Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula no wlasnie chcialam taka bluze w calosci, taki kombinezonik udalo sie znalezc ale to na rozm 68 wiec akurat na wrzesien-pazdziernik mysle
Wozek styknie napewno do 2-2,5 roku zycia, pozniej i tak planuje kupic parasolke
A to nie wiedzialam Paula jak to z tymi kamieniami jest to oby mial szybko ta kontrole.. -
No ja ostatnio tez kupowalam wieksze ciuszki. Jest cala fotorelacja kilka str wczesniej z zakupow
Kurde czekam na ta nianie i mam nadzieje ze dzis przyjdzie, choc czas maja do jutra..
No tez mam nadzieje ze kontrole szybko mu ustala bo nie ma zartow z tymi kamieniami a ja w czw polozna, szczepienie wiec on tez od razu pojdzie do swojego lekarza.
-
nick nieaktualny
-
Hehe powiem ci ze tez sie ciesze takie ciuszki i za jakie smieszne pieniadze
Myslalam zeby kuoic stojak do wanienki ale troche sie z tym wstrzymam. W sumie w kazdej chwili mozna dokupic.
Kurde nie wiem czy do T nie przyszedl list ze szpitala hahaha. Nie otwieralam ale tak mi sie wydaje po po papierze w srodku poznaje
-
nick nieaktualnyPaula ja mam stojak, to duze ulatwienie. Jak polozysz na czyms nizej to moze Cie kregoslup bolec schylajac sie..
No to widzisz akurat myslalas o tej kontroli dla T a tu list
Ja wcinam arbuza, u nas upaly straszne, ale w mieszkaniu daje rade naraziePaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc Dziewczynki...podczytuje Was ale nie mam nawet siły pisać! ogolnie jestem non stop tak zmeczona ze szok
no i dzis rano pojawiły sie jak ja to mówie pociagniecia ale bez wymiotów! natomiast trzyma mnie do tej pory, nie wiem jak przetrwam dzien..w dodatku jest 30 stopni! ledwo zyjeeeeeeee
czuje sie taka zmeczona jakbym tydzien nie spałata i ziemniaki zbierała na upale hihihi masakra! -
Wiem Daria ze to ulatwienie z tym stojakiem ale kurde balans nie mam gdzie tych "gratow" wszystkich juz trzymac haha
Oszalec mozna a nie mam jeszcze wozka ani lozeczka
Aniu to musiala byc dobra i preza jak w takim lokalu robili
A mezus chyba wyluzowany
Rudasku biedaćtwo wiem doskonale o czym mowisz. Takie naciaganie wymeczy, jeszcze jak tak goraco....
No takie uroki ciazy
-
Hej dziewczynki:)
Rudasek juz 8 tydzien kiedy nastepna wizyta u lekarza?
Ruda piekny wozek taki stonowany fajny kolor:) jaka to marka??
Ewelinka co słychac juz na wczasach??
Ania widze fotorelacja pelna para z chrzcin:) a co ten okres tak szybko tym razem do ciebie przyszedl??
Malequ juz na wczasach?? baw sie dobrze. my tez mamy w Polsce wloskie niebo:)
Olga jak sie czujesz?? lepiej juz tak nie boli??
Paula Ty to wszystko myslami sciagasz:) co pomyslisz to przychodzi:)
Paula rodzaca na dniach:)- trzymamy wszystkie mocno kciuki zeby mala sie zdecydowala i dala mamie posmigac wozkiem juz w tym upale:)
Aszka my sie chyba jeszcze nie znamy ale juz mamy wspolny mianownik- zgaga:)
milego dnia dla wszystkich dziewczynek. Ja w domu zdycham bo tak goraco.Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Wiyta była tydzien temu i dwa
teraz za tydzien mam iśc z badaniami ( krew, grupa kri, mocz i glukoza) i ide wyłudzić następne!
a do mojego Pana doktorka "papa" ide 23 lipca!!!!
no męczy mnie Paulus strasznie! ledwo zyje!!
Ruda śliczne ubranka i ,śliczny wózek!!!!!!!!! -
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny w wozku jestem zakochana pasuje do mnie idealnie hihih a marka to Quinny Moodd
Rudasku wspolczuje ze tak sie zle czujesz jeszcze troszke i 1 trymestr sie skonczy i moze nabierzesz sil
Ola a jak u Ciebie? Jutro widze wizyta u lekarza trzymam mocno kciuki!
Paula ja tez mam graciarnie wszedzie cos poupychane, ale stojak obowiazkowo
Ania, ale wazne ze przyszla prawie o czasie, a nie jakis cyrki z okresem..
-
Ania przynajmniej na wyjazd nad morze nie bedzie po niej sladu:)
Daria wizyte mam za tydzien w poniedzialek na 12:20 to bedzie jeden wielki stres przed gabinetem. chyba wyjde z siebie:)
Rudasek pewnie nie mozesz sie doczekac wizyty u papa:)
Paulus no niestety nie wszystko sie da:) ja to bym sobie myslami sciagnela 20 tydzien ciazy zeby czuc pierwsze kopniaki:)
Anastazja zapomnilam o Tobie tak czulam ze kogos pominelam:) widzialam ladny wykresik Ci sie szykuje:)
Paula u mnie ok staram sie myslec pozytywnie ale ciagle znajduje jakies powody do zmartwien a to ze nie mam mdlosci a to ze nie siusiam tak czesto jak wszystkie kobiety na poczatku.
Pozostaje mi czekac i myslec pozytywnie:) kiedy u Was sie zaczely mdlosci ciazowe??
Ewelinka jeszcze raz STO lat!!!
Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Daria najwazniejsze zeby nam sie podobalo to co kupujemy bo naszym dzieciom tez to obijetne haha
W razie czego stojak kupi sie pozniej na ostatnia chwile
Hehe tez sie nie moglam doczekac pierwszych ruchow. Chyba jak kazda z nas. A teraz to czasem gadam do tego mojego syna zeby dal choc chwile wytchnienia
Mimo to jest to wspaniale uczucie sama sie doczekasz
Ja pierwsze ruchy poczulam bardzo szybko bo kolo 17 tyg.
A mdlosci zaczely mi sie jakos 7 tydz o ile dobrze pamietam potem bylo juz tylko gorzej haha
Wszystko bedzie ok. Trzeba myslec pozytywnie bo to pomagaczekaja lubi tę wiadomość
-
Paula czy TY musisz mnie straszyć!??
ja myslalam ze przetrwam to jakoś a tu widze ze chyba wkroczyłam w feralny 8 tydz wywołujący mdlosci i wszsytko co najgorsze! no i smaki.....heheh u mnie króluje pasztet! na sniadanie, obiad i kolacje pasztet!!!!
kurde...wczoraj pospacerowałismy troche, dziś przeleciałam tez chyba ze 3 km i mnie dupa boliiiiiiiiii.....hehhehe -
nick nieaktualnyOla o kurde, a ja przeczytalam 1 dzien do mojego wydarzenia na Twoim suwaczku,l masakra ze mna
Tak wozeczek tani nie jest ale tez mysle ze spokojnie go pozniej sprzedamy tez za niemala cene
Xlandery sa tez super, napewno wybierzecie dobry
A objawiami sie nie martw, niektore w ogole nie maja.. Ja np nie mialam zawiele
Paula racja, maluszkom to narazie obojetne
Co do ruchow, tez wyczekiwalam jak glupia ostatnio moj maluch ńie ma miejsca, strasznie sie rozpycha, w sb i ndz to calymi dniami i pod zebra i po calym brzuchu, ale ja nie mam dosc chwilami uciazliwe, ale nie pozwalam se na takie mysli, bo zbyt mnie to cieszyczekaja lubi tę wiadomość