Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Nas dzis od rana w zasadzie ńie bylo rano zadzwonili znajomi i pojechalismy nad morze
Ale bylo super. Moj misiek to sie tak zjaral ze wyglada jak totalny burak!!! Hahaha.
Wogole sie nie czulo slonca bo wietrzyk wial a tu prosze
Mi tylko dekold przyjaralo
Alez jestem wymeczona
Anetka ja tez kupilam monitor oddechu. Ale moj to rozumie i sam mnie pogańial zeby juz kupic.
W zasadzie ja i tak kupuje to co uwazam a on tylko akceptuje
-
Hej dziewczyny
Anastazja Ranigast możesz brać w ciąży, mi gin pozwoliła, tym bardziej że zgagę mam non stop i to taką, że aż mi się cofają kwasy do gardła(przepraszam za opis)
Paula jaki kupiłaś monitor oddechu?
A my dziś z mężem pojechaliśmy do kościoła do Tyńca, ale nawet całej mszy nie wytrzymałam, nie dość, że temperatury zabójcze to jeszcze ciężko już strasznie. Chciałabym już rodzić, nawet z tym bólem bo dłużej chyba nie dam rady
W dzień się poprawia, ale noce są koszmarne, zasypiam dopiero nad ranem tak wszystko boli
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Paula kochana twój maluszek juz jest donoszony wiec życzę Ci szybkiego porodu
-
Ja mojego tiago urodziłam 9 stycznia.
Termin miałam raz na 29 grudnia a raz na 2 stycznia, bardzo chciałam urodzić w styczniu a nie w grudniu.
Po północy w sylwestra mowie do brzucha, no synu teraz możesz już wychodzić
Te 9 dni ciągnęło się w nieskończoność.... Wszystko było już gotowe, tylko dzidzi sienie spieszylo,dostawałam szału....
A do tego dodać ból jaki ty muszisz przechodzić... Och kochana nie dzieie ci cie ze się niecierpliwisz.
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Dziewczyny śpię dziś cały dzień i strasznie mi niedobrze, wiem ze to nie oznaki na ciążę, bo za wcześnie na to, może jakieś strucie żołądkowe... Czy mogę wypić ranigast albo krople żołądkowe? Czyniezaszkodza w razie ewentualnej ciąży?
-
tak mi ten III trymestr zleciał szybko, aż do 37 tyg
A przenoszenia też się boję, bo to już jakaś masakra
Anastazjaa nie mogę sobie wyobrazić czekać do terminu a potem jeszcze kilka dni po...
Olga już nawet nie myślę o bólu porodowym, hehe, byle by już mieć za sobąAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:tak mi ten III trymestr zleciał szybko, aż do 37 tyg
A przenoszenia też się boję, bo to już jakaś masakra
Anastazjaa nie mogę sobie wyobrazić czekać do terminu a potem jeszcze kilka dni po...
Olga już nawet nie myślę o bólu porodowym, hehe, byle by już mieć za sobąPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula ja sie w koncu zdecydowalam na angelcare AC1100.
To jest monitor plus niania z kamera na podczerwien. Czekam tylko na dostawe.
Zamowilam ten bo zńowu przekopalam jakies fora i troche zasugerowalam sie pozytywnymi opiniami.
Jest to znana firma wiec jak cos nie bedzie problemu ze sprzedaza, moge dokupic potem pojedyncze elementy (np druga plytke jak dziecko bedzie wieksze), podstawke itp...
Powiem wam ze mi ta ciaza mega szybko mija... Juz 31 tydz a dopiero co test robilam...Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Aszka
Paula ja akurat bez niani kupuje, też jeszcze myślę, ale chyba zostanę przy tym pieluszkowym, tym bardziej, że jak mała będzie w nocy gdzie indziej a w dzień gdzie indziej to nie będę musiała tego przekładać, mam tylko nadzieję że się nie zawiodę -
No u mnie wlasnie zawazylo to ze do pieluszkowego nie mialam niani i musiala bym kupowac wszystko osobno.
A planujac kupno domu juz muslalam o tej niani pomyslec.
Poza tym ten pieluszkowy musiala bym z pl sprowadzac a powiem ci ze tu w uk udalo nam sie ten angelcare kupic taniej niz w pl co mnie zszokowalo
Oby nam sie te monitory sprawdzily ale nie koniecznie przydaly hehe
Ale ci zazdroszcze ze ty juz "na dniach" jestes:)Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Witam sie pozno bo pozno ale chrzciny nas pochłoneły
a to mistrzostwa fotografowania mojego mezusia
aszka, Anastazjaaa, Ruda27, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Hej Daria i jak zadowolona z bryki w domu? Ja sie doczekac nie moge
To wodze ze smigach na pellnych obrotach
My weekend tez mielismy w ruchu. Wczoraj nad morzem bylismy i troszke nas przyjaralo
Aniu w tym budynku byly chrzciny???? I gotowal wam ten kucharz na chrzcinach??? Wow!!
Ja musże dzis jechac do przychodni umowic sie na szczepienie na czwartek i mojego wygnac do ogolnego bo wyobrazcie sobie ze nie dostal skierowania ze szpitala na kontrole tych nerek???
-
nick nieaktualnyPaula tak jestem zadowlona z wozka juz sie doczekac nie moge az z synkiem na spacer pojdziemy
To mieliscie udany weekend fajnie nad morzem posiedziec mmm
Pochwale sie ostatnimi zakupami z mezem
Paula to niech idzie na kontrole, ale dobrze ze nic go nie boli i sie nie dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 09:45
Paula55, aszka, Eweloka84, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ale fajne rampersy i sowy oczywiscie
Kurde my rampersow pewnie nie ubierzemy we wrzesniu...chyba ze w domku
Widzialam ten wozek twoj kilka razy na zywo mega nowoczesny i powiem ci ze ja mam wrazenie ze on taki malusi jest
Jak dla laleczki ale nie da sie ukryc ze zwrotny i lekki!!
Mysle ze na wycieczki na miasto jak znalazl
I dzieki tym gabarytom idealny na zakupy w galerii
Powiem ci ze wlasnie to nie za dobrze ze go nie boli bo to znaczy ze kamien siedzi dalej gdzies.. I jak nie teaz to potem sie odezwie. Ale pojdzie i poprosi o kontrole wiec zobaczymy czy beda rozbijac czy sie wstrzymaja jeszcze..