Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no i juz mnie wystraszyłaś !!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
nie chce...kurde pasuje mi chodzić jeszcze z m-c do pracy...a nie wypada mi rzygać przy synu szefowej! tym bardziej ze chcialabym to poki co utrzymac w tajemnicy jak najdłuzej sie da....a poźniej bach L4 i do domkuuuuuAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:na mnie woda już przestała działać, a wręcz odwrotnie...nie mogę samej wypić...muszę z cytryną, miętą itp.
Ech Anast....doczekasz się skarbie...
ja zawsze z cytryna! ale wiecie co...coraz wikeszy problem mam zeby rano wcisnąć choć skórke chleba!!! dzis zułam chyba z 5 min i nie dałam rady przełknąć....masakra jakas!!!
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:
Ech Anast....doczekasz się skarbie...
Ja to z tych co jak sobie coś umyśle to chcę już!!! A tu los ma dla mnie inne plany.....
Ale, nie narzekam!!!! Dość uzalania się nad sobą! Pewnie, że się doczekam i to juz niedługoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:52
-
Eweloka84 wrote:któras wczoraj pytała o darowe próbki, znalazłam stronke gdzie piszą gdzie co mozna dostac http://www.poradnikniemowlaka.pl/bezplatne-probki-dla-niemowlat/ zaraz bede sprawdzac
-
Aniu kiepsko, ciężką noc miałam, co 2 h pobudka, wczoraj miałam wrażenie że już było lepiej a dziś znowu to samo, już jestem wykończona bólem, bezsilnością i tym że nie wiem co dalej. Dziś na 16 mam wizytę i coś ustalimy ale ja już sama nie wiem co będzie lepsze:(
A jak tam u Was Aniu działania, coś wiadomo więcej?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula nie dziwie sie bo musi cholernie bolec
mam nadziejeze lekarz podejmie jakies decyzje i beda one najlepsze a pozniej juz bedzie lepiej
U nas poki co czekamy - jeszcze miesiac do wynikow
wiec poki co czekmay dalej .. nastepnie zacznie sie etap mdalszych wizyt i wteyd moze sierpien/wrzesien bedzie cos wiadomo mam nadzieje ze juz bedziemy wiedzieli co i jakPaula_29 lubi tę wiadomość