Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Haha no pocieszasz mnie tym ze tez przechodzilas przez etap, jak ja to nazywam "jaka" czyli kazdy pyta JAAAAAK on bedzie mial na imie?! czasem mnie korci powiedziec ze srak i ze uszy sie myje ale sie powstrzymuje
A wiesz ze w Pl reprezentacji pilki noznej tez jest Tiago??? Moj juz to obczail i mowi ze za kilka lat to bedzie popularne imie
Kochana to ktory to juz cykl przed toba?? Cos sie dzieje ze zdrowiem konkretnego czy tak poprostu na luzie wszystko?
A to futerko jest przeslodkie
Co do mnie to 4 cykl starań, piąty po wyjęciu wkładki. Moja pani doktor powiedziała ze skoro miałam wkładkę sześć lat organizm musi wrócić do normy, bo wkładka była z hormonami. Jak do września nie zajde skieruje mnie na badania. Wiec czekamy i liczymy ze nie będą potrzebne.Paula55 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Hehe jestem myszki
Wiec na wizycie ok tzn zbadal mnie dosc mocno ze krwawilam, ale juz lepiej.. Szyjka sie skraca i jest na opuszek palca.. Powiedzial ze maly by dal sobie teraz rade, ale lepiej zeby poczekal jeszcze chociaz 2 tygodnie.. Wiec mam teraz lezec
Ma juz ok 2500 chociaz poidejrzewam ze ciut mniej, ale wiekszy wymiar glowki podbosi te dane..
Dziubek moj ma juz wloski, czyli nie bedzie lysolek
Łez i Wypoczywaj bo juz niedługo nie będziesz miała na to czasu
Jeśli dobrze pamiętam chciałaś kupić wózek mood, jak tak to zdaj opinie o nim, bo się naczytalam ze hejRuda27 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nie kochana z tych co robilismy mutacje juz są ake na kariotyp musimy czekac do 18 lipca. A maz powiedzial ze nue ma sensu czesciowych odbierać no i czekamy moze i dobrze bo bym za bardzo sie denerwowala czy one sa dobre czy nie a genetyka to inna działka. Wiec wole juz kompl iść do lekarza.
-
Daria to sluchaj sie lekarza i daj sie Natanielkowi nacieszyc hotelem all inclusive u mamy w brzuszku jeszcze
O kurde. Ty to juz naprawde przygotowana jestes nam jeszcze sporo brakuje ale to zostawiam na ostatnia chwile
Ciuszki tatus wybieral jejuu jest tyle disneyowych ubranek ze ja bym pol sklepu wykupila gdyby nie T dobrze ze choc on ma zdrowy rozsadek :p
Anastazja ale nasi synowie i tak wsrod innych Tiago beda wyjatkowi hehe
Aa kochana to masz czas jeszcze... Po tylu latach faktycznie organizm potrzebuje troche czasu zeby dojsc do siebie. Mimo to mocno trzymam kciuki jak tylko masz zyczenie to zagladaj do nas czesciej my sie tu dalej wspieramy
A do mnie dzwonila mama niedawno,,,, jest w kiepskim stanie psychicznym prawdopodobnie (na 99%) musi odejsc z pracy a jesli odejdzie to i rozwiazac dzialalnosc ktora prowadzi ehhh. Jak wszystko bylo ok tak teraz sie spierdolilo
Tak mi jej szkoda bo oddala tej firmie prawie 19 czy mawet 20 lat zycia!!! A teraz dupa.
Ale musi odejsc poki jeszcze moze w miare jakos to ogarnac. Podobno od 3 dni jest na lekach i boje sie zeby w jakas depresje nie wpadla... Dobrze ze jej facet jest super i bardzo o nia dba. Wzial ja do siebie i ma ja na oku.
Kazal mi sie nie martwic niczym bo znajda jej nowa prace ale jak tu sie o wlasna mame nie martwic?!!!
Ruda27, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja dam znac jak juz bedziemy uzywac wozek
Napewno Twoj organizm musi dojsc do siebie i wtedy szybko zaskoczycie
Paula kurde to nieciekawie z mama no tyle lat swoja firma to teraz bedzie jej ciezko.. Wazne ze ma wsparcie w swoim partnerze i dzieciach i nie jest sama.. Wyobrazam sobie ze sie martwisz, ale napewno mama da sobie rade.. Niedlugo beda lepsze dni..
Jeszcze duzo zostalo do przygotowania, bede spokojniejsza jak ogarniemy tu pokoj i popiore ubranka
Narazie leze i taki mam zamiar najblisze tygodnie
Uciekam spac kochane! SlodkichAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Paula55 mam nadzieje ze mama szybko wróci do formy, ale rozumie jej stan, po tylu latach odejść bo się zchrzanilo, jest ciężko... Eh to życie czasem dobija!
Ruda27 Wypoczywaj, Wypoczywaj.
Będę do was teraz częściej zagladala, poprzedni miesiąc starałam znacznie ograniczać wizyty na forach, bo stwierdziłam ze za bardzo się wkrecam. A że znów się nie udało, stwierdziłam ze nie w forum problem i ze skrucha powrocilam.
Ja tez uciekam spać, dobranocRuda27, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry śpioszki:)
Ruda27 wypoczywaj skarbie i niech maluszek za szybko nie zechce opuścić takie wygodnego hotelu:)
Paula a Ciebie kobieto do sklepu nie można puścić hehehe...ale ciuszki śliczne, z resztą jak wszystko co Nam tutaj pokazujesz:)
Anastazja helooooł fajnie Cię widzieć i na tym wątku:) i nie uciekaj już z forum:)
Aniu podziwiam Ciebie i Twojego męża...Waszą cierpliwość itp., silna kobietka z Ciebie:) "czapki z głów" i życzę aby wszystko wyszło po Waszej myśli:)
U mnie pada, ciemno, ponuro i zimno grrrrrrr.....jak ja nie lubię takiej pogody....dzisiaj lato a tu jak jesień buuuu.......
miłej sobotkiPaula55, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobErek no ja licze na to ze mamie sie uda bo ma duze doswiadczenie ale tak mi szkoda bo tyle czasu, nerwow i zdrowia tam zostawila
A swoja firme musi zlikwidowac bo jak nie bedzie na etacie to bedzie musiala sama zus ponad tys zl zaplacic a jakim cudem ja teraz zarobi ok 500 zl? co sie teraz dzieje
U nas narazie nie ma mega slonca sle zapowiadaja ladna pogode ja zaraz zjem sniadanko i musze do sklepu leciec a potem sprzatac bo moze bedzie,y miec gosci dzis
Daria masz gdzies ten przepis co ci podawlam na to ciasto mojej tesciowej?? Moze bym na szybko zeobilawioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAa to mam
Ciasto z owocami na kazda pore roku
- 4 jajka
- 1 szkl cukru
- 2 szkl maki
- 1 kostka margaryny
- 2 plaskie lyzeczki proszku do pieczenia
- owoce sezońowe
Ubic piane z bialek, dodac cukier i na koncu zoltka. (To ubijamy mikserem. Ja najpierw ubija sztywna piane z bialek i potem dopiero po trochu dosypuje cukier, potem dopiero po jednym zoltku) Mase wymieszac z maka i proszkiem do pieczenia (ja mieszam kazde ciasto drewniana lyzka). Wlac ciepla, rozpuszczona margaryne. Wszystko wymieszac.
Na wysmarowana tluszczem i wysypana bulka tarta blache wlewamy ciasto. Nakladamy owoce.
Zostawic troszke ciasta i polac po owocach (ja zostawilam za duzo i owoce wplynely do ciasta)
P.s przepis jest na duza blache bo ja zrobilam w malej tortownicy i wyszlo meeega wysokie i dlugo sie pieklo
Temp z termoobiegiem to ok 170 st i piec ok 30-40 min ale trzeba sprawdzac wiadomoMalenq, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe no powiem ci ze mnie tez te widoki przyprawiaja o lezke w oku
Ale i tak najbardziej mnie fascynuja te malutkie stupki albo raczki wedrujace tuz pod skora
A filmiku nigdy nie moge nagrac bo zanim wlacze tel to maly sie uspakaja haha.
Daria nie wyciagam kolczyka bo poki co mam specjalny dla ciezarnych w niczym mi on nie przeszkadza a szkoda zeby mi dziurka zarosla. Jak bede juz musiala wyjac to napewno to zrobieRuda27 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie a mam zamiar po porodzie wrocic do swoich ksztaltow o pokazac jeszvze brzuszek kiedys haha
Wiec szkoda by bylo juz w nosie mi sie zarosla ale chyba sie juz na przebicie drugi raz nie zdecyduje
A ja sie wzielam za sprzatanie ale co chwile robie odpoczynek i do was zagladamRuda27 lubi tę wiadomość