Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie zmobilizowalam dzis bo ja by faktycznie znajomi wpadli to zeby jakos to wygladalo choc brudno nie było
Ale lubie sie czuc komfortowo wiedzac z gdzies z kata kurz na mnie nie patrzy
A na obiad dzis spagetti z sosem ze swiezych pomidorkow na pol z tymi z puszki, swieza bazylia z mojej doniczki, mieskiem i pieczarkami i nie wiem jak ale ciasto musze zdazyc upiec
Chyba potrzebuje kopaRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula to do dziela
Jakbyscie moj pokoj zobaczyly to byscie padly... Kartony, torby, reklamowki.. Masakra.. Juz bym chciala miec tu wszystko porobione i poukladane.. A weny brak najpierw trzeba dywan wytrżepac i wyczyscic i miejsce w komodzie zrobicPaula55 lubi tę wiadomość
-
Ruda, u mnie też masakra, od kilku miesięcy remont... Jedno się kończy drugie zaczyna.... Eh mam już dość. Tęsknię do czystego mieszkania.... Ale mam nadzieje ze po wakacjach bedziejuz koniec
U mnie dziś na obiad danie lekkie, zupa wiśniowa z makaronikiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe lezałam różnie płaso, na wpół siedząco, na bokach bo mozna było sobie w głowe strzelic to fakt
jadłam na wpółsiedząco albo na lewym boku zalezy co
a dziękuję czuje sie mogę powiedziec DOBRZE mała w końcu dała znak wczoraj i od rana bryka i matke po pęcherzu kopie hehe moja perłeka Kochana
a Ty jak ?? jak brzusio??Ruda27, Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
łojj bidulko leż leż wiem, ze cieżko tak lezec i nic nie mozna zrobic ale dasz rade ja do 12 tyg lezałam cięzko było ale sie opłaciło fakt ze dalej nic nie moge robic i mało chodzic ale to nic jeszcze troche
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Paua slicznosci brzusio niezle sie uwypuklil.. o łówka byla czy inna czesc ciala heheh
Eweinko super ze Natalka dala juz znac widzisz taka pogoda byla widoczni chcialo jej sie spac
Daria odpoczywajPaula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
A tak wogole
Dzien dobry kochane
Ja dopeiro niedawno wrociam ze szkoly .. oo matko szykowalismy stanowiska do egzmainow dziennieki itp itd -
Hej kochane właśnie wróciłam z wycieczki rowerowej i padam... Pojechaliśmy obejrzeć pokazy samolotów wojskowych, ale było fajnje, ten hałas, ta atmosfera... Super warto było rowerowac 12 km w jedna stronę abyto zobaczyć, najgorzej było wracać bo juz się nie chciało
Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
My tez dopiero wrocilismy ale byl cudny dzien...
Najpierw pojechalismy zobaczyc domek powiem wam ze spoko. Spodobal nam sie. Wlasciciele a wlasciwie to starsza pani (jej maz chyba zmarl) i jej syn byl... Domek fajny. Ogrodek malutki ale w zasadzie po co wielki? Ziemńiakow sadzic nie bedziemy
Salon nawet niezly, sredni. Duza kuchnia z wyjsciem na ogrod, dwie duuze sypialnie na gorze plus jedna taka srednia.
Lazienka z wanna na dole, na gorze osobno kibelek a w jednej sypialni pokoj prysznicowy
Park z placem zabaw, szkoly blisko. Sklep za droga
W domu wiadomo ze trzeba by bylo po swojemu zrobic bo tam starsi ludzie mieszkali ale generalnie spoko
Pan ktory nas oprowadzal jest Polska zachwycony bo byl przejazdem z Zakopanym i w tym roku tez tam jedzie
Wogole to jaki przypal byl... Zostawilismy samochod przy drodze... Zaraz jakas babka przyleciala zeby tomka mojego zawolac. To ten polecial. Okazalo sie ze kierowca autobusu zahaczyl o nasze auto.... Ale t poogladal i mini ryska tylko byla... Koles zesrany, przepraszal i pytal chyba z 10 razy czy nie chcemy tego zglosic na policje itp. Ale nie chcielismy mu klopotow robic a auto tez nie nowe wiec odpuscilismy...
Potem pojechalismy do znajomych. Okazalo sie ze trafilismy na grila wogole to prawie caly czas siedzielismy na ogrodzie i lspalismy slonko. Chlopcy i kolezanka mega sie opalili a ja siedzialam w cieniu na sam koniec poszlam do sloneczka jak juz slabiej grzalo, ehhh nie ma to jak ogrod!!!
Mala fajna zaczela 4 mies a juz do siadania sie rwie nie moge tylko patrzec jak ońi jacy czas ja w foteliku samochodowym w wozku woza
Wogole to super im sie udalo bo mala od poczatku przesypia noce (budzi sie raz o 2.30 na karmienie), nie ma kolek ( raz miala) i wogole jest spokojna...Anastazjaaa, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Alez sie napisalam
Aniu nie wiem co on wypial bo nie wiem jak teraz jest ulozony mogla to byc dupka
Anastazja to widze ze u ciebie tez dzien pelen wrazen super wycieczka!!!
A dzis najdluzszy dzien roku bo pierwszy dzien lata u nas jest za 5 dziewiata i slonce niezle swieci
-
Dzien dobry ale u nas od rana sloneczko daje
Kurde dzis pierwsża kiepska noc za mna... Co chwile sie budzilam, maly nie spal bo sie wiercil caly czas i brzuch mnie zoladkowo bolal teraz tez jakas taka zmulona siedze. Ale mam nadzieje ze zjem gofra na sniadanie i bedzie lepiej