X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zmobilizowalam dzis bo ja by faktycznie znajomi wpadli to zeby jakos to wygladalo :) choc brudno nie było :)
    Ale lubie sie czuc komfortowo wiedzac z gdzies z kata kurz na mnie nie patrzy :)
    A na obiad dzis spagetti z sosem ze swiezych pomidorkow na pol z tymi z puszki, swieza bazylia z mojej doniczki, mieskiem i pieczarkami :) i nie wiem jak ale ciasto musze zdazyc upiec :)
    Chyba potrzebuje kopa :P

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula to do dziela :P
    Jakbyscie moj pokoj zobaczyly to byscie padly... Kartony, torby, reklamowki.. Masakra.. Juz bym chciala miec tu wszystko porobione i poukladane.. A weny brak :P najpierw trzeba dywan wytrżepac i wyczyscic i miejsce w komodzie zrobic :P

Paula55 lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, u mnie też masakra, od kilku miesięcy remont... Jedno się kończy drugie zaczyna.... Eh mam już dość. Tęsknię do czystego mieszkania.... Ale mam nadzieje ze po wakacjach bedziejuz koniec ;)

U mnie dziś na obiad danie lekkie, zupa wiśniowa z makaronikiem

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde... Zupka wsniowa??? Nigdy ńie jadlam owocowych zup :)
    Daria u mnie za to wszystko pochowane ale tak dopchane ze lepiej szuflad i szafek nie otwierac bo to grozi katastrofa budowlana haha :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Paula przynajmńiej lepiej ze masz upychane :P ja musze najpierw szafy oproznic.. I tak nie wszystko sie zmiesci, bo tu materac, tu karton z wanienka i stojakiem.. A pokoj mam maly :/ no jakos musimy dac rade :P

Paula55 lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heeeeeeeeeeeej ciotki!! :D

Daria lez i odpoczywaj!!! :)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina jak musialas lezec, to jadlas na lezaco? Czy po jedzeniu od razu sie kladlas?? Lezalas plasko, czy na wpol siedzaco tez? Bo ocipiec idzie :P
    Jak sie czujesz?

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe lezałam różnie płaso, na wpół siedząco, na bokach bo mozna było sobie w głowe strzelic to fakt :)
    jadłam na wpółsiedząco albo na lewym boku zalezy co :P
    a dziękuję czuje sie mogę powiedziec DOBRZE :D :) mała w końcu dała znak wczoraj i od rana bryka i matke po pęcherzu kopie hehe moja perłeka Kochana <3
    a Ty jak ?? jak brzusio??

Ruda27, Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka to ciesze sie ze u Ciebie dobrze i cora daje mamusi popalic :)
    Ja czuje sie ok, chociaz teraz mnie mocni w pipce bolalo i ciagnelo.. Pewnie to ta szyjka :/
    Brzuch czasami pobolewa.. Ale leze..

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łojj bidulko leż leż wiem, ze cieżko tak lezec i nic nie mozna zrobic ale dasz rade :) ja do 12 tyg lezałam cięzko było ale sie opłaciło :D fakt ze dalej nic nie moge robic i mało chodzic ale to nic jeszcze troche :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki jak tylko na chwile bo zaraz jedziemy ogladac domek a potem do znajomych :)
    Zycze wam milego popoludnia i do wieczorka :)

Malenq, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paua slicznosci brzusio :D niezle sie uwypuklil.. o łówka byla czy inna czesc ciala :D heheh :D

Eweinko super ze Natalka dala juz znac :D widzisz taka pogoda byla widoczni chcialo jej sie spac :)

Daria odpoczywaj :D

Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole
    Dzien dobry kochane :)

Ja dopeiro niedawno wrociam ze szkoly .. oo matko szykowalismy stanowiska do egzmainow dziennieki itp itd :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane właśnie wróciłam z wycieczki rowerowej i padam... Pojechaliśmy obejrzeć pokazy samolotów wojskowych, ale było fajnje, ten hałas, ta atmosfera... Super warto było rowerowac 12 km w jedna stronę abyto zobaczyć, najgorzej było wracać bo juz się nie chciało ;)

Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez dopiero wrocilismy :) ale byl cudny dzien...:)
    Najpierw pojechalismy zobaczyc domek :) powiem wam ze spoko. Spodobal nam sie. Wlasciciele a wlasciwie to starsza pani (jej maz chyba zmarl) i jej syn byl... Domek fajny. Ogrodek malutki ale w zasadzie po co wielki? Ziemńiakow sadzic nie bedziemy :P
    Salon nawet niezly, sredni. Duza kuchnia z wyjsciem na ogrod, dwie duuze sypialnie na gorze plus jedna taka srednia.
    Lazienka z wanna na dole, na gorze osobno kibelek a w jednej sypialni pokoj prysznicowy :)
    Park z placem zabaw, szkoly blisko. Sklep za droga :)
    W domu wiadomo ze trzeba by bylo po swojemu zrobic bo tam starsi ludzie mieszkali ale generalnie spoko :)
    Pan ktory nas oprowadzal jest Polska zachwycony bo byl przejazdem z Zakopanym i w tym roku tez tam jedzie :)
    Wogole to jaki przypal byl... Zostawilismy samochod przy drodze... Zaraz jakas babka przyleciala zeby tomka mojego zawolac. To ten polecial. Okazalo sie ze kierowca autobusu zahaczyl o nasze auto.... Ale t poogladal i mini ryska tylko byla... Koles zesrany, przepraszal i pytal chyba z 10 razy czy nie chcemy tego zglosic na policje itp. Ale nie chcielismy mu klopotow robic a auto tez nie nowe wiec odpuscilismy...:)

Potem pojechalismy do znajomych. Okazalo sie ze trafilismy na grila :) wogole to prawie caly czas siedzielismy na ogrodzie i lspalismy slonko. Chlopcy i kolezanka mega sie opalili a ja siedzialam w cieniu :P na sam koniec poszlam do sloneczka jak juz slabiej grzalo, ehhh nie ma to jak ogrod!!!
    Mala fajna ;) zaczela 4 mies a juz do siadania sie rwie :) nie moge tylko patrzec jak ońi jacy czas ja w foteliku samochodowym w wozku woza :/
    Wogole to super im sie udalo bo mala od poczatku przesypia noce (budzi sie raz o 2.30 na karmienie), nie ma kolek ( raz miala) i wogole jest spokojna... :)

Anastazjaaa, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez sie napisalam :)
    Aniu nie wiem co on wypial bo nie wiem jak teraz jest ulozony ;) mogla to byc dupka :)

Anastazja to widze ze u ciebie tez dzien pelen wrazen ;) super wycieczka!!!
    A dzis najdluzszy dzien roku :) bo pierwszy dzien lata :) u nas jest za 5 dziewiata i slonce niezle swieci :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z opisu domek wydaje się super ;)

A co do długości dni, to uwielbiam jak tak długo jest widno, mogłoby tak być cały czas. Nielubie zimy i krótkich dni ;)

Dobranoc kochane do jutra

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) ale u nas od rana sloneczko daje :)
    Kurde dzis pierwsża kiepska noc za mna... Co chwile sie budzilam, maly nie spal bo sie wiercil caly czas i brzuch mnie zoladkowo bolal :( teraz tez jakas taka zmulona siedze. Ale mam nadzieje ze zjem gofra na sniadanie i bedzie lepiej :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Daria, jak wszystko w porządku to się cieszę.. Teraz leż i odpoczywaj
    Paula piękny ten twój krzywy brzuszek :D ;)

Ruda27 lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie :***
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyników jeszcze nie mam :/

Czekamy na Ciebie :***
‹‹ 1467 1468 1469 1470 1471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ