X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zmobilizowalam dzis bo ja by faktycznie znajomi wpadli to zeby jakos to wygladalo :) choc brudno nie było :)
    Ale lubie sie czuc komfortowo wiedzac z gdzies z kata kurz na mnie nie patrzy :)
    A na obiad dzis spagetti z sosem ze swiezych pomidorkow na pol z tymi z puszki, swieza bazylia z mojej doniczki, mieskiem i pieczarkami :) i nie wiem jak ale ciasto musze zdazyc upiec :)
    Chyba potrzebuje kopa :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula to do dziela :P
    Jakbyscie moj pokoj zobaczyly to byscie padly... Kartony, torby, reklamowki.. Masakra.. Juz bym chciala miec tu wszystko porobione i poukladane.. A weny brak :P najpierw trzeba dywan wytrżepac i wyczyscic i miejsce w komodzie zrobic :P

Paula55 lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, u mnie też masakra, od kilku miesięcy remont... Jedno się kończy drugie zaczyna.... Eh mam już dość. Tęsknię do czystego mieszkania.... Ale mam nadzieje ze po wakacjach bedziejuz koniec ;)

U mnie dziś na obiad danie lekkie, zupa wiśniowa z makaronikiem

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde... Zupka wsniowa??? Nigdy ńie jadlam owocowych zup :)
    Daria u mnie za to wszystko pochowane ale tak dopchane ze lepiej szuflad i szafek nie otwierac bo to grozi katastrofa budowlana haha :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Paula przynajmńiej lepiej ze masz upychane :P ja musze najpierw szafy oproznic.. I tak nie wszystko sie zmiesci, bo tu materac, tu karton z wanienka i stojakiem.. A pokoj mam maly :/ no jakos musimy dac rade :P

Paula55 lubi tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heeeeeeeeeeeej ciotki!! :D

Daria lez i odpoczywaj!!! :)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina jak musialas lezec, to jadlas na lezaco? Czy po jedzeniu od razu sie kladlas?? Lezalas plasko, czy na wpol siedzaco tez? Bo ocipiec idzie :P
    Jak sie czujesz?

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe lezałam różnie płaso, na wpół siedząco, na bokach bo mozna było sobie w głowe strzelic to fakt :)
    jadłam na wpółsiedząco albo na lewym boku zalezy co :P
    a dziękuję czuje sie mogę powiedziec DOBRZE :D :) mała w końcu dała znak wczoraj i od rana bryka i matke po pęcherzu kopie hehe moja perłeka Kochana <3
    a Ty jak ?? jak brzusio??

nick nieaktualny, Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka to ciesze sie ze u Ciebie dobrze i cora daje mamusi popalic :)
    Ja czuje sie ok, chociaz teraz mnie mocni w pipce bolalo i ciagnelo.. Pewnie to ta szyjka :/
    Brzuch czasami pobolewa.. Ale leze..

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łojj bidulko leż leż wiem, ze cieżko tak lezec i nic nie mozna zrobic ale dasz rade :) ja do 12 tyg lezałam cięzko było ale sie opłaciło :D fakt ze dalej nic nie moge robic i mało chodzic ale to nic jeszcze troche :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki jak tylko na chwile bo zaraz jedziemy ogladac domek a potem do znajomych :)
    Zycze wam milego popoludnia i do wieczorka :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paua slicznosci brzusio :D niezle sie uwypuklil.. o łówka byla czy inna czesc ciala :D heheh :D

Eweinko super ze Natalka dala juz znac :D widzisz taka pogoda byla widoczni chcialo jej sie spac :)

Daria odpoczywaj :D

Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole
    Dzien dobry kochane :)

Ja dopeiro niedawno wrociam ze szkoly .. oo matko szykowalismy stanowiska do egzmainow dziennieki itp itd :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane właśnie wróciłam z wycieczki rowerowej i padam... Pojechaliśmy obejrzeć pokazy samolotów wojskowych, ale było fajnje, ten hałas, ta atmosfera... Super warto było rowerowac 12 km w jedna stronę abyto zobaczyć, najgorzej było wracać bo juz się nie chciało ;)

Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez dopiero wrocilismy :) ale byl cudny dzien...:)
    Najpierw pojechalismy zobaczyc domek :) powiem wam ze spoko. Spodobal nam sie. Wlasciciele a wlasciwie to starsza pani (jej maz chyba zmarl) i jej syn byl... Domek fajny. Ogrodek malutki ale w zasadzie po co wielki? Ziemńiakow sadzic nie bedziemy :P
    Salon nawet niezly, sredni. Duza kuchnia z wyjsciem na ogrod, dwie duuze sypialnie na gorze plus jedna taka srednia.
    Lazienka z wanna na dole, na gorze osobno kibelek a w jednej sypialni pokoj prysznicowy :)
    Park z placem zabaw, szkoly blisko. Sklep za droga :)
    W domu wiadomo ze trzeba by bylo po swojemu zrobic bo tam starsi ludzie mieszkali ale generalnie spoko :)
    Pan ktory nas oprowadzal jest Polska zachwycony bo byl przejazdem z Zakopanym i w tym roku tez tam jedzie :)
    Wogole to jaki przypal byl... Zostawilismy samochod przy drodze... Zaraz jakas babka przyleciala zeby tomka mojego zawolac. To ten polecial. Okazalo sie ze kierowca autobusu zahaczyl o nasze auto.... Ale t poogladal i mini ryska tylko byla... Koles zesrany, przepraszal i pytal chyba z 10 razy czy nie chcemy tego zglosic na policje itp. Ale nie chcielismy mu klopotow robic a auto tez nie nowe wiec odpuscilismy...:)

Potem pojechalismy do znajomych. Okazalo sie ze trafilismy na grila :) wogole to prawie caly czas siedzielismy na ogrodzie i lspalismy slonko. Chlopcy i kolezanka mega sie opalili a ja siedzialam w cieniu :P na sam koniec poszlam do sloneczka jak juz slabiej grzalo, ehhh nie ma to jak ogrod!!!
    Mala fajna ;) zaczela 4 mies a juz do siadania sie rwie :) nie moge tylko patrzec jak ońi jacy czas ja w foteliku samochodowym w wozku woza :/
    Wogole to super im sie udalo bo mala od poczatku przesypia noce (budzi sie raz o 2.30 na karmienie), nie ma kolek ( raz miala) i wogole jest spokojna... :)

Anastazjaaa, nick nieaktualny, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez sie napisalam :)
    Aniu nie wiem co on wypial bo nie wiem jak teraz jest ulozony ;) mogla to byc dupka :)

Anastazja to widze ze u ciebie tez dzien pelen wrazen ;) super wycieczka!!!
    A dzis najdluzszy dzien roku :) bo pierwszy dzien lata :) u nas jest za 5 dziewiata i slonce niezle swieci :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z opisu domek wydaje się super ;)

A co do długości dni, to uwielbiam jak tak długo jest widno, mogłoby tak być cały czas. Nielubie zimy i krótkich dni ;)

Dobranoc kochane do jutra

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) ale u nas od rana sloneczko daje :)
    Kurde dzis pierwsża kiepska noc za mna... Co chwile sie budzilam, maly nie spal bo sie wiercil caly czas i brzuch mnie zoladkowo bolal :( teraz tez jakas taka zmulona siedze. Ale mam nadzieje ze zjem gofra na sniadanie i bedzie lepiej :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Daria, jak wszystko w porządku to się cieszę.. Teraz leż i odpoczywaj
    Paula piękny ten twój krzywy brzuszek :D ;)

Czekamy na Ciebie :***
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyników jeszcze nie mam :/

Czekamy na Ciebie :***
‹‹ 1467 1468 1469 1470 1471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ