X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula jasne, masz racje ja nie mowie ze nie. Przeciez nie namawiam do jedzenia smieciowych rzeczy i samych slodyczy..
    Tylko zeby to nie poszlo w paranoje, bo wiem ze wiele takich dziewczyn jest ze wazniejszy wyglad pozniej niz zdrowie.. Nie mowie ze nasze tu dziewczyny takie beda absolutnie, ale tez zeby nie przesadzac zabardzo z tym hamowaniem sie ze wszystkim :)

Ja mam male piersi :/ nie wiem tez czemu bo mama ma nawet i babcia.. My to z siostra jakies wyrzutki jestesmy :P po tacie mamy to co nie powinnysmy.. Nieforemne i tyle :P

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde musze przeprowadzic wywiad w rodzinie na temat porodow... Jak to u nas wygladalo w familii :)
    Wogole to wczoraj gadalam z najmlodsza siostra mamy i moooooooze sie do mnie wybieze!!! Ale bym sie cieszyla :)
    Tylko najpierw w sierpniu jedzie do meza do niemiec...
    Kurde ja tak czekam na jakis gosci. Wogole przez te 1,5 roku nie moge sie przyzwyczaic ze tak malo ludzi mi sie przez dom przewija haha :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja znów brzucha zero ( do czasu) a cycka prawie zero :) (75B) tez do czasu na szczescie!
    szfowa sie smieje ze mnie non stop czy ja az tak malo zarabiam ze mnie na chelb nie stac! :) u nas to rodzinne od strony mamy, bo znów moja SIs wdała sie w tatusia, jest wysoka, masywna i ma duzy biust i brzuszek :D choc ostatnio wzieła sie za siebie i spadło jej dosc sporo, ale jest zupełnie innej budowy!
    Pauluś...a mama laska! mama wygląda jak ja...no tylko wiadomo, po twarzy widac ze starsza...a jak ja moja SIs wystulizuje to jak nastolatka :) hehehhehe
    zreszta sami sie z siebie smieja ze jak beda mieć wnuczka to beda mówic ze to swoje! :) wiec DZiadek za niedługo bedzie miał okazje :) hehhehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:27

Ruda27 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Olga ja cie pociesze ze moja rodzicielka to ma takie cycory (inaczej sie nie da powiedziec) hahaha ze juz ma ciezko kupic dobry stanik :/ pod biustem ma wlasnie tak jak ty nie duzo ale cyce jak donice :) i mimo ze ma 50 lat to wcale jej do pasa nie wisza :)
    Daria ja tez po tacie chyba budowe odziedziczylam haha. Wogole ja jestem mega do taty podobna i z wygladu i jak mama mowi z charakterku :)

Ja wiem o co ci Mycha chodzi... Slyszy sie i czyta o przypadkach ze sie porypane w ciazy za odchudzanie braly :/ ale to patologia jest! Skrajne przypadki.. Kiedys nawet w tv mowili ze durne baby placily za cesarke w 7 mies zeby potem im brzuch za bardzo nie urosl :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wlasnie o takie cos mi chodzi.. Taka znajoma to ciagle plakala w ciazy bo gruba.. A chuda jak patyk cala ciaze z malytkim brzuszekiem.. Odmawialamse wszystkiego i mnie takie podejscie denerwuje, bo to juz chore jest..

Ja mam po tacie jedynie co dobre to oczy :P jedyne z czego jestem zadowlona haha
    Reszta jest nieproporcjonalna.. No ale trzeba z tym zyc :P

Rudasek ale Ci zazdroszcze takich genow :P

Paula my tez mamy rzadko gosci :/ juz mowilam mojemu ze czekam na to jak bedziemy w polsce i beda wpadac na kawke mamy, kolezanki znajomi :P chociaz kiedy to bedzie to nie wiem :P

Paula55 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek a ja jestem kurdupel za to :) mam 163 cm wzrostu.
    Ja cale zycie wygladalam jak przeszczep :p zero cyckow ale dupke mialam ladna... Taka umiesniona :) z tego bylam dumna :)
    Zawsze mialam kompleks malych balonikow :) ale potem jakos mi przeszlo :)
    Teraz sie nimi ciesze i paraduje po domu pol nago haha :) musze sie nacieszyc bo po karmieńiu prwnie zńow beda mikro :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:36

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda no powiem CI ze akurat z tego sie ciesze!!! :) nie narzekam:) choć wygladam bardzo drobniutko jak dziewczynka i chyba z 5kg bym przygarneła :) no ale juz sie o to postarałam tzn mój R wiec pewnie na dniach przeybęde :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wlasnie tego Daria brakuje najbardziej. LUDZI.
    W moim rodzinym domu drzwi sa tylko na noc zamykane bo non stop ktos wchodzi wychodzi przyjezdza :) cale zycie tak bylo. A teraz tu czuje sie jak pustelnik :/ wiadomo ze mamy znajomych ale ro nie to samo :/
    Tesknie za dziadkami ktorych mialam za sciana... Za siostra mojej mamy wlasnie... Bo miedzy nami jest 16 lat roznicy co prawda ale zawsze bylysmy jak kolezanki :)
    Zastanawialam sie czy nie leciec do pl na 2-3 tyg bo moj widzi jak mi smutno i chcial mnie wyslac ale nie chce go tez zostawiac.
    Widze jal go cieszy kazdy kopniak malego, jak codziennie gada do brzucha... I zal by mi bylo go odciac teraz na koniec od tego...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek to jak taka chuda jestes, tym bardziej nie masz sie co martwic :) kobiety z niedowaga powinny nawet wiecej przytyc w ciazy.. A i tak bedziesz atrakcyjna :)

Paula mi to tylko ciut urosly w ciazy :( raz sa pelniejsze raz mniej.. Ale teraz juz i tak sie gubia przy moim brzuchu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualna tabeleczka na pierwszą stronę, czy ktoś ma jeszcze coś do dodania? do zmiany? :D

http://wrzucaj.net/images/2014/06/18/Fasolkowe_mamy.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:43

Paula55, Malenq lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha. Mi tez nie wystrzelily o kilka rozmiarow jak niektore dziewczyny pisza!
    Mialam pelne b wczesniej a teraz mozna powiedziec ze musze miec dobre c. Choc z niektorych stanikow jak jest plytki to uciekaja :P wiec moglo by tak zostac :) no ale to tylko moje pobozne zyczenia :)

Rudasek to bedzie lalka z brzuszkiem hehe :) ciekawa jestem jak bede na koniec wygladac :) ile mi bebech jeszcze urosnie.
    Wogole to od nast wizyty maja mi zaczac polozne mierzyc brzuch. Ciekawe czy bede w normie tych ich wytycznych :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Aktualna tabeleczka na pierwszą stronę, czy ktoś ma jeszcze coś do dodania? do zmiany? :D

http://wrzucaj.net/images/2014/06/18/Fasolkowe_mamy.jpg

Ehh bylam najdluzej starajaca sie babka :P mozna rzec weteranka haha :)
    Dla mnie elegansio Olga :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:46

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula...no moja mama była w ciązy i nikt o tym nie wiedział :) i nie wiem jak Ona to zrobiła bo moja SIorka miała ponad 4 kg :):):)

wiec mam nadzieje ze brzuszek mi urosnie i troszke piersi ( to wskazane) i na tym byłby koniec!
    zreszta niech rosnie co chce :) byleby rosło i zdrowe było :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga u mnie bez zmian :P chociaz po usg wychodzil termin porodu nawet 17-20 lipiec ale zostawiam tak jak jest :P

Paula no swietnie Cie rozumiem.. Fajnie jakby siostra mamy do was przyjechala..
    Ja mojego zostawilam niestety, wiem ze mu ciezko ale on tez wie ze nie dosc ze tu mi lepiej to tu chce rodzic, wiec lepiej jak tu jestem juz wczesniej..

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no u ciebie to inna sprawa. Ja rodze tu w uk wiec tak naprawde nie mam musu jechac do pl. Ale nie zmienia to faktu ze bym chciala. Szkoda nam tez kasy... Bo tyle wydatkow nas czeka.
    A jeszcze wczoraj spr ceny biletow na samolot i na prom na swieta BN do Polski i padlam ja twarz jakie ceny!!!
    Juz sie musimy tym interesowac zeby potem nie braklo i ceny zeby jeszvze wieksze nie byly...
    Ale juz sa ceny z kosmosu :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczki kojarzycie Przedszkolanke czy nie bardzoooo????

Kolejna mamusia...dziś dtuga krecha sie pokazała :D:D:D aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Babeczki kojarzycie Przedszkolanke czy nie bardzoooo????

Kolejna mamusia...dziś dtuga krecha sie pokazała :D:D:D aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja kojarzę i już gratulowałam na czerwcówkach....

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kojarze :) ale gratuluje :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jest na pomagamy i na czerwcówkach teraz :):) no udało sie pomimo tego ze mąz dopiero co miał laparo :):):)

hihi cuda sie zdarzaja!!!!!!!!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula kurde wspolczuje jak takie drogie bilety.. Moze uda wam sie okazje wyhaczyc..

Ja nie znam przedszkolanki, ale rowniez gratuluje :)

‹‹ 1458 1459 1460 1461 1462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ