Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzia ladnie
Czy ja wiem czy ich tak duzo??? Jakis czas temu byl taki bum... Ale teraz jest pelno Lenek, Oliwii itp.
A dla chlopca Kacper... Jejj na kazdym kroku mojaszwagierka tez tak daje.
U nas bedzie Tiago i pewnie bedzie jedyny przez dluuugi czas o ile nie wogole wiec po klopocie
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny!
Paula ale leci i zaraz bedziesz miala Zuzie przy sobie trzymamy kciuki, zeby wszystko poszlo szybko i sprawnie
Ewelinka fajnie że juz dosc regularnie czujesz swoja mala
Aaa kolderki tez jeszcze nie mam nie spieszy mi sie bo maly bedzie spal w rozku narazie raczej ale jak kupie kolderke to jedna plus ok 3 komplety poscieli chce miec
Moj mezus dzisiaj przyjezdza na dlugi weekend mielismy jechac na wies z moja siostra, ale oczywiscie pogoda ma sie zepsuc
Milego dnia kochaniutkie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 07:48
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Paula to tylko wypatrywac wypadniecia czopu sluzowego i heja na porod
Ja Michasia w rozku trzymalam tylko w szpitalu. Pozniej w domu juz spal pod kolderka/kocem/rozlozonym rozkiem w zaleznosci jaka bylabtemleratura. Mial wiecej swobody wtedy a nie taki posciskany.Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak pozniej gadalam z rehabilitantka bo chodzilismy, to powiedziala ze dobrze robilam i dobrze ze przekladalam Michalka kilka razy dziennie na kazdy z bokow zeby lezal bo mu zmniejszylam tym asymetrie
A z mezem to nie wiem jak. Pogadalismy troche wczoraj i sie zobaczy. -
nick nieaktualnyNo to ze obracac dziecko trzeba to wiem, ale tez slyszalam ze malutkie dziecko nie potrzebuje luzu, w brzuszku byl scisniety. Male dzieci nie wierzgaja zabardzo pierwsze dni bedzie w rozku, nie mowie ze scisniety, ale napewni nie bedzie sytuacji ze przykryje sobie buzke..
Napewno wam sie ulozy! -
nick nieaktualnyKazda mamaa wie co najlepsze dla jej dziecka moj.maly od poczatku lubil rozwalic sie na plecach z rekami kolo glowy dlatego nie kladlam go w rozku rozek jest sam w sobie wygodny do karmienia, ale szybko sie przerzucilam na poduszke i na rogala swojego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMezowi wstalam kanapki do pracy zrobic, niech ma zawsze sam sobie robi.
Bralam niedawno udzial w aukcji charytatywnej dla dzieci. Za 20 i za 15 zl wygralam dwa komplety bizuterii. Przedwczoraj pierwszy przyszedl. Na zdjeciu mi sie podobaly. Ale jak otworzylam koperte to bylam w szoku, bo ten jeden okazal sie cudny! Az ciekawa jestem tegi drugiegio