Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula dawaj sama chetnie poczytam
A czemu mi sie szyjka nie skrocila to nie wiem. Nie sadze ze to przez to ze nie cwiczylam miesni kegla.
Wiem ze takie cwiczenia sa dobre bo jest latwiejszy porod i potem nie ma problemu z nietrzymaniem moczu - ja niestety mam ten dyskomfort i czasami wystarczy ze kichne a juz popuszam... -
dzien doberek
milego weekendu )
piesek oporzadzaony jeszcze jak maz wroci z prcy trzeba mu zapodac mascPaula55 lubi tę wiadomość
-
Dobry
Olgus wlasnie dobrze ze przypomnialas o tych cwieczniach ale ja to mam slomiany zapal troche pocwicze a potem zapominam
A czytalam tez ze bardzo wazne jest tez cwieczenie tych miesni PO porodzie... Bo wtedy wszystkie miesnie sie schodza...
Wiec czeka nas kupa roboty brzuch, pipka hahaha.
A artykol troszke wyjasnia i obrazuje dlaczego kobiety w Pl maja problem... Nie mowie oczywiscie o przypadkach kiedy z jakis wzgledow medycznych czy innych sa problemy... Bo to wiadomo.
Mysle ze jest wiarygodny bo nie jest sponsorowany
http://www.rodzicpoludzku.pl/Wiedza-o-porodzie/Inni-refunduja-laktatory-Polska-%E2%80%93-mieszanki.html
Ja wogole zaczelam powaznie zastanawiac sie nad porodem w wodzie... Same plusy. Bede musiala z polozna pogadac
-
nick nieaktualny
-
Jestem dziewczynki
Po zakupach jestem zadowolona ale niestety nie kupilismy najwazniejszego-lozeczka.
No trudno bedziemy polowac gdzies indziej.
Bylo tyle rzeczy i tyle ludzi ze mozna bylo szalu z oczoplonsem dostac haha,
Powiem wam ze jak bym wczesniej wiedziala o takich marketach to pewnie czesc rzeczy bym kupila jes cze taniej
Choc 23 sierpnia ten market jest i u nas w miescie wiec moge nie wytrzymac i jeszcze poszalec. Tymczasem prEsylam wam fotorelacje z zakupow
Nowka sztuka za £2.
Nowka za £3.5 zimowka na 3-6 mies
Tygrysek plus kocyk (kocyk ze sklepu)
Bluziak za £1
Wanienka z fisher price
Ta sama firma mata do zabawy
Anastazjaaa, Ania_84, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość