie zagladasz fajnie cie czytac
No juz zostal Tiago hehe. Ciezko bylo to rodzinie uswiadomic ale sie juz powoli przekonuja tesciowa juz perfekcyjnie zakodowala tak wiec zostaje
Co u ciebie slychac???Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Kurde foty mojego aliena wam dzis nie wrzuce bo moj chlop okupuje teraz tv bo gra w fife a potem jest mecz
Ale jutro on idzie do pracy wiec smykne i wam pokaze
Wybyczylismy sie na sloneczku. cudnie bylo. A potem pojechalismy na zakupy spozywcze... I co Paula przywlokla???
Ania_84, Anastazjaaa, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Aniu ale ty dogadzasz temu mezowi hoho ja aktualnie pozeram loda snickersa potem mam gory w zanadzu
Wogole gdyby nie moj T to przywlokla bym duuzo wiecej ciuszkow bo byly super promocje, ale tych malych rozmiarow mam juz peeelno. A wiekszych misiek nie chce kupowac bo mowi ze jeszcze sie nakupujemy chyba sie sama wybiore hahaAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
U mnie było tak samo na początku słyszałam tylko co? Jak??? A teraz nie wyobrażają sobie innego imienia
Powiedziałam mojemu synowi że twój synek będzie miał też na imię Tiago, ucieszył się i powiedział ooo fajnie to będzie dwóch polskich Tiago ha ha ha
co u mnie, hmmm w środę zaczęłam kolejny cykl starań i walczę dalejRuda27, Paula55, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Haha no pocieszasz mnie tym ze tez przechodzilas przez etap, jak ja to nazywam "jaka" czyli kazdy pyta JAAAAAK on bedzie mial na imie?! czasem mnie korci powiedziec ze srak i ze uszy sie myje ale sie powstrzymuje
A wiesz ze w Pl reprezentacji pilki noznej tez jest Tiago??? Moj juz to obczail i mowi ze za kilka lat to bedzie popularne imie
Kochana to ktory to juz cykl przed toba?? Cos sie dzieje ze zdrowiem konkretnego czy tak poprostu na luzie wszystko?
A to futerko jest przeslodkieAnia_84, Ruda27, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Daria nam sie ukrywa
Anastazja.. sliczne ubrankoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 21:09
Ruda27, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe jestem myszki
Wiec na wizycie ok tzn zbadal mnie dosc mocno ze krwawilam, ale juz lepiej.. Szyjka sie skraca i jest na opuszek palca.. Powiedzial ze maly by dal sobie teraz rade, ale lepiej zeby poczekal jeszcze chociaz 2 tygodnie.. Wiec mam teraz lezec
Ma juz ok 2500 chociaz poidejrzewam ze ciut mniej, ale wiekszy wymiar glowki podbosi te dane..
Dziubek moj ma juz wloski, czyli nie bedzie lysolek
Anastazja super ze do nas wpadlas! Ten ciuszek jest przeslodki
Paula boskie te ubranka ten bodziak co bez glowy jest mega
My tez bylismy na zakupach, zapas chusteczek nawilzajanych kupilismy, pieluchy, wkladki laktacyjne i mini kosmetyki do szpitala aa i wanienka ju przyszla lista sie skraca, za to burdel w pokoju powieksza
Ania_84, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Daria super niech maluch jeszce troche pobedzie u ciebei a pozniej niech krzyczy na porodowce ile wlezeie ;P
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie kochana z tych co robilismy mutacje juz są ake na kariotyp musimy czekac do 18 lipca. A maz powiedzial ze nue ma sensu czesciowych odbierać no i czekamy moze i dobrze bo bym za bardzo sie denerwowala czy one sa dobre czy nie a genetyka to inna działka. Wiec wole juz kompl iść do lekarza.