Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda jakie świetne zakupy sówki cudowne, wózek prezentuje się elegancko
Gratuluję synka, śliczne imię
Jeśli o wózki chodzi, to jestem zakochana w X-lander X-A
Coraz bardziej i bardziej podobają mi się wózki-nosidełka/foteliki
Generalnie to sobie wymarzyłam wózek beżowy, czekoladowy...
Ale u mnie do kupna wózka to jeszcze daaaaleeekaa droga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 15:24
Ruda27 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Hej dziewczyny, Anastazjaa napisałam ci wiadomość jeszcze odnośnie tego Ranigastu bo mi chodziło o Rennie
jeszcze kilka dni możesz brać, bo zarodek czerpie z Ciebie dopiero kilka dni po zagnieżdżeniu ale potem zastąp Rennie jak cośAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
tak dla rozluźnienia zobaczcie co chlopaki u moich rodziców na wsi zrobili Państu młodym brame....ale jakaaa maja pomysły jak wejdziecie na adres fb po bedziecie miały ten filmik po lewej główny plan- strażak
https://www.facebook.com/VideoFilmStudioTarnowCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, Anastazjaa napisałam ci wiadomość jeszcze odnośnie tego Ranigastu bo mi chodziło o Rennie
jeszcze kilka dni możesz brać, bo zarodek czerpie z Ciebie dopiero kilka dni po zagnieżdżeniu ale potem zastąp Rennie jak cośPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Elo.. Paula to przypadek
Ja tez zazwyczaj mam takie wrazenie
Ja ucieklam bo misiek wrocil z pracy, jedlismy obiad, potem do osrodkazapisac sie na czw do pielegniarki na szczepionke.
Potem spacerek i dopiero jestem
Wogole ostatnio cos mamy szczescie do pieniedzy haha. Teraz wychodzac z bloku znalazlam na ziemi £5 nie duzo ale zawsze cosczekaja, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Strasznego mam smaka na ciasto z jagodami, właśnie mam zamiar wprowadzić w życie plan nauczenia pieczenia mojego męża. Skoro ja nie jestem w stanie zrobić będę mu mówić co ma robić a on będzie robił za wykonawce. Ciekawe co z tego wyjdzie...
czekaja, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość