X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się z nią dogaduje, ale nie raz mnie wkurza tymi pytaniami. Teraz dzwonił mąż. Skończyliśmy rozmawiać i się pyta czy dzwonił i co mówił.. To powiedziałam że tak sobie gadaliśmy ogólnie i dała spokój.. Kobieta jest cudna tylko starsza i może taka jest.. Jakbyśmy mieli jakiś domek i my bylibyśmy na górze to by nie przychodziła bo by jej sie pewnie nie chciało bo nogi ją bolą :D
    Na razie u nich mieszkamy i czekamy na domek.. i na to żeby szybciej coś w nim zrobić

Czekamy na Ciebie :***
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cieszę że nie mieszkamy z teściami, choć teściów na szczęście mam fajnych, ale to pewnie na chwilę zawsze jest fajnie. Nawet jak rodzice przyjeżdżają to kilka dni jest fajnie a na dłużej to już ciężko. Człowiek jest już przyzwyczajony do życia samemu, więc za długie przebywanie z kimś jest uciążliwe. Pewnie my też ich czasem wkurzamy
    Wiola współczuje, jeszcze jak teściowa taka ciekawska to już w ogóle utrapienie
    Szkoda, że właśnie często jest tak, że młodzi ludzie nie mogą mieszkać osobno bo tu pod górkę, tam pod górkę, a to powinna być naturalna kolej rzeczy

wioleta4444, Malenq lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężowi nie mówię.. bo by powiedział że nie miała towarzystwo bo teść w pracy to chcę pogadać i że jest super.. Jest super.. Dla mnie to wspaniała kobieta i teściowa ale za bardzo chce wszystko wiedzieć i za bardzo rozpieszcza synka :P :) chucha i dmucha. Mnie to denerwuje jego czasami też.. za bardzo się martwi

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona gdy przychodziliśmy do nich to była super ekstra i nie miałam nic do zarzucenia a teraz jest inaczej.. To starsza osoba nie ma się do kogo odezwać to chcę być ze mną i nie raz cały czas coś mówi :) nie da odpocząć :D

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh jak jest sama to napewno chce poprostu z kims pogadac :) a wscibskosc to naturalna cecha starszych ludzi :)
    U mojej mamy jest to samo... :) babcia przychodzi po kilka razy dziennie pod byle pretekstem :) i dlatego bylam przyzwyczajona ze u nas w domu ciagle ktos byl :) a to babcia, a to dziadek,a to mamu siostra z dziecmi :) a to klient przyszedl bo mama ma biuro w domu :P

Wogole to mama dzwonila i raczej przyleci!!! Powiedziala ze najwyzej skonczy l4 wczesniej :) ale sie ciesze!!!!!
    A powiedzcie mi kochane... Macie moze w swoim gronie kogos kto zna sie na prawie pracy???

Paula_29 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teraz jest schorowana i trochę się zmieniła. może dlatego. Wcześniej nie zauważyłam by patrzyła przez okno co się dzieje i kto tam jest. A teraz jest w drugim pokoju i ogląda tv i na cały regulator ma telewizor ehh :/

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tu tak cicho??????????

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry !!

Paula29 Kochana biedna Ty <tulę> :* dobze, ze z malutką dobrze wszystko uf uf bo sie człowiek naczytal tyle ze zaraz zawał serca , myszko sie nacierpisz noo biedna ale dobrze, ze sie nie połamałas bo to dopiero by była tragedia :/ odpoczywaj, daj znac jak po wizycie i zdrowiej szybciutko <3

Paula ehh kurde ale sie posypało... ale jak to mówią nie ma tego złego a nóz widelec cos sie wydarzy pozytywnego ! :D bede trzymac kciuki !! :)

Olgus ehh kurwa co za zjebani ludzie w tym macu dzizesss kochanie zycze Ci z całego serducha zebys znalazła spokojną prace i w pizdu jebła tym makiem bo sie wykonczysz nerowow i psychicznie <3

wiola najlepiej lekarzx Ci powie jak wyniki bo tu to kazda z nas moze gdybac albo na włąsnym przykładzie powiedziec a wiadomo kazdy organizm inny :)

Daria miałas lezec!!!! <klaps w dupke> :P

jak kogos ominełam to wielkie SORRY <3

a ja nie dazwno wróciłam z targu oczywiscie z reklamówką ciuszków hahahahah :D

Paula_29, Malenq lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    09c855b89d856198gen.jpg

bcaf7e76265189e4gen.jpg

92a4516f0a24bc5agen.jpg

38805c592e8ac0eagen.jpg

Paula_29, Paula55, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super Kochanaaaaaaa!!!!!!!!!
    ja tez bym juc chetnie kupowała ale jeszcze za wczesnie!! :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:

U mnie trochę złych wieści
    w czwartek wychodzac z wanny poslizgnelam sie i upadlam z hukiem. nie czulam w ogole rak ani malej, myslalam ze umre ze strachu.
    O rety kochana tule mocno

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    super Kochanaaaaaaa!!!!!!!!!
    ja tez bym juc chetnie kupowała ale jeszcze za wczesnie!! :)
    Oj ja też bym już chciała, ale dla mnie to na pewno za wcześnie ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestesmy spowrotem :) bylismy ogladac ten dom ale chyba dobrze ze nie byl interesujacy ;) bo tak to by bylo szkoda :)
    Ogrod ladny ale dom zaniedbany, brudny i malutkie sypialnie :) i za ta cene mozna kupic cos duzo lepszego :) wiec jestem pocieszona.

Ewela jestes prze gigantka z tymi zakupami :) haha :)

Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz są podobno fajne promocje w Smyku, jak tylko będę na siłach by wyjść to zaraz pójdę zobaczyć, mimo że już w sumie wszystko mam. I powiem Wam że na szczęście, także dziewczyny lepiej kupić wcześniej, bo jakbym miała teraz robić zakupy to by był problem

Anastazjaaa, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my jeszcze nie kupujemy ale mysle o tym zeby zaczac pomalutku! ale to moze od 10-12 tyg! :)
    juz mam upatrzone mega paki na allegro! ok 50 ubranek :D heheheh wiec kupie za jednym zamachem cały asortyment a znajac mnie to jak zobacze w sklepie cosik ciekawego to i tak dokupie choc nie wiem czy jest sens bo minie 3 mce i bede wystawiac ciuchy na allegro :D hehehe

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kosmetyki dla niemowląt jakiej firmy kupujecie, ja przy młodym miałam Nivea i byłam zadowolona wiec teraz tez postawie na Nivea

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam trochę Ziajki i Babydream z Rosmanna i jeszcze na wszelki wypadek oilatum jakby było trzeba coś do alergicznej skóry. Będę testować i sprawdzać jaka różnica, potem już kupię wszystko z jednej serii

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 14:15

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie wiem :( nie mam doswiadczenie ale myslałam o tym co Paula napisała :D
    zobaczymy...jeszcze chwilke i bede sie bardziej na tym koncentrować :D

Paula_29, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczelam kupowac wszystko jakos kolo 20 tyg jak tylko poznalismy plec. Co prawda ciuszki dostalam zaraz na samym poczatku ale mielismy fuksa ze sie pokrylo to ze bedzie chlopiec :) tez juz mam troszke rzeczy i wole byc wczesniej przygotowana bo roznie moze byc :) a ja jestem taka ze wole zeby lezalo niz pozniej mial ktos za mnie wybierac :P

Ja z kosmetykow kupilam plyn do mycia z babydream i kremik, z hippa mam oliwke i mleczko do ciala (posmarowalam sie nim i mega fajny), tak jak Paula w razie "w" kupilam oliatum duza butle (jak nie ma malego to na siebie zuzyje).
    Mam ogrom probek kosmetykow ktore dostalam w pl i w uk. Wiec pewnie bede probowac i dopiero zdecydujemy co jest ok :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rejestrowalas się gdzieś aby dostać te próbki?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1473 1474 1475 1476 1477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ