X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz cały czas plamienia a wszystko jest ok, to może taka Twoja uroda, może masz jakąś wrażliwą szyjkę czy coś

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi sie tak wydaje... Skoro nie odnaleziono zrodla to moze jakas zylka peka i z tad sie to dzieje..

Paula przepraszam ze nie pamietam ale jak bedzie miala corcia na imie???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, teraz jestem an etapie odstawienia acardu bo to lek na rozrzedeznie krwi i byc moze przez to plamie ale jak na razie pplamienie nie zniknelo :/ tyle ze trosszke sie zmniejszyło

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie bo ja tez cos nie zarejestrowałam ?

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra myszki ja uciekam bo mi juz nie wygodnie siedziec <3 trzymajcie sie tam cieplutko jutro doczytam buziaki !!! :*

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrej nocki Ewelcia :) :*
    Paula chyba tez zaginela :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie Zuzia:) Wiem, że sporo ich teraz ale to jedyne imię, do którego się z mężem dogadaliśmy a już tak się przyjęło że sobie nie wyobrażam zmieniać:)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia ladnie :)
    Czy ja wiem czy ich tak duzo??? Jakis czas temu byl taki bum... Ale teraz jest pelno Lenek, Oliwii itp.
    A dla chlopca Kacper... Jejj na kazdym kroku :/ mojaszwagierka tez tak daje.
    U nas bedzie Tiago i pewnie bedzie jedyny przez dluuugi czas o ile nie wogole wiec po klopocie :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. Ja uciekam lulac :) do jutra :*

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny! :)
    Paula ale leci i zaraz bedziesz miala Zuzie przy sobie :) trzymamy kciuki, zeby wszystko poszlo szybko i sprawnie :)
    Ewelinka fajnie że juz dosc regularnie czujesz swoja mala :)

Aaa kolderki tez jeszcze nie mam :P nie spieszy mi sie bo maly bedzie spal w rozku narazie raczej :) ale jak kupie kolderke to jedna plus ok 3 komplety poscieli chce miec

Moj mezus dzisiaj przyjezdza na dlugi weekend :) mielismy jechac na wies z moja siostra, ale oczywiscie pogoda ma sie zepsuc :(
    Milego dnia kochaniutkie! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 07:48

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Paula to tylko wypatrywac wypadniecia czopu sluzowego i heja na porod ;)

Ja Michasia w rozku trzymalam tylko w szpitalu. Pozniej w domu juz spal pod kolderka/kocem/rozlozonym rozkiem w zaleznosci jaka bylabtemleratura. Mial wiecej swobody wtedy a nie taki posciskany.

Paula55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga nie wydaje mi sie ze w rozku jest bardzo scisniety, z reszta noworodek nie potrzebuje wlasnie luzu.. :)
    Mam nadzieje, ze u was juz lepiej z sytuacja z mezem.. Fajnie ze tu wpadlas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak pozniej gadalam z rehabilitantka bo chodzilismy, to powiedziala ze dobrze robilam i dobrze ze przekladalam Michalka kilka razy dziennie na kazdy z bokow zeby lezal bo mu zmniejszylam tym asymetrie :)

A z mezem to nie wiem jak. Pogadalismy troche wczoraj i sie zobaczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ze obracac dziecko trzeba to wiem, ale tez slyszalam ze malutkie dziecko nie potrzebuje luzu, w brzuszku byl scisniety. Male dzieci nie wierzgaja zabardzo :P pierwsze dni bedzie w rozku, nie mowie ze scisniety, ale napewni nie bedzie sytuacji ze przykryje sobie buzke..

Napewno wam sie ulozy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazda mamaa wie co najlepsze dla jej dziecka :) moj.maly od poczatku lubil rozwalic sie na plecach z rekami kolo glowy dlatego nie kladlam go w rozku ;) rozek jest sam w sobie wygodny do karmienia, ale szybko sie przerzucilam na poduszke i na rogala swojego ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zobacze jak bedzie u nas, narazie sprobuje w rozku :) a jak mu bedzie zle to przeciez nie bede go zmuszala :P lozeczko tez bedzie, rozek mozna rozlozyc, kocyki sa :)

A gdzie reszta dziewczyn? Spiochy jedne :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez przysypiam jeszcze troche co chwilke. Dzisiaj mialam pobudke o 4 rano.

Poleniuchujemy z mlodym do 10 a potem sprzatanie i moze potem do rodzicow pojdziemy moich w odwiedzinki

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uu pobudka o 4 wspolcuzje..
    Ja nie spie od 6 :/

To leńiuchujcie sobie :) ja tez leze i leze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mezowi wstalam kanapki do pracy zrobic, niech ma ;) zawsze sam sobie robi.

Bralam niedawno udzial w aukcji charytatywnej dla dzieci. Za 20 i za 15 zl wygralam dwa komplety bizuterii. Przedwczoraj pierwszy przyszedl. Na zdjeciu mi sie podobaly. Ale jak otworzylam koperte to bylam w szoku, bo ten jeden okazal sie cudny! Az ciekawa jestem tegi drugiegio ;)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Cioteczki :):)

co u WAs???

widze ze Paula na ostatniej prostej..no to tylko czekamy na foto Maluszka :):)

u mnie oki, dziś troche mdlości mnie trzymaja..ale daje rade!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1455 1456 1457 1458 1459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ