Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
OLga to czas obciac mu jajka ;/
bo bedzie wam coraz czesciej znaczyl ;/
nasz Kajtus tez szostanie eunuchem jak z tego wyjdzie to dostanie druga narkoze i bach obudzi sie bez jaj ;P
Hej PaulaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Ale dzis pranie ladnie schnie na balkonie:)
Paulus a Ty gdzie?? jak sie czujesz pisalas ze cos slabo dzis?? juz lepiej??
Jestem jestem sorry ale kimnelam sie chwile
Ojj dajcie spokoj... Z tym oddychaniem to mialam jazdy dzis.. Ale juz troche lepiej. W zasadzie staram sie nie siedziec tylko polegiwac na boku zeby brzuchola nie gniesc
Ale dziekuje za pamiec :*czekaja lubi tę wiadomość
-
ja to mam w nocy problem bo mi duszno aa i dzis w dzien musiałam sie kimnac ( Paula ) normalnie jak moj mezu wraca 2 po 2 do domu potych nadgodzinach to ja sie rozbudze i do 4 nie spie a pozniej na czuja do 8 i wstaje i dzis padlam hahaha
Paula55 lubi tę wiadomość
-
kurde dziecwzyny ale mi popsula pizda humor ;/ bo wiem ze skoro traz zlecenia wyplaci 27 lipca to nam firmom pewnie nie wiem pmoze w sierpniu albo wrzesniu wyplacic..no nic tym razem nie czekam w pon idzie I wezwanie do zaplaty za marzec ;/ daje im wtedy tydzien .. nie ureguluja drugie z+odsteki i znowu tydz nie ureguluja i heja 3 przesadowe ;/
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
no kurwicy mozna dostac z takimi..a zus i US to odrazu sie dopierprza ;/
Paula nie odechce mu sie .. tego jestem akurat pewna juz dwa razy byl pochalny raz wpadl tez pod samochod i co dalej wychodzi ;/ -
Masakra z ta kasa.
Ma ma teraz firme. wystawia faktury na platnosci czeka ponad miesiac a podatek trzeba zaplacic nawet jesli pieniedzy za wystawione faktury trzeba zaplacic. A tu jeszcze materialy kupic rachunki oplacic...
No nie moge narzekac bo jest lepiej niz pracowala na etacie ale chodzi o logige. musi placic cos za co jeszcze pieniedzy nie ma i w najblizszych dniach nie dostanie.
trzymam kciuki zeby z tymi pieniedzmi sie w koncu jakos udalo:) -
Wlasnie to jest makabra w pl. Nikt niczego nie kontroluje... Kazdy robi co chce, placi kiedy chce...
Tu to jest nie do pomyslenia zeby ktos sie z wyplata spoznil... Ru wszystko jest na godzine.
Ehh ja nawet nie chce sie juz stresowac bo chce kiedys do tego kraju wrocic...
Aniu to moze trzeba o kastracji pomyslec... Szkoda psa.. Ale co zrobic jak sie nie da upilnowac
-
ide w poniedzialek zapytac sie o ten krus..jak cos przejde zeby koszta zmniejszyc poki co ;/bo jaktak dalej pojdzie to zamkne fime ;/
-
ehh wiem Olu..tylko zal mi..bo jak dalej tak pojdzie to sakd wytzrsniemy 1500 tys na biopsje ?? jaktu trzeba liczyc wszytsko wegiel trzeba kupic..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny