Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam ale do taty dzwonilam z zyczeniami
My mamy ok 50 m mieszkanko. Z czego lazienka jest mikro wiem ze dla niektorych to nie malo ale tak mi sie marzyl pokoj dla Tiaga i lazienka z wanna no coz.. Trzeba czekac
Malenq super ze jestes zadowolona z wizyty
Czesc Olga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ mężem nawet oki. Ale w pracy mnie wkurzają, dzisiaj wyszłam z płaczem i w domu z pół godziny wyłam staram się jak nie wiem, daję z siebie wszystko żeby byli ze mnie zadwoleni a przez jedną pomyłke dostałam zjebę i to nie wiadomo czy słusznie
czekamy na tajemniczego klienta ob jeszcze nie było i przyjmowałam jedno z podejrzanych zamówień na sam koniec pracy, i zapytałam faceta czy chce colę od zestawu, powiedział że tak i mu zaznaczyłam, ale się okazało, ze niechcący bo mnie druga koleżanka potrąciła nabiła się kawa zamiast coli, no i facet musial poczekać chwilkę żeby się nalał napój. No i od razu jak odszedł z zamówieniem to przyleciała do mnie kiero i powiedziała że jak to było to zamówienie to bardzo gorzko tego pożałuję..... ostatnio tez mi walnęła tekstem jak mieliśmy mieć kontrolę, tóra nie przyszła, że jak coś zawalę to moje być albo nie być
jutro mam wolne, ale w środę jak do pracy pójdę to będe się modlić żeby to się nie okazało to zamówienieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 19:41
-
nick nieaktualny
-
Jejuu Olga nie dziwie ci sie ja ńie wiem jak tak moga gnebic ludzi to powinno byc karane do cholery!
Kazdy jest tylko czlowiekiem...
To samo co jest u mojej mamy w pracy... Przychodza kontrole, ona sama (jest zwyklym pracownikiem) prezes ucieka przed nimi a glowna ksiegowa (od nas z rodziny) pierdoli i pojechala na 3 tyg na wakacje.
Ojj beda plakac jak mama zlozy to wymowienie bo ten smieszny prezes nawet przelewu nie umie zrobic!!!
Kochana wspolczuje bo nic tak na czlowieka zle nie wplywa jak kiepska atmosfera w pracy a kolesiowi sie cos stalo ze 2 min do cholery zaczekal???
Makabra jakas!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula tacy ludzie, tacy klienci, kiedyś przy mnie jakiś koleś ostro zjeb!@#@#%#$%#$ dziewczynę w KFC....aż mnie zamurowało...że można za byle co dostać taką wiązankę...już dawno zauważyłam, że w ludziach nie ma empaii, i że ludzie mierzą podwójną miarą, na siebie mają inną, do ludzi mają inną....
nosi mnie jak ktoś wyżywa się na urzednikach, kelnerach, kasjerach...a jak sam pracuje i przyjmuje "petentów" to oczekuje uprzejmości...
jak pracowałam w turystyce to przewijało się przez sezon kilkadziesiąt tysięcy ludzi....a polacy byli najgorsi.....a osoby znane z tv to biły rekordy chamskości, bezczelności itp. od tamtej pory mam pewną grupę aktorów/satyryków/celebrytów na których patrzeć nie mogę i przełączam tv...
PODZIWIAM wszystkie osoby pracujące w takich miejscach jak KFC, MAc itp. -
Malenq dla mnie to jest fenomen ze to w Pl jest takie chamstwo!!! Jak bum cyk cyk tu u nas w Szkocji sie z tym nie spotkalam!!!
Kiedys osobiscie wzielam butelke z piciem i poszlam do kasy. Tak okazalo sie ze to butelka ze zbiorczego opakowania i pani na kasie nie moze tego nabic jako szt. Wiec przeprosilam i mowie ze bylo luzem dlatego wzielam. Ta mi mowi ze spokojnie zaraz kogos zawola i przyniesie odpowiednia butelke. A ja mowie ze nie trzeba ze sama pojde albo niech nie kasyje poprostu (zamna bula kolejka). A ta ze nie nie juz kolezanka idzie...
Czekalismy moze 3 min a ta kasjerka w tym czasie przeprosila mnie chyba z 10 razy ze musze czekac... No jak mi glupio bylo
A ludzie sie w kolejsce tylko usmiechali... Takich sytuacji jest tu multum na codzien.
A tylko wchodze do sklepu w pl to od razu widze te miny ludzi ro sie odechciewa
Olga a o co chodzi z tymi tajemniczymi klientami? Oni was tak sprawdzaja czy co??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak. Przychodzi i nas sprawdza czy zachowane sa wszystkie stabdardy - obsluga na kasie, szybkosc zamowienia, szybkosc w wydaniu zamowienia, jakosc itp itd. I na podstawie tego oceniana jest restauracja. To taka swego rodzaju kontrola. Bardzo wazna...