Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynko kochane wy moje jestem w koncu
Na poczatku... Rudasku sloneczko gratuluje!!! Bosz... Az mam lzy w oczach bo sama niedawno marzylam o takim widoku!!! Caluje was oboje :*
Anastazja kochana doskonale cie rozumiem bo mam podobny charakter.... Tez bylam przyzwyczajona ze jak cos zaplanowalam to mialo byc juz, tu i teraz... Niestety czekalismy pol roku na Tiagusia... Oplacalo sie uwiez mi!
Za Anusie oczywiscie trzymam caly czas kciukasy i za jakis czas dolaczy do grona mamus
Paulinko daj prosze znac po wizycie bo my tu wszystkie z toba jestesmy myslami zapewne. Oby bylo wszystko dobrze niezaleznie od rodzaju porodu. To jak rodzimy nie czyni nas lepszymi czy gorszymi mamami
Ewela ty to same prezenty zgarniasz ostaynio haha ja za to znow dostalam znizki na zakupy dla mnie i dziecka przyslali mi poczta
A my z samego rana pojechalismy na zakupy... Kawalek od nas bo do polskich sklepow zeszlo nas troche bo bylsmy u kolezanki w sklepie to wiadomo gadka szmatka... potem szybko obiad.. Robilismy dzis tortille.... Mmm kocham
Potem wisielismy na telefońie z naszym doradca kredytowym, wypelnialismy paliery i ......
Mamy wstepna decyzje pozytywna bardzo pomoglo to zaswiadczenie z pracy T teraz koles wysyla wniosek o dofinansowanie i czekamy 3-4 tyg.... Chyba urodze z tych nerwow masakraAnia_84, Eweloka84, Malenq, Anastazjaaa, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Ewelinka wez mi nie mow jestem tak glodna ze szok ;/ a wportfelu mam 5 zl ;/
pizdy z projektu jeszcze mi nie przeslalay kasy podobno idzie ( od piatku) dzis ich opierdolilam bo w chuja leca ;/
ze szkoly to samo ;/Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia ale my zqakupy spozywcze robilismy tylko
Dla malego w sob cos chce upolowac na tym baby market aaaa i wyczailam ze w lipcu jest tez w naszym miescie sasasa
Jak mi sie obiad ulozy to ide po gofra
Wiolus u nas tyle samo w miescie sie czeka na wyniki... Ja na wyniki tarczycowe (oprocz tsh i ft4) czekalam 2 tyg... Bo tez wysylaja gdzies.wioleta4444, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
ja tak z innej beczki! Pamietacie jak Wam pisałam o tej lasce co zamieszkuje moje byłe mieszkanie- ta co liczników do dzis nie przepisała! no to ciag dalszy komedii! Dzis dzwoni Pan z gazowni ze odcinaja jutro liczniki bo nie zaplacone jest od lutego no i liczniki nie sa przepisane, wypisałam jej wszystkie dokuemnty to laska przez 3 tyg nie potrafila tam pjsc i to przepisać! co lepsze w Tauronie zadłuzenie na 108 zł, włascicielce za czerwiec nie zapłaciła i napisała jej smsm ze opuszcza mieszkanie i ze odda klucze w piatek lub w poniedziałek, mysle ze laska zwiała i juz jej nie zobaczymy a napisze tylko sms ze klucze u sasiadów albo w skrzynce! ja pierdole...no i zeby bylo smiesznie to poki ci umuwilismy sie z ta włascicielka ze płacimy po pól czyli po 170 zł i ja skladam wymowienie umowy no ale nie moge tego przezyć1 kurwa płace 200zł za jakas pojebana laske, oszustke i złodziejkeeeeee?????????? kurwa mac...jestem taka zła ze szok...jeszcze teraz mi wydatków brakuje! nosz jasny huj!!!!
-
no to i tak ze daje...a ta nie zapłaciła włascicielce, nam wciskała m-c temu ze popłacone, miala załatwic przepisanie liczników, nagle dostaje telefonu ze nie zapłacone na duza sume i do włascicielki wyslala sms ze mieszkanie juz puste, klucze odda na dniach!! a pewnie wrzuci do skrzynki albo cos...bo podobno juz z niejednego mieszkania uciekała i ludzie ja scigaja! wiesz co...dla mnie to jest jakies nie do uwierzenia...ze tacy ludzie chodza po swiecie!
-
Rudasku ja i tak ci sie dziwie ze po tej calej akcji ńie wzielas jej za wlosy i ńie zaprowadzilas zeby przepusac umowe....
Za 200 zl masz kochana jakas porzadna rzecz dla maluszka a tak musisz dac te pieniadze jakiejs obcej babie tak naprawde... Szkoda ze tak wyszlo.
Ja sie kimnelam troszke i wlasnie zjadlam paczka od razu lepiej. Ale jeszcze cos bym zjadla
-
Dziewczyny ja po wizycie, w sumie niewiele się dowiedziałam i niewiele się rozjaśniło
Gin powiedziała że w tej chwili nie chciałaby przerywać ciąży bo wprawdzie niby dziecko już bezpieczne ale lepiej dotrwać do tego 38 tyg, no chyba że mój stan by się pogorszył
Zrobiła KTG, skurcze na poziomie 40%, szyjka jeszcze ma ponad 2 cm, więc powiedziała, że nie podejrzewa by mała w najbliższym czasie pchała się na świat, wiec mamy czas by jeszcze poczekać. Między 2 a 4 mam się zgłosić na KTG i jeśli nie byłoby poprawy po skierowanie na CC
Jeśli poprawa będzie to wizyta 9 lipca i czekamy na poród naturalny
Rudasku gratuluje maleństwa, sama pamiętam jak u mnie taka kropka była, to jak się cieszyliśmy
Wiola nie znam się na PCOS ale może rzeczywiście trzeba zwiększyć CLO i w końcu coś ruszyMalenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość