Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula_29 kochanie to chyba dobre wieści.....
Wiola na pcos, nie ruszą bez clo, lub donga nie masz szans....
ja już po:
niunia ma 5,5cm, spała i gin musial obudzić...a później zaczęła fikołki robić:)hehehe nie było łatwo...rączki sztuk 2, nóżki sztuk 2, główka sztuk 1
kość nosowa obecna, kręgosłup symetryczny, serce płodu i żołądek typowo położone, czynność serca FHR 170/min, powłoki z zachowaną ciągłością. Zarysy pokrywy czaszki regularne, widoczny sierp mózgu
fotkę wrzucę jutro...bo na lapku siedzę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 20:21
Ruda27, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Paula_29 kochanie to chyba dobre wieści.....
Wiola na pcos, nie ruszą bez clo, lub donga nie masz szans....
Właściwie to ciężko powiedzieć czy dobre, bo na razie poprawy nie ma a co będzie za tydzień czy dwa to w sumie też nie wiadomo, więc w sumie dalej w zawieszeniu, a ja bym przynajmniej chciała coś wiedzieć -
nick nieaktualny
-
Wiem dziewczyny, dzięki wielkie za wsparcie, to nawet już nie o ten ból chodzi, bo tak jak piszecie to dla maluszka wytrzymam, tylko że jakoś łatwiej by to było znieść jakbym wiedziała że jeszcze np 4 albo 7 dni to jakoś tak może psychicznie przynajmniej lżej
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Paula wiem ze najgorsze to takie czekanie w ńiepewnosci!!! Bo czlowiek chcial by sie nastawic.
Ale dobrze dziewczyńy pisza... Skoro lekarze woli zaczekac to ńie ma wyjscia. A malej tez widocznie u mamusi dobrze skoro ńie chce wychodzic jeszcze... Zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie... Trzymam kciuki zeby bylo ok
Malenq gratulacje ze same dobre info po wizycie!!! i u ciebie i u .rudaska! Nic tylko sie cieszyc i czekamy jutro na fotke
Jej a mi sie dzis tak ciezko oddycha... Masakra. Czuje jak mnie w klacie sciska i tak mi ciezko
Mam problem... W ńiedz syn brata .t ma chrzciny i chcielismy jakis pamiatkowy drobiazg kupic ale ńir wiem co... Heeelp!Malenq, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Paula no to trzba czekac ;/
Ewelcia co jest >>
Malenq super ze maluszek zdrowy
Wiola.. troche dziwnie no ale k=skoro musza to trzeba czej=ac
Paual55 wiesz ja kupuje mojemu siostrzencowi taka mpiekna pamiatke jak bedzie album kiedys podsylalam linkMalenq, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Paula no to trzba czekac ;/
Ewelcia co jest >>
Malenq super ze maluszek zdrowy
Wiola.. troche dziwnie no ale k=skoro musza to trzeba czej=ac
Paual55 wiesz ja kupuje mojemu siostrzencowi taka mpiekna pamiatke jak bedzie album kiedys podsylalam linkPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJ tylko na chwilke przelotem.
Przy pcos nie koniecznie trzeba clo czy donga.czy inne cuda. Ja mam.zaawansowane bardzo pcos z calym dobrobytem a.w ciaze zaszlam na orgametrillu (cos jak luteina).
Clo przepisuja ale trzeba uwazac bo mozna przy tym sie nabawic torbieli....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 20:59
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:J tylko na chwilke przelotem.
Przy pcos nie koniecznie trzeba clo czy donga.czy inne cuda. Ja mam.zaawansowane bardzo pcos z calym dobrobytem a.w ciaze zaszlam na orgametrillu (cos jak luteina).
Clo przepisuja ale trzeba uwazac bo mozna przy tym sie nabawic torbieli.... -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki teraz tak troche z innej beczki Mam prośbę do tych które mają facebooka wejdźcie na stronę: https://www.facebook.com/dolyfestival i polubcie zespół N.I.C. który ma szansę wystąpić na festivalu bardzo Was proszę, w kupie siła a to jest zespół wujka mojego męża będę baaardzo wdzięczna
-
Witajcie, mam takie pytanie.. od dwóch miesięcy biorę luteinę podjęzykowo na wyregulowanie cyklu oraz na przyrost progesteronu, z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia, i ostatnio zauważyłam, że mój cykl raz jest 21-dniowy a raz 18-dniowy. Czy może, któraś z Was orientuje się może, o co w tym chodzi? Z góry, dziękuję za pomoc...
Ania_84 lubi tę wiadomość
NataLin 23 -
Paula_29 wrote:Paula teraz już coraz ciężej będzie Ci złapać oddech, momentami to miałam wrażenie że się zaraz uduszę
No wlasnie to ostatnio zauwazam... Ciezko mi sie sieidzi o lezeniu nie mowie. Troszke pomaga jak podloze poduszke pod plecy ale szalu nie ma... Wogole czuje jak maly mi jezdzi rekami lub nogami przy samych żebrach wiec macica jest juz wysoko...
-
prezent od męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:24
Paula55, Ruda27, wioleta4444, Paula_29, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość