Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie Olga
ja pierdole Pani prezes byla dzis wszkole takie maila dzis dostalam
Uzyskałyśmy informację,
że
wynagrodzenia dla firm poszły 3-07-2014. Niektórzy z państwa (firmy)
otrzymali wynagrodzenia za luty i marzec, niektórzy tylko za luty.
Wynagrodzenia dla pozostałych pracowników (umowy zlecenie) niestety
zostaną wypłacone po następnej dotacji czyli po 27-07-2014 r. Taką
informację uzyskałam. Jest to związane z obniżeniem dotacji oraz, jak
uważa Pani Prezes, ze zbyt wysokimi stawkami za godzinę w stosunku do
wysokości dotacji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie znam Olga takiej strony ale tabela kalorii.pl wyliczy ci wszystko ja wpiszesz produkt i wage:)
Ja jakis czas temu czytałam pamietnik Ikusi. Troche w zyciu przeszla. to bardzo mloda dziewczyna więc moze nie poradzila sobie zupelnie z tym co ja spotkalo. nie nam oceniac. Skad w ogole pewnosc ze skopiowala zdjecie??
Krzywdy nikomu tym nie zrobila a moze to taka reakcja na stres i koszmar jaki przeszla.
No nic nie znam nie oceniam:) ale zycze jej wszystkiego dobrego oby poradzila sobie jakos sama ze soba.
A ja mam lody w lodowce ale mam umowe i nie moge jesc... nie powiem Wam jaką bo sie bedziecie smialy ze mnie pewnie:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Tylko sie nie smiejscie:)
Umowilam sie z Panem Bogiem ze ja do 12 tygodnia nie zjem nic slodkiego (co uwierzcie w moim przypadku graniczy z cudem) a On sprawi że fasolka bedzie rosła zdrowo.
Moze ja tez mam żle na bani ale jakos tak sobie mysle ze moze pomoze na pewno nie zaszkodzi:)Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:nie znam Olga takiej strony ale tabela kalorii.pl wyliczy ci wszystko ja wpiszesz produkt i wage:)
Ja jakis czas temu czytałam pamietnik Ikusi. Troche w zyciu przeszla. to bardzo mloda dziewczyna więc moze nie poradzila sobie zupelnie z tym co ja spotkalo. nie nam oceniac. Skad w ogole pewnosc ze skopiowala zdjecie??
Krzywdy nikomu tym nie zrobila a moze to taka reakcja na stres i koszmar jaki przeszla.
No nic nie znam nie oceniam:) ale zycze jej wszystkiego dobrego oby poradzila sobie jakos sama ze soba.
A ja mam lody w lodowce ale mam umowe i nie moge jesc... nie powiem Wam jaką bo sie bedziecie smialy ze mnie pewnie:)
Widziałam te zdjęcia i nie musiałam długo szukać w grafice na googlach żeby znalejść identyczne... I nie wierzyła bym tak we wszystko co tam napisała...
-
To dobrze bo juz myslalam ze ze mną cos nie tak:)
jak bylam mala takie umowy sie sprawdzaly wierze ze i tym razem sie uda:)
CLOnowka to juz nic nie wiem. Skoro prawdy nie pisala udawala to najlepiej nie zawracac sobie nia glowy:)CLOnówka22, Eweloka84 lubią tę wiadomość