X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Paula niestety tacy są niektórzy faceci :/ mój by w takiej sytuacji powiedział , że potrzebuje tez się oderwać myślami od tego, zrelaksować itp :/

A to to robot kur** jestes? Ze nie musisz? To na twojej glowie jest dom, dziecko i praca... Jeny ale nerwa dostalam...

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauluś nie nerffój się :D

My mamy w spólne konto, mamy zrobiony plan wydatków na każy miesiąc z wyprzedzeniem. Ale co ja mam mojemu powiedzieć jak on sobie je kupuje nie ze wspólnego budżetu tylko z tych groszaków co mu wpadną z napiwków?

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga nic nie poradzisz jesli sie nie dogadacie :P
    Ehh chyba pojde na kolanach do Czestochowy za tego mojego chlopa :P
    Oby mu tylko na starosc ńie odbilo hahhahaha :)

A tak powazńie... Mozna sie jedynie dogadac. Przedstawic chlopu jak krowie na granicy co i jak i liczyc ze skuma...
    A u was kto robi zakupy, placi rachunki itp??

Czarnula87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy jedno konto i nasze wypłaty na nie wpływają. I z tego co mamy co miesiąc robimy opłaty, zakupy itp. Głównie ja tego pilnuję, bo robię przelewy itp. A czemu pytasz?

• Sana Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobnie, w zasadzie dużo gorzej, miałam z moim ojcem, a raczej moja mama. Z każdego grosza ją rozliczał, jak zostało za mało do życia to obwiniał ją, że szasta kasą, chociaż nic sobie nie kupowała, nas nigdzie nie zabierał na weekend, za to on ze znajomymi prawie ciągle gdzieś wybywał.

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam nakarmic kajtusia i dac mu antybiotyki :)
    juz zaczal szczekac :) wiec chyba mu sie serio poprawia ;)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest tak ze z racji tego ze ja mam konto firmowe to mamy osobne konta.. maz oplaca rachunki za prad gaz, tel, wode
    ja place rachunki za firme ii TV oraz internet
    nie powiem maz zjak nie mamkasy to odrazu mi daje jak jemu cos zostaje i vice versa..u nas pop orstu nie ma z czego oszczedzic.. co miesiac.. p w tym miesiacu mamy ac+oc , ten wyjjazd.. nawet myslalam zeby zrezygnowac ale mical sie upar ze musimy jeha bo po pierwsze mmy prawo odpoczac...a po drugie inwestujemy dzieki emu w rozwoj firmy ..
    wiecie nie normalna jestem ciagle obserwuje kajtka.. cz czasem nie zachowuje sie inaczej ..ehh niech i on juz wyzdrowieje bo ja fisia dostane ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam Olga bo moze przez jakis czas to maz powinien sie tym zajac... Zeby wiedzial ile trzeba miec na glowie i jak sie nakombinowac zeby na wszystko bylo...
    Powiem wam ze ja sie tak sama zlapalam niedawno. Dzwonil do nas ten nasz agent od kredytu i do wniosku byly potrzebne mu info o tym ile za co placimy. Pytal o wszystko... Rachunki za gaz, swiatlo, mieszkanie, ubezpieczeńia, ile na paliwo idzie, na jedzenie, na przyjemńosci, na ciuchy.. I ja co chwile strzelalam bo ńie wiem :P
    Moj T sie rachunkami zajmuje a ja bylam zielona... Dopiero potem do mnie dotarlo ze ja naprawde mam niewele na glowie...
    Wiec moze to dobry pomysl zeby sprobowac :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu na pewno wyzdrowieje, a wyjazd wam sie przyda, przede wszystkim TOBIE :]

A ja zrobię sobie w następnym tygodniu wycieczkę do naszej Anetki :D i pozbawimy Dantego jajuszek ;)

Ania_84, santoocha lubią tę wiadomość

• ewelina90 Koleżanka

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jest tu jakas dziewczyna z uk która stara się o dzidziusia??

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga serio udajesz się do Anetki? Pozdrow ja serdecznie :-)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jak ja tak swiruje przy chorym psie to ja nie wiem jak sie bede zachowywać jak mi dziecko zachoruje :-D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba pojedziemy :D chcę sobie zrobić wycieczkę poza miasto :D więc połączymy przyjemne z pożytecznym :D a przy okazji kawkę sobie wypijemy :D

niby ok 35 km w jedną stronę, ale sądzę że będzie warto :D

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tylko zapytaj sie jak dante pozniej moze znosić podróż czy nie trzeba odczekać bo moja wymiotowals

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz pytałąm i wszystko mi dokładnie wytlumaczyła :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu napisałam ci na fb wiadomośc ;)

• Sana Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam zgagę, kurczeee... w ogóle ten dzień do kitu, miałyśmy z mamą stłuczkę, trzeba będzie troszkę włożyć w naprawę auta.

Dostałam moje ulubione niemieckie wino, ale nie tknę nawet, no bo jak...

Mam nadzieję że Wam dzień minął lepiej :)

Ania niech piesek szybko stanie na łapki <3

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki co słychać

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    No chyba pojedziemy :D chcę sobie zrobić wycieczkę poza miasto :D więc połączymy przyjemne z pożytecznym :D a przy okazji kawkę sobie wypijemy :D

niby ok 35 km w jedną stronę, ale sądzę że będzie warto :D

Wycieczkę poza miasto?? A u mnie to co przepraszam- WIEŚ? ;D
    Toć ba, że będzie warto! O matko, muszę posprzątać w lecznicy, okna umyć, aaaaaaaa! ;)

My dziś mamy cichy dzień, wczoraj T. mnie wkurzył i nie odzywam się do niego. Zaczął mi wytykać, że wydaję pieniądze na niepotrzebne rzeczy (monitor oddechu dla dziecka, łóżeczko turystyczne na wyjazdy itp.). Zapytałam go co by mi powiedział, gdyby nasze dziecko zmarło we śnie? Zamilkł.
    No żesz kurna, nie wydaję na jakieś ekskluzywne rzeczy, monitor kupiłam używany za niecałe 100zł. Łóżeczko też znalazłam za 100zł. Ciuszki też kupuję okazyjnie. Nic się nie angażuje w kompletowanie wyprawki, tylko potrafi skrytykować. A sam wydaje kasę na fajki- i pyta później czy nas stać, żeby tak co i rusz kupować coś dla dziecka! No wkurwił mnie niesamowicie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetko chodzilo mi z tym wyjazdem za miasto ze dalsza wycieczka a nie gdzies bliziutko :)

Nie dziwie sie ze sie wkurzylas. Tez bym sie wsciekla. Co to w ogole sie ostatnio z tymi chlopami dzieje?!

Nie pucuj tak lecznicy, obiecuje ze nie bede sie rozgladac ;)

‹‹ 1524 1525 1526 1527 1528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ