Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytałam ostatnio że jest jakaś nowa metoda invitro przy której wstrzykuje się bezpośrednio do komórki tylko jednego plemnika, w przypadku jak u mężczyzn jest taki problem i że to wystarcza
Także myślę, że jest duża szansa by coś zdziałać, ale to pewnie już wiecie:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tak jest to metpda ICSI czyli bardziej inwazyjna niz zwykle in vitro
ale najpierw musimy miec genetyke za soba i biopsje jader zeby stamtad pobrac plemniczki
mam nadziejeze znajda sie jakies i w dobrej formiePaula_29 lubi tę wiadomość
-
NOoo i jeszcze trzymacie podwójne to juz wogole musi sie udac
Eweloka84, Anastazjaaa, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Aniu kiepsko, ciężką noc miałam, co 2 h pobudka, wczoraj miałam wrażenie że już było lepiej a dziś znowu to samo, już jestem wykończona bólem, bezsilnością i tym że nie wiem co dalej. Dziś na 16 mam wizytę i coś ustalimy ale ja już sama nie wiem co będzie lepsze:(
A jak tam u Was Aniu działania, coś wiadomo więcej?Paula_29 lubi tę wiadomość
-
http://wrzucaj.net/images/2014/06/25/10474275790540454313467218769537n.jpg
to moje DZieciątko!
Ma aż 0,7 cm i seruszko pieknie bijeeeeeeee!!!!!!!1 aaaaaaaaaaaaaa
rodzimy w....walentynki : hihiihhiihhi
Pan PAPA swietny, Dziewczyny na prawde....o gustach sie nie dyskutuje...przystojny jest ale znów dupy nie urywa! ale jajcarz super cały czas smieje i zartuje
bardzo delikatny, wygadany, miły i usmiechniety!
kolejna wizyte mamy 23 lipcaaaa !!!!!
Pan wzrost ok 175-180cm, myśle ze ok 43-45, opalony i uwaga...włoski na żel z pasemkami ( bleeeeeeeeeee ) ale ogolnie fajniuchny!!!!
karte ciązy założył i jest wszystko gites!!!!!!!!
Malenq, Anastazjaaa, Eweloka84, Paula55, Ruda27, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tiago dal znac mamuska choc na spacer i poszli
wiecie codzis idac do prcy .przechodzilam obok takiego ciucholandu
i na zewnatrz stala klatka z malym 6 tyg kociakiem
oczywiscie zapytalam sie ile ma a babka mowi ze ktos jej podrzucil go 2 tyg temu cal w pajeczynach.. zabidzonny
teraz taki kochany ruchliwy kicius ono sie pyta czy nie mam kogos kto by chcial go bo ona ma juz sporo kotow i sie nim opiekuje ale musi go wydac bo 3 kotki na podworku sie okocily i klatka bedzie potrzebna no i dzis bede gadala z mezusiem jutro jelsi sie zdecydujemy to zrobie zdjecie kochany jest slodziaczek
i co najlepsze ta Pani zalatwilaby mi bon na kastracje bo jest w stowarzyszeniuEweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Rudasku Gratuluję ) Piękna kropeczka :')
Wyniki nie wyszły źle. Są dobre ale FSH i LH wskazują na PCOS. To wiedziałam
Reszta wyników w normie. Są ok.
Janiki nic się nie ruszyły. Śpią. Nie ma ani jednego pęcherzyka. Na dodatek moje endometrium wynosi 2,3 mm Za małe
Wcześniejszy monitoring tydzień temu był lepszy. Endometrium miałam ładne, a teraz szkoda gadać i w jajnikach coś było ehh.
Następny monitoring w poniedziałek. Może do tego czasu coś się ruszy chociaż wątpię. Nawet myślałam by kupić sobie winko i pić kieliszek dziennie lub kupić Dong Quai. Chyba się przejdę do zielarskiego i zapytam coś o zioła na estrogeny.
Dr powiedział, że jak w poniedziałek tak samo nic się nie będzie działo, będę brała cały CLO nie pół tak jak brałam, a jak to nie pomoże to przepisze coś innego. Sam miał nie tęgą minę jak mi mówił, ale pocieszył, że się nic nie dzieje i będziemy działać dalej do skutku
Ale mi smutnoAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
wiola no to nie fajnie ze sie nie ruszyly .. ale moze maja taki miesiac ze chca odpoczac
spokojnie
a proponowal jeszcze jakies dodatkowe badania np estradiol ??