Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa bo ty pytasz o wypelnenie???
Ja myslalam ze o posciel w sensie obleczki
A wkladow do poscieli wogole jeszcze nie mam tez na koniec kupie bo kura nie mam miejsca dopiero ja bedzie lozeczko to kupie wklad. Jeden oczywiscie
Hej Paulinko. U nas dobrze wszystko ok. Maly szaleje strasznie. Nie pozwala o sobie zapomniec. I zastanawiam sie czy sie skubaniutki nie przekrecil bo chyba jego stopy czuje w prawym boku :p
A ty jak sie kochana trzymasz na koncowce? Zakupy skonczone? Torba spakowana??Paula_29 lubi tę wiadomość
-
U mnie już kopniaków jest mało, teraz rozpychanie, części ciała wychodzą z brzucha, szczególnie po pupci mogę ją pogłaskać, czuje jak przesuwa małymi kosteczkami pod moimi dłońmi jak dotknę brzucha, podchodzi z łapką zaraz do mnie lub męża, a i czasem jak się wepcha nóżką pod żebra to syczę z bólu:)
Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Torba spakowana, bo bóle miesiączkowe już na porządku dziennym, skurcze nad ranem, biegunki więc właściwie teraz już nie wiadomo, może zacząć się w każdej chwili. Z zakupów też już chyba wszystko, po porodzie tylko ten monitor jeszcze
-
O kurde. Widze symptomy porodowe pelna para to czekamy teraz tylko na info ze rodzisz
Ja tez pomalutku zaczynam czuc co mi Tiago gdzie klada i wypycha haha. Smieszne uczucie.
Ake czasem fakt.. Jak sie zle ulozy to az boli. A czasem jak gdzies kolo pecherza lezy to na samym dole brzucha tak mnie ciagnie okropnie ze nie moge sie wyprostowac
Kurde troche ci zazdroszcze ze juz tak nieduzo ci zostalo do spotkania z cora
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
No powiem wam, ze II trymestr mi się dłużył najbardziej, tak jeszcze do 30 tyg średnio a teraz to już leci szybciej rzeczywiście
Ja kupiłam jedno wypełnienie i dwie obleczki na zmianę, ale na początek i tak będę małą układać w śpiworku bądź rożku by się nie zakopała w pościel i nie przykryła sobie buźkiEweloka84 lubi tę wiadomość