Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Dopiero wróciliśmy...festyn, placki ziemniaczane, placki drożdżowe, frytki hehehe...smacznie i fajnie było:)
dzisiaj był pierwszy dzień bez mdłości, bólów głowy i ze słoneczkiem:)Anastazjaaa, Ruda27, Eweloka84, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczeta
My wczoraj pozno wrocilismy i padlismy jak muchy. Wysmialismy sie mega na ani mru mru bylo fajnie.
Przed spektaklem bylismy w chinskiej restauracji i tak sie objadlam ze myslalam ze pekne
Wogole mialam dziwne wrazenie ze kazdy na ulicy gapi sie tylko na moj duzy brzuch... Tez tak macie?
Wogole mama znow do mnie wczoraj dzwonila prawie z placzem ze jsk sie nie ulozy wszystko w czasie tak jak sie nalezy to bedzie problem zeby do nas przyleciala mowi ze trudno najwyzej jej zasilek odbiora ale bedzie robic wszystko zeby przyleciec,
Ja tego nie chce bo to bedsie przez jakis czas jej jedyne zrodlo utrzymania ehhh. Oby pogadala z tym prawnikiem i znalezli dobre wyjscie....
A my zaraz wychodzimy bo jedziemy do szpitala na wizyte pewnie tylko krew pobiora zeby tarczyce spr. Ale zobaczymy. Odezwe sie po powrociewioleta4444, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki malinki :*
Paula to trzymam kciuki za wyniki
A ja tak mam, zawsze sę patrze na brzuszki kobietek. Lubię na nie patrzeć..
Staram się patrzeć jak któraś nie widzi, ale czasami jest ciężko
Ewelka to pokaż co wygrałaś ! :>
Ja dziś zadzwoniłam do Labo. i dziś już są wyniki. Odbiór po 12:30
Aż się boje co mi tam wyjdzieCzekamy na Ciebie :***
-
czesc DZiewczynki
co u Was?
Pauluś sliczny brzusioooo
u mnie dzis ciezka noc, prawie nie spałam...od6 na nogach, przychodnia i wymazy
ale dzis mam wolne wiec siedze w domku!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My juz jestesmy. Bylismy po drodze ze szpitala w agencji nieruchomosci jeszcze zostawic namiary jak by mieli jakies fajne domki...
Wizyta ok. Pobrali mi krew do badania na tsh, gr krwi i ogolne badanie krwi. Zbadali tez siuski od razu i ok.
Poslychalismy bicia serca syneczka i pani dr (!!!!) zmierzyla brzuszek. Mowi ze perfekcyjny
A tak sie wsyscy smialismy jak maly sie ruszal jak lezalam
Jesli wyniki beda ok to nast wizyta w 40 tyg czyli w sierpniu dopiero w miedzy czasie wizyty z polozna.
Jestesmy zadowoleni
Ewelus pochwal sie cos wylicytowala spryciulo
Wiola trzymam kciuki za syniki i daj znac jak najszybciej!!'
Rudasku super ze masz wolne ale szkoda ze intensywjny dzien i nie mozesz tylko leniuszkowac
Ja odtatnio tez mam gorzej ze snem. Przychodzi godz 4 może 5 i juz spie bardzo czujnie. Kazde ruch malego mnie wybudza i tomka tak samo. Wiec spie w kratkeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ehh dzwonil nasz agent od kredytu zalamalam sie.... Do porodu albo i jeszcze nawet 2 mies po bedziemy sie kisic w tej ciasnej klicie okazalo sie ze o dofinansowańie nawet nie zlozyli wniosku bo z banku dzwonili do pracy T wypytac sie o jego zarobki i z firmy powiedzieli ze on na akord pracuje i odmowili nam kredytu pewnie nawet nie wytlumaczyli ze ma tygodniowa podstawe ponizej ktorej nie schodzi a to co wyrobi ma dodatkowo platne i bank sie wycofal
Ja sie chyba zalamie... Jutro mielismy jechac ogladac dom ale w tej sytuacji wogole nie mam ochoty sie wkurzac tylko
Nie wiem jak my sie tu zmiescimy we 3 plus mama i brat o ile wogole mama przyleci... Wiedzialam ze tak bedzie. Jak sie pierdoli to na calego
-
Ewelincia fajne rzeczy wygrałaś *-*
Pauluś nie załamuj się.. Nie będzie tak źle. Może coś wymyślicie. Nie poddawajcie się :*
A tu moje wyniki
FSH -6,64
LH -16,13
Prolaktyna- 13,41 norma - 4,79-23,30
Estradiol -211,60
Testosteron -2,39 norma 0,22-2,90
DHEAS -207 norma- 35-430
Jutro idę do Gina na monitoring to się więcej dowiem. Nie chcę szukać wyników bo piszą tylko od któregoś dnia cyklu miesiączkowego, a ja nie miałam @
3 badania będę miała dopiero za 2 tygodnie bo do tej wawy wysłaliCzekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualnyCześć . Założyłam tutaj nie dawno konto .
Nie jestem na razie zaawansowana .. tutaj we wszystko.
Jedynie to mam takie pytania .. staram się z narzeczonym o dziecko lecz nie myślę o tym tak i staram się nie stresować.
Łykam kwas foliowy jem dużo warzyw,owoców .
Jestem 11 dni po owulacji .. i mam nadzieje że mi się uda .
Niestety nie mam pewności bo mam trochę komplikacje bo mam macicę dwurożną
Dodam też że jestem po 20 .
Są tutaj też takie osoby?
Pozdrawiam gorąco przyszłe mamusie i teraźniejszewioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem powrócona....
u endo ok., powiedziała że te "cysty" w prawym płacie będziemy monitorować, bo wyniki z krwi wyszły dobre (zarówno tsh jak i ft4 i anty-tpo i anty-tg) i dostałam za miesiąc nakaz zbadania ft4 i tsh i już mi wystawiła skierowanie po 25tyg. na badanie glukozy po obciążeniu....
więc z dzisiejszej wizyty jestem zadowolona:)
w środę u nowego gina (mój gin na urlopie) i może uda mi się usg zrobić....
Paula bardzo mi przykro buuuuuuPaula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No coz,,, posypalo sie ale co poradzic... Trzeba sie przyzwyczaic do mysli ze bedzie ciasno. Ale jak to mowia... Zdrowie jest wiec sie trzeba cieszyc i tego sie trzymam
Bedziemy jeszcze probowac to oczywiste i zobaczymy co dalej.
Wiola nie mam pojecia jak interpretowac wyniki bo nawet nie mialam takich badan... Ale oby wszystko bylo ok