Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazde nowe zycie jest cudem!!! Tym bardziej w takiej sytuacji

No jak liczylismy bilety na prom to ok £300 plus paliwo to nast £300.czyli ponad 3000 zl sama podroz. A trzeba jeszcze kase na droge plus do pl na 3 tyg pobytu. No i ew nocleg po drodze jak by maly bardzo marudzil albo T byl wykonczony droga..
Samolot moooze troche taniej wyjdzie ale wtedy trzeba wysylac wszystkie rzeczy dla malego do pl....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 12:41

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria niecale 3 mies bedzie mial

jak sie zdecyduje,y jechac samochodem to czeka nas dluuga droga i pelno postojow
Wiec jeszcze nad tym myslimy. Samolotem szybciutko ale praktycznie nic nie zabierzemy. A w pl i tak trzeba bedzie wynajac samochod zeby nie byc od nikogo uzaleznionym...

-
nick nieaktualny
-
Teraz w wakacje znajomi jada w taka sama trase co by bo sa z naszego miasta. Mala bedzie miala 4 mies wiec przetra szlaki

Wiadomo ze nic na sile
zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Czy maly bedzie zdrowy, spokojny, jak bedzie znosil podroze samochodem itp...no i zapytamy ich o rady 
Wy macie 400 km a my ponad dwa tys

-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ponad 2 tys?! Ja pierdziele.. Podziwiam, taka podroz przed wami.. Oby wszystko po waszej mysli

Cos Ani dzisiaj nie ma..
Z czego ok 16-17 godz w nocy plynie sie promem. Kupuje sie kajute z lozkami i lazienka z prysznicem
jesli nie ma sztormu to jest super!!! Spisz sobie cala noc. Mozna cos zjesc bo sa normalne knajpy (i nawet polska obsluga jest), jest kino, dyskoteka, bar... Wszystko czego mozna potrzebowac.
Ale w zeszlym roku trafilismy na sztorm w jedna strone i bylo ze mna kiepsko

-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
ja na chwile bo lecimy zaraz na basen z mezusiem 
dzis ma wolne wiec rano pojechalismy na msze za dziada pozniej zakupy
własnie dzownilam do lodzi do lab.- okazuje sie ze mutacje juz sa ale jeszcze na kariotypy czekamy ale babka powiedziala ze to sie czeka od 8-10 tyg. wiec przed nami jeszcze 4 tyg czekania
ale nie zapytalam sie czy wyszlocos w tych mutacjach czy nie....tyle juz czekalismy to poczekamy
po co mam sie stresowac wole miec pelen obraz
Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość

i musze w mleku panierowac