Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak po prostu zawsze narzekalam ze obraczka mi spada po tym jak schudlam i chcial mi kupic cos co zablokuje obraczke
niestety tez laa wiec mam go obok -
u nas sa dni swietokrzyskie i mnostwo kramow przez tydzien i kupil tam oczywiscie nie zloto tylko stal chirurgiczna ale gest sie liczy
-
nie no pewnie ze liczy sie gest zreszta i tak zadziwli mnie bo ja raczej nie chodze w piperscionkach kiedys mu powiedzialam ze przydalby mi sie
a ja siedze i mysle czy wziasc tego kotka.. boje sie ze nasza lalunia sie obrazi -
Ja tez malutko chodze w bizuterii.. Teraz jak bylo cieplo to posciagalam pierscionki jak by mi rece spuchly.
KUrcże Aniu co do kotka to nie mam pojecia jak by wasza zareagowala... Ale fajńie miec zwierzaczki jak ma sie swoj dom.
Ja w Pl napewno bede miec mojego Pikselka i do tego jakiegos wiekszego pieska
-
ale jak zobaczylam tego kocicaczka .. taki radosny ..a tak doswiadczony juz przez okrucienstwo czlowieka .. i kruszy mi sie serducho
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bryy zołzy woałam, krzyczała i co??!! gdzie sie szlajałyscie ?? !! ja sie pytam!
Malenq aaa cudo buziaki od ciotki i Natki cmok cmok
Aniu fiu fiu piekny
Paula29 Kochana dasz rade ! jak dla małej lepiej to wytrzymasz :* trzymamy kciuki z Natką
co ja chciałam jeszcze napisac.... aa to nie mozna na prawym spac?? toz ja inaczej nie zasne hahaahah i na zmiane lewy, prawyMalenq, Ania_84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataLin23 wrote:Witajcie, mam takie pytanie.. od dwóch miesięcy biorę luteinę podjęzykowo na wyregulowanie cyklu oraz na przyrost progesteronu, z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia, i ostatnio zauważyłam, że mój cykl raz jest 21-dniowy a raz 18-dniowy. Czy może, któraś z Was orientuje się może, o co w tym chodzi? Z góry, dziękuję za pomoc...
od ktorego dnia cyklu bierzesz luteine ?? bo masz za krotkie te @
-
Malenq slicznosci cmok cmok
Ewelika ja ci spiore tylek przestraszylam sie ze cos sie dzieje ;P chcesz mnie przyprawic o tatychardie ;PMalenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość