Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja tak, rejestrowalam sie na kilku stronach mam bardzo duzo probek nie tylko kosmetykow ale tez wkladni laktacyjne, smoczek, mleko w proszku, proszek do prania no wiele rzeczy.
Ostatnio przyslali mi dwie pieluszki do nauki nocnikowania na pozniej
Ale wiekszosc rzeczy mam tu ze stron z uk albo z targow dla mam z Polski jak bylam w majuAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam po drzemce:)
Ewelko superaśne ciuszki....
rudasku ja mam 12tydz. i jeszcze nie w głowie mi kupowanie...heheh założyłam, że poczekam jak będę wiedziała czy Tymek czy Kostka będzie :D:D
ja piję tylko kwas foliowy od 14tyg. mam zacząć pić jakieś witaminki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 15:01
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Anastazja tak, rejestrowalam sie na kilku stronach mam bardzo duzo probek nie tylko kosmetykow ale tez wkladni laktacyjne, smoczek, mleko w proszku, proszek do prania no wiele rzeczy.
Ostatnio przyslali mi dwie pieluszki do nauki nocnikowania na pozniej
Ale wiekszosc rzeczy mam tu ze stron z uk albo z targow dla mam z Polski jak bylam w maju -
Rudasek wrote:Paula a pamietasz strony z ktorych zamawiałaś ??
emmas diary o ile dobrze pamietam a jesli chodzi o inne to kiedys siedzialam na necie i szukalam gdzie mozna za rejestracje cos dostac i tak po czasie przysylali to z tad to z tamtad.
Ale musisz sobie na pl stronach poszukac bo tu gdzie ja sie rejestrowalam musza miec brytyjski adres zamieszkania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny