X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz cały czas plamienia a wszystko jest ok, to może taka Twoja uroda, może masz jakąś wrażliwą szyjkę czy coś

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi sie tak wydaje... Skoro nie odnaleziono zrodla to moze jakas zylka peka i z tad sie to dzieje..

Paula przepraszam ze nie pamietam ale jak bedzie miala corcia na imie???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, teraz jestem an etapie odstawienia acardu bo to lek na rozrzedeznie krwi i byc moze przez to plamie ale jak na razie pplamienie nie zniknelo :/ tyle ze trosszke sie zmniejszyło

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie bo ja tez cos nie zarejestrowałam ?

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra myszki ja uciekam bo mi juz nie wygodnie siedziec <3 trzymajcie sie tam cieplutko jutro doczytam buziaki !!! :*

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrej nocki Ewelcia :) :*
    Paula chyba tez zaginela :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie Zuzia:) Wiem, że sporo ich teraz ale to jedyne imię, do którego się z mężem dogadaliśmy a już tak się przyjęło że sobie nie wyobrażam zmieniać:)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia ladnie :)
    Czy ja wiem czy ich tak duzo??? Jakis czas temu byl taki bum... Ale teraz jest pelno Lenek, Oliwii itp.
    A dla chlopca Kacper... Jejj na kazdym kroku :/ mojaszwagierka tez tak daje.
    U nas bedzie Tiago i pewnie bedzie jedyny przez dluuugi czas o ile nie wogole wiec po klopocie :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. Ja uciekam lulac :) do jutra :*

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny! :)
    Paula ale leci i zaraz bedziesz miala Zuzie przy sobie :) trzymamy kciuki, zeby wszystko poszlo szybko i sprawnie :)
    Ewelinka fajnie że juz dosc regularnie czujesz swoja mala :)

Aaa kolderki tez jeszcze nie mam :P nie spieszy mi sie bo maly bedzie spal w rozku narazie raczej :) ale jak kupie kolderke to jedna plus ok 3 komplety poscieli chce miec

Moj mezus dzisiaj przyjezdza na dlugi weekend :) mielismy jechac na wies z moja siostra, ale oczywiscie pogoda ma sie zepsuc :(
    Milego dnia kochaniutkie! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 07:48

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Paula to tylko wypatrywac wypadniecia czopu sluzowego i heja na porod ;)

Ja Michasia w rozku trzymalam tylko w szpitalu. Pozniej w domu juz spal pod kolderka/kocem/rozlozonym rozkiem w zaleznosci jaka bylabtemleratura. Mial wiecej swobody wtedy a nie taki posciskany.

Paula55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga nie wydaje mi sie ze w rozku jest bardzo scisniety, z reszta noworodek nie potrzebuje wlasnie luzu.. :)
    Mam nadzieje, ze u was juz lepiej z sytuacja z mezem.. Fajnie ze tu wpadlas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak pozniej gadalam z rehabilitantka bo chodzilismy, to powiedziala ze dobrze robilam i dobrze ze przekladalam Michalka kilka razy dziennie na kazdy z bokow zeby lezal bo mu zmniejszylam tym asymetrie :)

A z mezem to nie wiem jak. Pogadalismy troche wczoraj i sie zobaczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ze obracac dziecko trzeba to wiem, ale tez slyszalam ze malutkie dziecko nie potrzebuje luzu, w brzuszku byl scisniety. Male dzieci nie wierzgaja zabardzo :P pierwsze dni bedzie w rozku, nie mowie ze scisniety, ale napewni nie bedzie sytuacji ze przykryje sobie buzke..

Napewno wam sie ulozy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazda mamaa wie co najlepsze dla jej dziecka :) moj.maly od poczatku lubil rozwalic sie na plecach z rekami kolo glowy dlatego nie kladlam go w rozku ;) rozek jest sam w sobie wygodny do karmienia, ale szybko sie przerzucilam na poduszke i na rogala swojego ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zobacze jak bedzie u nas, narazie sprobuje w rozku :) a jak mu bedzie zle to przeciez nie bede go zmuszala :P lozeczko tez bedzie, rozek mozna rozlozyc, kocyki sa :)

A gdzie reszta dziewczyn? Spiochy jedne :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez przysypiam jeszcze troche co chwilke. Dzisiaj mialam pobudke o 4 rano.

Poleniuchujemy z mlodym do 10 a potem sprzatanie i moze potem do rodzicow pojdziemy moich w odwiedzinki

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uu pobudka o 4 wspolcuzje..
    Ja nie spie od 6 :/

To leńiuchujcie sobie :) ja tez leze i leze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mezowi wstalam kanapki do pracy zrobic, niech ma ;) zawsze sam sobie robi.

Bralam niedawno udzial w aukcji charytatywnej dla dzieci. Za 20 i za 15 zl wygralam dwa komplety bizuterii. Przedwczoraj pierwszy przyszedl. Na zdjeciu mi sie podobaly. Ale jak otworzylam koperte to bylam w szoku, bo ten jeden okazal sie cudny! Az ciekawa jestem tegi drugiegio ;)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Cioteczki :):)

co u WAs???

widze ze Paula na ostatniej prostej..no to tylko czekamy na foto Maluszka :):)

u mnie oki, dziś troche mdlości mnie trzymaja..ale daje rade!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1455 1456 1457 1458 1459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ