Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez sa oreo ja jak staje w sklepie przed rzedem lodowek z lodami to malpiego rozumu dostaje
I tak stoje czasem i pol godz nie mogac sie zdecydowac ktore kupic
A i tak najczesciej konczy sie tym ze biore mix: bounty, mars i snickers hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:20
Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Czarnula a są jeszcze w macu lody z polewa truskawkowa, bo u nas od dwóch lat się pytam i nie mają... Mówią ze kiedyś były ale już nie ma
Standardowa polewa od lodów to: karmel, czekolada, truskawka. I do zwyklych w kubku/waflu i do mc flurry.
Czasami sa inne polewy dodatkowo jak np. malinowa. Posypki zazwyczaj na stałe to lion i kit kat. Teraz dodatkowo jest oreo, a zamiast niej będzie posypka snickers i polewa jakaś specjalna do tego snickersa :]
Nie wiem czemu ci tak mówią.
Ale w sumie ty nie mieszkasz w Polsce więc tam u was inaczej jest :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:00
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Wiesz ja nie lubię niepewności ale tak się boję podjąć taką decyzję, że chyba po cichu liczę, że ktoś albo sam los podejmie ją za mnie
Brakowało mi pierwszego kontaktu z nim.... Miałam narkoze całkowita, moje dziecko podziwiał mąż moja mama z siostra.... A ja jeszcze spałam w tym czasie..... Czuje ogromy smutek choć wiem ze todla jego dobra tojednak czegoś mi brak....
Mam nadzieje ze z drugim urodze naturalnie -
Czarnula87 wrote:Standardowa polewa od lodów to: karmel, czekolada, truskawka. I do zwyklych w kubku/waflu i do mc flurry.
Czasami sa inne polewy dodatkowo jak np. malinowa. Posypki zazwyczaj na stałe to lion i kit kat. Teraz dodatkowo jest oreo, a zamiast niej będzie posypka snickers i polewa jakaś specjalna do tego snickersa :]
Nie wiem czemu ci tak mówią.
Jest tylko karmel i czekolada....
Musze się wybrać na lody jak będę w PL
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaa ale najważniejsze że małemu nic się nie stało
Wiesz jak takie rzeczy się dzieją to już obojętne co byleby wszystko się dobrze skończyło
A to chyba najgorsze męczyć się tyle godzin naturalnie a potem i tak cc
Paula co do tego jak mamy rodziły to się nie sugeruj, moja urodziła i mnie i brata 3 tyg wcześniej, ja się nastawiłam a nic się nie dzieje, więc jednak genetyka nie zawsze decyduje:)Anastazjaaa, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Anastazjaa ale najważniejsze że małemu nic się nie stało
Wiesz jak takie rzeczy się dzieją to już obojętne co byleby wszystko się dobrze skończyło
Paula co do tego jak mamy rodziły to się nie sugeruj, moja urodziła i mnie i brata 3 tyg wcześniej, ja się nastawiłam a nic się nie dzieje, więc jednak genetyka nie zawsze decyduje:)
Ja miałam podobnie jak Anastazja. Najpierw poród naturalnya potem szybka decyzja o cc i narkoza małego zobaczyłam dopiero następnego dnia -
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Anastazjaa ale najważniejsze że małemu nic się nie stało
Paula co do tego jak mamy rodziły to się nie sugeruj, moja urodziła i mnie i brata 3 tyg wcześniej, ja się nastawiłam a nic się nie dzieje, więc jednak genetyka nie zawsze decyduje:) -
nick nieaktualnyPatrzę teraz na stronie maka w anglii i tam nie mają czekoladowej polewy tylko karmel i truskawkę :]
Ale już w USA mają te same polewy co u nas.
Patrząc ogólnie na dostępne kanapki w innych państwach stwierdzam, że u nas jest mega malutki wybor
Teraz wchodzi nowa sałątka u nas i kilka nowych wrapów :] i ze dwie nowe kanapki.
Aha będzie promo na szklanki coca-coli gratisWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:19
-
A my sobie z mężem ostatnio zrobiliśmy lody waniliowe, zmiksowaliśmy truskawki, polaliśmy nimi lody, do tego bita śmietana i jagody
O matko, takie lody to mogłabym jeść codziennie a tu truskawki się kończąCzarnula87, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaa powiem Ci, że u mnie też głównie nie chce zdecydować się na cesarkę bo mi wtedy małej nie dadzą do piersi i że mogę mieć potem problemy z karmieniem i może to dziwne ale jakoś te dwie rzeczy mnie najbardziej stresują, bardziej niż sama operacja
-
nick nieaktualny