Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq supejrowo nasz tez ni byl skory do wspolpracy na pierwszym usg
Noo jeszcze troche mi zostalo kochane... Daria jest wczesniej odemnie hehe
Ja sie jeszcże pomecze
Choc nie ukrywam ze dziwnie ie czuje jak sobie mysle ze przy dobrych wiatrach 10 tyg tylkoEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq ja tez sobie nie wyobrazam jak bym miala nie miec neta i kontaktu z wami
Juz mysle zeby na czas pobytu w szpitalu zakupic internet mobilny serio!!!
A tymczasem ide sie wykapac przed nastepnym meczem i wracam o ile ktos bedzie jeszczeEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq a dziekuje malutka ma sie dobrze rosnie jak na drożdzach wzy juz 756 gram wiec dobrze zywiona
włąsnie próbuje ją nagrac jak wariuje bo sie nagle dziecku przypomniało ale co wezme tel do reki to cwaniara przestaje hahahaMalenq lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Malenq ja tez sobie nie wyobrazam jak bym miala nie miec neta i kontaktu z wami
Juz mysle zeby na czas pobytu w szpitalu zakupic internet mobilny serio!!!
A tymczasem ide sie wykapac przed nastepnym meczem i wracam o ile ktos bedzie jeszcze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochane
my juz po wet ..nistety zaczelo odpadac.. okropnie to wyglada..dostalismy taka sepcjalna masc i mamym nia smarowac to wszetko raz dziennie wet powiedziala ze najgorszy bedzie ten tydziena pozniej to juz z gorki bo bedzie sie zasklepiac ale to kilka tygodni mur beton ;/Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Biedak ale z checi a nakopalabym mu do dupska ;/
uparty jest jak osiol ;/
do usuwania martwej skory musily dwie osoby go trzymac ;/
moj M jak zobazyl miesnie to odrazu siadl i tylko zmeinial kolory
jak toprzejde to i porob tez -
nick nieaktualny
-
dziekuej mamnadziejeze psiak dojdzie szybko do siebei bo czeka go pozniej next operacja tym razem na dole jajca out
-
Jestem!!!
Alez sie odpicowalam haha
Teraz leze, pachne i ogladam mecz. Wlasnie thiago szczelil gola dla Brazylii alez moj sie cieszyl i mowi do brzuszka:
Tiagus za kilka lat ty bedziesz takie gole strzelal
Aniu biedny ten twoj psiak. Ale dobrze ze sie wszystko zagoi lobuz jeden sie nacierpi..Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość