Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry kochane
Ja dopeiro zawitalam dzis wczoraj nie mialam suly od 7-20 na egzmainach.. a dzis od 7-18 dopeiro teraz sobe siadlam na luzie
a tu sie pochwale co dostalam od moich uczniow w podziekowaniu za opieke nad ich grupa sami robili na zajeciach
Malenq, Anastazjaaa, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nie powiem zobili mi niespodianke nie wiedzialam nawet ze takie cuda mozna z bibuly zrobic
Paua-29 bidulko... mam nadzjeze jakos sie wszytsko ulozy odpoczywaj i daj znac jak po wizycie
Wiola - wyslij dane OLdze CZarnuli ona jest adminem gupy na FB wiec wyssle ci zaposzeniePaula_29 lubi tę wiadomość
-
oki kochane zmyakm sie polozyc bo padnieta jestem a pozatym moja kicia szanowna daje mi znac ze cas spac
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczynki...
u mnie straszne samopoczucie muli mnie od nocy, juz w nocy zaczynam miec mdlości, przez co sie budze a potem zasnać nie moge
Mój R strasznie chory, wczoraj miał 40 stopni gorączki, dosłownie sie gotował, jak wrociłam z pracy to lezał w łózku i nie kontaktował! zaaplikowałam mu leki i goraczka troche spadła ale strasznie sie upocił, zmieniał posciel, koszulke itd..wygladał jakby wyszedł spad prysznica bez wytarcia Bidulek!!!
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:rudasku przykro mi:( dużżooooo zdrówka dla chłopczyny....ojj ja w tamtym toku u mojego A. miałam taką samą akcję......
a co do mulenia to również współczuję, ja wczorajszy dzień nad toaletą....bleeee
ja na szczescie nie wymiotuje ale nie duzo brakuje....dziś myslałam ze umywalka bedzie pełna, tak mnie pociagneło podczas mycia zębów
ale muli straszliwie........ehhhhhhhhhhh
-
Eweloka84 wrote:bry! my dopiero z łózka wylazłyśmy i sniadanko jemy i neta mi oddali
Wypoczywajcie ile wlezie, nie dlugonie będzie na to czasu
Och dziewczyny jak ja wam bardzo pozytywnie zazdroszczę.... Jak ja juz bym chciała narzekać na te wszystkie dolegliwościEweloka84 lubi tę wiadomość
-
No ja jeszcze nie wymiotuje ale mdłości są straszne :)Chyba sobie lodówke przy łożu postawie, bo jak tylko robie sie głodna to pojawiają sie mdłości....przepijam to wodą niemoralną ale to tylko chwilowa ulga! ehhhhhhhhhh