X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez sa oreo :) ja jak staje w sklepie przed rzedem lodowek z lodami to malpiego rozumu dostaje :)
    I tak stoje czasem i pol godz nie mogac sie zdecydowac ktore kupic :P

A i tak najczesciej konczy sie tym ze biore mix: bounty, mars i snickers hahaha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:20

Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja nie lubię niepewności ale tak się boję podjąć taką decyzję, że chyba po cichu liczę, że ktoś albo sam los podejmie ją za mnie

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze mala sie lada dzien zdecyduje przyjsc na swiat?? Na tym etapie ktorym jestes juz wszystko sie moze wydarzyc...
    Najgorsze to chyba przenosic :/
    Ja sie tego boje wlasnie.
    Moja mama mnie i brata 2 tyg po terminie rodzila :/

Paula_29 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Bo mam 30:) właściwie rocznikowo to już leci 31
    Ja też 31 ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 9.07 w maku będą lody snickers zamiast oreo ;)

Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula a są jeszcze w macu lody z polewa truskawkowa, bo u nas od dwóch lat się pytam i nie mają... Mówią ze kiedyś były ale już nie ma :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Czarnula a są jeszcze w macu lody z polewa truskawkowa, bo u nas od dwóch lat się pytam i nie mają... Mówią ze kiedyś były ale już nie ma :/

Standardowa polewa od lodów to: karmel, czekolada, truskawka. I do zwyklych w kubku/waflu i do mc flurry.

Czasami sa inne polewy dodatkowo jak np. malinowa. Posypki zazwyczaj na stałe to lion i kit kat. Teraz dodatkowo jest oreo, a zamiast niej będzie posypka snickers i polewa jakaś specjalna do tego snickersa :]

Nie wiem czemu ci tak mówią.

Ale w sumie ty nie mieszkasz w Polsce więc tam u was inaczej jest :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:00

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Wiesz ja nie lubię niepewności ale tak się boję podjąć taką decyzję, że chyba po cichu liczę, że ktoś albo sam los podejmie ją za mnie
    Ja po 21 godzinach porodu naturalnego miałam cesarke. Do dzisiejszego dnia żałuję że nie udało mi się naturalnie. Mały dusil się pepowina owinieta wokół szyi....

Brakowało mi pierwszego kontaktu z nim.... Miałam narkoze całkowita, moje dziecko podziwiał mąż moja mama z siostra.... A ja jeszcze spałam w tym czasie..... Czuje ogromy smutek choć wiem ze todla jego dobra tojednak czegoś mi brak....

Mam nadzieje ze z drugim urodze naturalnie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Standardowa polewa od lodów to: karmel, czekolada, truskawka. I do zwyklych w kubku/waflu i do mc flurry.

Czasami sa inne polewy dodatkowo jak np. malinowa. Posypki zazwyczaj na stałe to lion i kit kat. Teraz dodatkowo jest oreo, a zamiast niej będzie posypka snickers i polewa jakaś specjalna do tego snickersa :]

Nie wiem czemu ci tak mówią.
    Bo w Holandi nie ma z truskawka :/ nie mam pojęcia dlaczego
    Jest tylko karmel i czekolada....

Musze się wybrać na lody jak będę w PL ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty mieszkasz gdzie dokładnie?? http://www.mcdonalds.nl/producten/desserts tutaj masz dokłądnie jakie macie desery ;) popatrz sobie na stronie co za produkty macie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:03

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaa ale najważniejsze że małemu nic się nie stało
    Wiesz jak takie rzeczy się dzieją to już obojętne co byleby wszystko się dobrze skończyło
    A to chyba najgorsze męczyć się tyle godzin naturalnie a potem i tak cc

Paula co do tego jak mamy rodziły to się nie sugeruj, moja urodziła i mnie i brata 3 tyg wcześniej, ja się nastawiłam a nic się nie dzieje, więc jednak genetyka nie zawsze decyduje:)

Anastazjaaa, Paula55 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow wy macie inne zupełnie kanapki niż tutaj są :D potrójny cheesburger :o szok mniam :D u nas nie ma takiego :D inne macie, a tylko kilka podstawowych takich samych ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Wiesz jak takie rzeczy się dzieją to już obojętne co byleby wszystko się dobrze skończyło

Paula co do tego jak mamy rodziły to się nie sugeruj, moja urodziła i mnie i brata 3 tyg wcześniej, ja się nastawiłam a nic się nie dzieje, więc jednak genetyka nie zawsze decyduje:)

Ja miałam podobnie jak Anastazja. Najpierw poród naturalnya potem szybka decyzja o cc i narkoza :/ małego zobaczyłam dopiero następnego dnia :/

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ty mieszkasz gdzie dokładnie?? http://www.mcdonalds.nl/producten/desserts tutaj masz dokłądnie jakie macie desery ;) popatrz sobie na stronie co za produkty macie :D
    No i zgadza się tylko tofi i czekolada... Dziwnie nie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz każdy kraj ma swoje produkty i swoje standardy. ALe wydawało mi się że te trzy polewy to taka żelazna podstawa, a tu o :D zdziwko :D

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:

Tak to prawda najważniejsze dziecko w takiej sytuacji i wiem ze musiało tak być bo sama nie dałabym rady bo pepowina była za krótka.... Ale to wszystko nie zmienia faktu że mi tego pierwszego kontaktu brakowało i nadal brakuje.... Jestem troch zła ze nie widziałam go jako pierwsza ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę teraz na stronie maka w anglii i tam nie mają czekoladowej polewy tylko karmel i truskawkę :]

Ale już w USA mają te same polewy co u nas.

Patrząc ogólnie na dostępne kanapki w innych państwach stwierdzam, że u nas jest mega malutki wybor

Teraz wchodzi nowa sałątka u nas i kilka nowych wrapów :] i ze dwie nowe kanapki.

Aha będzie promo na szklanki coca-coli gratis ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:19

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sobie z mężem ostatnio zrobiliśmy lody waniliowe, zmiksowaliśmy truskawki, polaliśmy nimi lody, do tego bita śmietana i jagody
    O matko, takie lody to mogłabym jeść codziennie a tu truskawki się kończą

Czarnula87, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaa powiem Ci, że u mnie też głównie nie chce zdecydować się na cesarkę bo mi wtedy małej nie dadzą do piersi i że mogę mieć potem problemy z karmieniem i może to dziwne ale jakoś te dwie rzeczy mnie najbardziej stresują, bardziej niż sama operacja

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula koleżanka z sali, pisałam kiedyś, miała aż nadmiar mleka, a miałą włąsnie cesarkę planowaną, tylko ze znieczuleniem miejscowym. Nie ma co na to patrzeć :]

‹‹ 1530 1531 1532 1533 1534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ