X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauluś a na ilu metrach teraz mieszkacie???

Wiola jak nie wiadomo w jakim dniu cyklu to tylko lekarz może zinterpretować wyniki....ale mam nadzieję, że będzie dobrze...;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej czarna, co tam jak tam...

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ale do taty dzwonilam z zyczeniami :)
    My mamy ok 50 m mieszkanko. Z czego lazienka jest mikro :/ wiem ze dla niektorych to nie malo ale tak mi sie marzyl pokoj dla Tiaga i lazienka z wanna :/ no coz.. Trzeba czekac :/

Malenq super ze jestes zadowolona z wizyty :)

Czesc Olga :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nic tam, nijako tako jakoś. Jutro usg mam mieć i zobaczymy czy leki cz szpital i łyżeczkowanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem Cię...ja mam mały domek (jak kiedyś skończymy poddasze, to może odetchniemy troszkę)...i też mi się marzy oddzielny pokoik dla maluszka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna jejku to stresująco..... trzymam kciuki za pozytywne wieści..i aby poszło po Twojej myśli...

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ja też trzymam kciuki :***

Czekamy na Ciebie :***
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga oby wszystko bylo dobrze. Moze tylko leki wystarcza. Ale rozumiem ze jestes zdenerwowana...

Malenq ja bym duzo dala za nawet malenki domek ale z kawalkiem ogrodka...:)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to to akurat olewam. Zdrowiem się nigdy swoim nie przejmowałam zbytnio, akceptuję co jest i tyle. Raz już miałam to łyżeckzowanie więc mi nie straszne.

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cos mi sie wydaje kochana ze nie jest ok???
    Dalej z mezem nie tak?

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mężem nawet oki. Ale w pracy mnie wkurzają, dzisiaj wyszłam z płaczem i w domu z pół godziny wyłam :/ staram się jak nie wiem, daję z siebie wszystko żeby byli ze mnie zadwoleni a przez jedną pomyłke dostałam zjebę i to nie wiadomo czy słusznie :/

czekamy na tajemniczego klienta ob jeszcze nie było i przyjmowałam jedno z podejrzanych zamówień na sam koniec pracy, i zapytałam faceta czy chce colę od zestawu, powiedział że tak i mu zaznaczyłam, ale się okazało, ze niechcący bo mnie druga koleżanka potrąciła nabiła się kawa zamiast coli, no i facet musial poczekać chwilkę żeby się nalał napój. No i od razu jak odszedł z zamówieniem to przyleciała do mnie kiero i powiedziała że jak to było to zamówienie to bardzo gorzko tego pożałuję..... ostatnio tez mi walnęła tekstem jak mieliśmy mieć kontrolę, tóra nie przyszła, że jak coś zawalę to moje być albo nie być :/

jutro mam wolne, ale w środę jak do pracy pójdę to będe się modlić żeby to się nie okazało to zamówienie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 19:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna uhmmm...przykro mi...masz bardzo stresującą pracę....nie rozglądałaś się za czymś innym???

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuu Olga nie dziwie ci sie :/ ja ńie wiem jak tak moga gnebic ludzi :( to powinno byc karane do cholery!
    Kazdy jest tylko czlowiekiem...
    To samo co jest u mojej mamy w pracy... Przychodza kontrole, ona sama (jest zwyklym pracownikiem) prezes ucieka przed nimi a glowna ksiegowa (od nas z rodziny) pierdoli i pojechala na 3 tyg na wakacje.
    Ojj beda plakac jak mama zlozy to wymowienie bo ten smieszny prezes nawet przelewu nie umie zrobic!!!

Kochana wspolczuje bo nic tak na czlowieka zle nie wplywa jak kiepska atmosfera w pracy :/ a kolesiowi sie cos stalo ze 2 min do cholery zaczekal???
    Makabra jakas!!!

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mu sie nie stalo, czekal ok 30s na nalanie coli. Ale jesli go byl tajemniczy to mozemy zawalic wlasnie przez to ze bylo zle nabite i musial czekac na napoj.... a wtedy ewidentnie moja wina

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula tacy ludzie, tacy klienci, kiedyś przy mnie jakiś koleś ostro zjeb!@#@#%#$%#$ dziewczynę w KFC....aż mnie zamurowało...że można za byle co dostać taką wiązankę...już dawno zauważyłam, że w ludziach nie ma empaii, i że ludzie mierzą podwójną miarą, na siebie mają inną, do ludzi mają inną....
    nosi mnie jak ktoś wyżywa się na urzednikach, kelnerach, kasjerach...a jak sam pracuje i przyjmuje "petentów" to oczekuje uprzejmości...
    jak pracowałam w turystyce to przewijało się przez sezon kilkadziesiąt tysięcy ludzi....a polacy byli najgorsi.....a osoby znane z tv to biły rekordy chamskości, bezczelności itp. od tamtej pory mam pewną grupę aktorów/satyryków/celebrytów na których patrzeć nie mogę i przełączam tv...

PODZIWIAM wszystkie osoby pracujące w takich miejscach jak KFC, MAc itp.

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq dla mnie to jest fenomen ze to w Pl jest takie chamstwo!!! Jak bum cyk cyk tu u nas w Szkocji sie z tym nie spotkalam!!!
    Kiedys osobiscie wzielam butelke z piciem i poszlam do kasy. Tak okazalo sie ze to butelka ze zbiorczego opakowania i pani na kasie nie moze tego nabic jako szt. Wiec przeprosilam i mowie ze bylo luzem dlatego wzielam. Ta mi mowi ze spokojnie zaraz kogos zawola i przyniesie odpowiednia butelke. A ja mowie ze nie trzeba ze sama pojde albo niech nie kasyje poprostu (zamna bula kolejka). A ta ze nie nie juz kolezanka idzie...
    Czekalismy moze 3 min a ta kasjerka w tym czasie przeprosila mnie chyba z 10 razy ze musze czekac... No jak mi glupio bylo :/
    A ludzie sie w kolejsce tylko usmiechali... Takich sytuacji jest tu multum na codzien.
    A tylko wchodze do sklepu w pl to od razu widze te miny ludzi ro sie odechciewa :/

Olga a o co chodzi z tymi tajemniczymi klientami? Oni was tak sprawdzaja czy co??

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula no właśnie jak mieszkałam we Włoszech to nigdy nie spotkałam się z takimi sytuacjami jak w PL....i jest mi bardzo przykro i wstyd......

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Przychodzi i nas sprawdza czy zachowane sa wszystkie stabdardy - obsluga na kasie, szybkosc zamowienia, szybkosc w wydaniu zamowienia, jakosc itp itd. I na podstawie tego oceniana jest restauracja. To taka swego rodzaju kontrola. Bardzo wazna...

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra.... No nic juz nie zrobisz. Szkoda tylko twoich nerwow...
    A w domku juz wszystko ok? Doszliscie do porozumienia??

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1470 1471 1472 1473 1474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ