X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie przejmuj esie Kochana....raz ze przydałoby sie zeby mi zostało z 5 kg a po drugie na szczescie mam dobra przemiane materia i w miare ok cialo wiec nie mam problemów z tyciem i zrzucaniem :)tym bardziej ze moja mamuska po 2 porodach jest taka laska ze szkoda gadac! mam nadzieje ze bede to miała po niej! :)

Paula55 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mowie o glodzeniu wiec prosze nie przeinaczac moich slow :)

Tylko mowie dziewczynom ze najlepiej jesc zdrowo w miare jak sie da :) po co pchac w siebie dwie tony slodyczy jak mozna zjesc np truskaweczki, czy wyoic koktajl :) bo prawda jest taka ze kobiety w ciazy mysla ze to jedyny moment kiedy mozna sie opychac bez opamietania a potem placza ze dupa jak stodola :)
    Ja sie nie ograniczam z jedzeniem ani troche. Ale nie laduje w siebie czipsow, batonow, kolorowych napoi, ciastek itp...
    Oczywiscie ze mam smaka na cos slodkiego to normalne ale z umiarem :)
    Wiec smacznego ciezaroweczki i cieszcie sie ze nie macie takich mega mdlosci :)

Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się kilogramami nie przejmujcie :D ja pierwszy trymestr piłam soki pomarańczowe litrami i jadłam kilogramami pomarańcze, drugi trymestr był pod znakiem lodów bakaliowych z biedronki i żadnych innych, a trzeci trymestr to skrzynki fanty :D

Malenq lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria nie oszukujmy sie ze kg same spadna!!! Owszem jak sie karmi to dziecko sporo "wyciagnie" ale jak ktos przybierze 30 kg to potem najczesciej trzeba sie naharowac zeby choc czesc zrzucic!!!
    Juz byly tu kozaki ktore mowily ze ooo po porodzie wracam na silownie i wszystko wroci do normy... A teraz odszczekuja...
    Kazda chwile poswiecaja na odpoczynek i czas spedzaja z dzieckiem a nie mysla o cwieczeniach :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aukcje prowadzi ta dziewczyna: https://www.facebook.com/mommydraws?fref=ts
    Świetne rzecyz można wygrać czasa,i.

A ja wygrałam takie cuda:
    1504053_239857386209771_4865947860426037801_n.jpg

10413316_239859276209582_4195090922051697312_n.jpg

Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze;)
    u mnie niestety jest tendencja do tycia, mnie belly pozwala przytyć do 68kg to o 14kg więcej, ale moje sis średnio około 18kg tyły w ciąży.... ;-/
    na razie mam 2kg w plusie...uhmmm

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga jakie ladne!!!! To sa rzeczy hand made co nie??? Piekne. Szvzegolnie ten drugi zestaw z bransoletka :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa wiem kochane....ale u mnie zrzucanie takie łatwe nie będzie, więc już teraz nastawiam się na ciężką pracę...
    ja słodyczy mało jem, ale dopijają mnie takie zachcianki jak płatku kukurydziane (którymi wiadomo nie można się najeść na dłużej) kilka razy dziennie....
    i oczywiście drożdżówki, moje ciało na pszenicę reaguje puchnięciem...hehehe
    na warzywa - oprócz pomidorów - patrzeć nie mogę, bo mnie mdli...
    zacznę się martwić w przyszłym roku hehehehe.........

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja nie napisalam ze Ty napisalas o glodzeniu sie.. Ja napisalams woje zdanie, wiadomo ze kilogramy same nie spadana, ale bez przesady nie to jest najwazniejsze w tej chwili.. Nie mowie o objadaniu sie batonikami, ale jesli mamy na to ochote nie wydaje mi sie dobre odmawianie sobie bo przytyje wiecej o 0.3 kg..
    Po 2 wzrost wagi nie zawsze wiaze sie z tym ile jemy, wszystko zalezy od organizmu..

Malenq nie ma co sie sugerowac co pokazuje belly..

Olga sliczna bizuteria :) dobrze ze jestes zadowlona :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, HM ;) Zaraz wam pokaże ten pierwszy zestaw na żywo jak wygląda :]

Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria widze ze to dla ciebie drazliwy temat wiec juz nic nie mowie w tej kwestji...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wrzucaj.net/images/2014/06/18/20140618100457f28X7.jpg http://wrzucaj.net/images/2014/06/18/20140618100504.jpg http://wrzucaj.net/images/2014/06/18/20140618100521.jpg http://wrzucaj.net/images/2014/06/18/20140618100601.jpg http://wrzucaj.net/images/2014/06/18/20140618100609.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:16

Malenq, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja staram sie nie jeść słodyczy ale nie ze wzgledu na kg tylko zeby za duzo cukrów nie miec w org....natomist tez nie zamierzam sie głodzić ani obzerac! bo nie wyobrazam sobie po ciazy wazyc i wygladac jak swinka halinka :) nie mogłabym sie do tego przyzwyczaić cbyba! :) 5 kg przyjmę nie wiecej! :):)

choć mam nadzieje ze pójde w slady mamuski i po ciazy bedzie waga taka jak przed ciazą :):)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Paula czemu drazliwy? :P ja sie nie przejmuje tak waga, nie odmawialam sobie nic.l fakt byl moment ze przyrylam i sie przejmowalam ale to chyba ńirmalne przez homrony, ale to bylo dawno i juz mam to gdzies, martwic sie bede po porodzie :)
    Nie lubie po prostu jak ktos az tak sie boi przytycia ze dochodzi do durnych diet w ciazy.. A coraz czesciej sie o tym mowi, bo kobieta chce tak idealńie wygladac..

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olguś....piekna ta biżuteria! duzo lepiej wyglada niz na obrazku wczesniej! super!!!!!!!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga slicznie to wyglada!!! Lubie dlugie kolczyki :)

Oo Rudasek to fajnie ze mama taka laska :)
    U mnie niestety krolouje otylosc brzuszna :/ poczawszy od babci przez 3 jej corki... Wszystkie maja brzuszki i wielkie cycki hahaha. Tylko ja sie wyrodzilam od nich :P
    Bo cyckow to mi w genach poskapily :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No śliczna jest na zywo a na zdjeciu bardzo ładna :D ciekawa jestem tej drugiej no i kiedy przyjdzie w końcu :]

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z tego co wiem to zadna z nas nie jest na diecie :) i chyba zadna na belly tez nie.:)
    Ja tylko powiedzialam glosno to co jest prawda a kazdy boi sie powiedziec :)
    Tyle sie teraz od lekarzy, poloznych slyszy ze wagi nalezy pilnowac nawet dla zdrowia jesli nie dla wygladu :)
    Wiec to, ze sie kontroluje to co sie je, to nie jest ani glodzenie ani dieta :)
    Ot caly sekret zdrowej (choc w tym kregu) ciazy :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam spory brzuszek i spore cycki :d chociaż ostatnio jak sobie cyckonosze kupowałam to kobitka mówi do mnie jak tylko mnie zobaczyła, miseczka to E ale pod biustem pani wcale tak dużo nie ma :D i dała mi 90E i idealny :D

Paula55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula to u mnie podobnie - otyłość brzuszna, ale dodatkowo cycki hehehe, już mam 80D, a to dopiero początek hehehe....

‹‹ 1457 1458 1459 1460 1461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ